genç anne olmanın her zaman avantajlı olduğu kanısındayım..
kendi annemden biliyorum, şu an 50'sine girecek ama hala genç görünümü dolayısıyla hem çevreden övgü alıyo,hem benim hem onun hoşuna gidiyo..bu arada bende 27'me girdim..
çocukları çok seviyorum,evlendiğimden beri deli gibi çocuğum olsun istiyorum..
ve 2 defa düşüğüm oldu..hüsran,acı,tedirginlik,hayal kırıklığı..çok zor..
ha diyince olmuyo bazen..kısmet tabi birazda..
ama bi kadın 30'unu geçirmeden bitane doğurmalı eğer çocuk istiyor ise..
kariyermiş,gezicekmiş,daha yapıcakları varmış falan bana boş geliyo bunlar (kesinlikle şahsi fikrimdir,herkesin düşünceside elbette farklı olabilir)
2 yıl bitti evliliğimde,3. yıldayız ve o 2 düşük var yaaa anlatılması çok zor bişey..Allah'ım düşmanıma bile vermesin dedirten bişey..bide böylesi çok isterken..
diyeceğim şu ki,hislerine güven..kalbni dinle,eşini dinle..başka hiçbişeye bakma,dinleme..hazır hissetmiyorum deme çünkü annelik duygusu içine bi yerleşti mi tamam bianda hazır oluyosun
hayırlısı olsun hakkında..
Engel doğru kelime olmayabilir ama hayatınızda çok şey değişiyor çocuk gelince , uyku düzeninden tutunda, dışarıda geçirilecek vakite kadar , bunun gibi daha aklıma gelmeyen niceleri.Kızlar merhaba, malumunuz yeni evliyim, eşimde bende çalışıyoruz. Bir yakınımın yıllardır bebek istemesi her defasında hüsranla sonuçlanması ve nihayet tam oldu derken erken doğum sonucu 4 gün yaşayıp bebeğin ölümüyle yaşanan üzüntü ve acı beni çok etkiledi. Bense evlendiğim günden beri "Nasıl korunabiliriz? neler yapmalıyız ? aman olmasın sakın"...diye uğraşırken, o annenin gözlerindeki acıyı gördükten sonra o kadar üzüldüm ki Rabbim sabır versin, şöyle kendime baktım işim var, eşimin de işi var birbirimizi 3 yıldır tanıyoruz, e tamam belki biraz uğraşmamız,savaşmamız gereken şeyler var ama Rabbim bir bebişi nasibiyle birlikte vermez mi ?O bana istediğim hayatı yaşamamda hedeflerimize ulaşmamızda engel olur mubir yandan biraz beklemeliyim daha tam anlamıyla bi evi bile çekip çeviremiyorum diyorum, diğer yandan neden bekliyim çocuğumla aramda şuan olsa 26 yaş olacak dha neyi bekliyim diyorum :26: bana bi fikir verin cancağızlar, sizler (özellikle evli ve çocuklu olanlar) ne düşünüyorsunuz, bebek sahibi olmak eminim çok güzel bir duygudur ki Rabbim bana nasip edecekmi oda ayrı bi konu tabi ama eğer (inşallah) ederse çok mutlu olurum ama sıkıntı çok çekermiyim beklemelimiyim kafam çok karışık
Not : Eşim çoook istiyor oda ayrı bi baskı tabi...
genç anne olmanın her zaman avantajlı olduğu kanısındayım..
kendi annemden biliyorum, şu an 50'sine girecek ama hala genç görünümü dolayısıyla hem çevreden övgü alıyo,hem benim hem onun hoşuna gidiyo..bu arada bende 27'me girdim..
çocukları çok seviyorum,evlendiğimden beri deli gibi çocuğum olsun istiyorum..
ve 2 defa düşüğüm oldu..hüsran,acı,tedirginlik,hayal kırıklığı..çok zor..
ha diyince olmuyo bazen..kısmet tabi birazda..
ama bi kadın 30'unu geçirmeden bitane doğurmalı eğer çocuk istiyor ise..
kariyermiş,gezicekmiş,daha yapıcakları varmış falan bana boş geliyo bunlar (kesinlikle şahsi fikrimdir,herkesin düşünceside elbette farklı olabilir)
2 yıl bitti evliliğimde,3. yıldayız ve o 2 düşük var yaaa anlatılması çok zor bişey..Allah'ım düşmanıma bile vermesin dedirten bişey..bide böylesi çok isterken..
diyeceğim şu ki,hislerine güven..kalbni dinle,eşini dinle..başka hiçbişeye bakma,dinleme..hazır hissetmiyorum deme çünkü annelik duygusu içine bi yerleşti mi tamam bianda hazır oluyosun
hayırlısı olsun hakkında..
Yaşlı anne ve anne adayı olarak keşke genç yaşta çocuğum olsaymış diyorum. Kısmet tabi ama istiyorsan hiçbir şeye engel olmaz emin ol. Planlı programlı olduktan sonra.
Ha olanlar vardır tabi, ben bunu kişi maharetine bağlıyorum. Kimi yavaştır ona herşey engeldir, kiminin eli ayağı çabuktur herşeyi halleder.
hybris,yaşlı olduğunu da nerden çıkardın geç anne olmak avantajlı olabilir ama mesela benim annemle aramda 35 yaş var ama inan buna en iyi arkadaşım annemdi her şeyimi anlatır alışverişimi ona yaptırır,kıyafetlerimi bile ona aldırırdım. önemli olan güzel iletişim halinde olabilmek ki bunu senin çok iyi başaracağına inanıyorum
şeker 40 olacağım neredeyse :)
Gerçekten kuşak farkından çok korkuyorum. Moral oldu yazdıkların sağol canım.
Gelecekte Ajda yada Nebahat Çehre olmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?