Çocuk sevmeme!!

Gitmeyin , ben haftada bir giderim yada evimde agirlarim ailemi , fazlasina tahammul edemem
Sonucta gidip gitmemek sizin elinizde :)
Ben gitmiyorum ki hayatım. Ben on günde bir anneme hafta da bir çarşıya giderim. Onlar çat kapı geliyorlar. Demediğim kalmadı yine geliyorlar. Hatta yemeklerini yapıp geliyorlar. Sevmeyin beni diye bağırasım var.

Ayni benim ozelliklerim .. yorum yazdim sana tekrar yaziyorum o kadar kendime yakın gördüm. Bak simdi kahve iciyorum kizim kayinvalidem de . Gidecegm sevecegim ama düşünüyorum kendimi 2 3 cocukla allah'ım
Sizinle konuşunca keyfim yerine geldi vallahi kendimi tek hastalıklı sanıyordum. aynen bana göre de tek çocuk ideal.

Hahhahaha kiz güldürdün beni :) Konuya girişinden kendi çocuğun olduğuna ihtimal vermemiştim. Şaşırdım epey :)

Ben sende bi sorun göremedim. Karakterin böyle demek ki. Problem yok

Ay çok tatlısınız. Aynen kelin ilacı olsa kendine sürerdi. Ama kendi çocuğumla sıkıntım yok. Oda anasının kızı tek takılır. . Sizde anne olacaksınız allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Kendi çocuğuna biraz da olsa tahammülün oluyor.

Anormal değilsiniz. Herkesin birbirinin benzeri olması daha anormal bence. Sakinliği seviyorsunuz, benim gibi. Ama incitmemeye çalışın yinede küçükleri. Çocuklu ortama girdiğinizde size katabileceği olumlu yönlerine odaklanın. Mesela bir çocuğun kahramanı olmak çok kolaydır. Anlattığınız masalları inanarak, hayretle dinlerler, onların sevimli hallerine tanık olursunuz. Gözleri kocamandır, elleri küçücüktür. Merak içindedirler. Öğrenmeye açıktırlar. Pek çok güzel tarafları var, bunları görmeye çalışın.

Hahhahaha kiz güldürdün beni :) Konuya girişinden kendi çocuğun olduğuna ihtimal vermemiştim. Şaşırdım epey :)

Ben sende bi sorun göremedim. Karakterin böyle demek ki. Problem yok
Herkes şaşırıyor zaten çocuk doğurduğuma. Arkadaşlarım sen anne olamazsın diyordu ama şükür kendimce iyi bir anneyim. Kızım tek takılır ben tek. Herkes şaşırıyor annem bile annelere giderim kızımın bir yastığı var onu alır eline yere koyar yatar kalkar. Kendi kendine evi gezer gelir oturur. Hatta mutfakta yardım bile eder makinayı boşaltırken o da tabakları falan verir bana maşallah diyelim bu arada

Teşekkür ederim canım. Denicem mutlaka

Amanin cok fena , inadina yapiyorlar sanki
Ben evde diilim derdim , cat kapi gelirlerse de planim vardi siz oturun istiyorsaniz ama ben cikiyorum der gideridm hic abartmiyorum yapardim

Aynı ben. En büyük keyfim kızım uykuya yatmış kahvemi yapmışım ayaklarımı uzatmışım. Oh keyfime diyecek yok.

Amanin cok fena , inadina yapiyorlar sanki
Ben evde diilim derdim , cat kapi gelirlerse de planim vardi siz oturun istiyorsaniz ama ben cikiyorum der gideridm hic abartmiyorum yapardim
Ay yapmam mı bende yüzsüzlükte var bi defa eltine yemekler ocakta sen servis et ben uzanıcam dedim. Tamam dedi. Kafasına geçiresim geldi tencereyi

İnşallah öyledir bakıyorum millet nasıl ilgili anne baba, hayatları herşeyleri çocukları ve her anlarını onlarla geçiriyorlar. Ben de sevgi, özen, bakım, eğitim konularında sorun olmaz inşallah ama o oynama, eğlenme sürekli nazını çekme kısımlarından korkuyorum. İyi bir anne olabilir miyim diye. Baya şüphelerim var. Ama hamilelikte daha çok oluştu b u şüpheler, hormonlardan olması büyük ihtimal yani. Teşekkür ederim ayrıca

Kalabalık ailede büyüdüm ,çocukları severim ama mesafeliyim bilhassa tanımayıp sağda solda gördüklerime karşı pek sevgi pitircigi olamam ama kötü de davranmam tabi ki

Gel gelelim kalabalık ailede büyümeme rağmen ,kafam gürültü patirdi kaldırmaz ,hele düğün bayram evin halini bir görseniz yangın var diye bağırasim gelir kimi zaman

Ama katlaniyorum mecburen :)

Ben de çocuk sahibi olmadan önce sizin gibiydim. Aşırıya kaçmazdm elbette, bir çocuğu mutlu etmeyi her zaman sevmişimdir ama kucağıma alıp saatlerce oynama fikri bana çok uzak geliyordu. Evladım oldu, şimdi nerede çocuk görsem nazlatırım :) evladıma karşı da iki katı sabırlıymdır. Sizin, çocuğunuz olduktan sonra bu düşüncelerinizin değişmemesi bana garip geldi. Çocuğunuza gereken sabrı ve sevgiyi gösterin de başkalarının çocukları kalsın .

Canım eşine de çok görev düşüyor. Benim eşim biliyor çocuk sevmediğimi tahammül edemediğim. Kızım ı ben akşam 7 de uyu
Canım bu konuda eşine çok görev düşüyor. Benim eşim biliyor tahammülsüz olduğumu. Akşam 7 de uyutuyorum ben rahat ediyim diye bazen gece uyanıyor babası ilgileniyor bi saat falan oynayıp tekrar uyutuyor. Benim gece sabrım kalmıyor. Sonra sabah 6 gibi kalkıyor tekrar eşim kalkıp oynatıyor işe gidene kadar o işe gittikten sonra ben ilgileniyorum. Ama kendi çocuğun gerçekten faklı oluyor.

Kızım prematüre doğdu. Kaç gece uykusuz hastane odasında başında bekledim. Annelik hiç bir duyguya benzemiyor.

Bende de ses agrasiflik yapıyor beynimizn bir yeri değişik bi iş var ama ne bilmiyorum aşağıda çocuklar oynuyor seslerden başıma ağrılar giriyor benim de

Bende kalabalık bir ailede büyüdüm. Ama işte huy. Kaldıramıyorum. Düğünler dediğin gibi işkence

Eşinin yardımcı olması çok güzel sağolsun valla. Prematüre doğunca bebiş ekstra hassaslaşmışsınızdır. İnşallah dediğin gibi olur canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…