- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.408
- 798
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Haklisiniz, gercekten insanlari ben de anlamiyorum. Benim de gorumcem oyleydi,hafta 7 bunlar 8 bizdeydi. Sonunda rest cektim artik küstü gelmiyorAh bir anlatabilsem. Şimdi eşimde aynı işi yapıyorlar. Akşam birlikte geliyorlar. Kaynım hemen akşam sizde miyiz diyor. Kalakalıyorum öyle. Yok diyemiyorum. Kv ile oturuyorum görümcem günlük kahvaltıya geliyordu ilk evlendiğim de baktı benim huyum böyle oda bıraktı gelmeyi.
Alamıyorum insanlar mı arsız. Sürekli gelinir mi. Ha bu arada 2.5 yıllık evliyim. Görümcem e 3 kere kaynım a 6 kere falan gitmişizdir. Hep bizdedirler. Eltim yemek yapar. Alır bize getirir. Sanırım kv bizde olduğu için diyorum. Ama çıldırmak üzereyim .
İnsanı zorla kötü yapıyorlar değil miHaklisiniz, gercekten insanlari ben de anlamiyorum. Benim de gorumcem oyleydi,hafta 7 bunlar 8 bizdeydi. Sonunda rest cektim artik küstü gelmiyorya bir sinir olmali insanlarda ama anlatamiyorsun iste. Bir seylerin sonu olmali,misafirlik de nereye kadar.
Sosyal yaşantınızı etkiliyor mu bu durum. Yok canım bende asla terslemedim bu zamana kadar onların günahı ne sabitleme. Kıyamam. Ama dediğin gibi ölü bitmem de
Evet aynen oyle,anlamayana kotu olmak lazim. Bence kalabalik bir aile de olsaniz surekli bir arada koloni gibi dolanmak zorunda degiller akrabalariniz. Yavas yavas kendinizi cekin. 5 defa gelmek isterlerse 1inde musaitim buyrun deyin. Diger 4 sefer icin bahane uydurun.İnsanı zorla kötü yapıyorlar değil mi
Hayatım bizimkiler yüzsüz gelelim demiyorlar direk geliyorlar. Hatta yemek var mı yok mu hiç düşünmezler aniden gelirler. Bi defasında geldiler. Bende rahatsızdım. Haberim yoktu geleceğinizden dedim. Olsun yabancı mıyız dediler. Hatta gitmelerini beklemeden saygısızlık olsun diye odama geçtim. Yok yine küsmediler. Yani ne yapsam care sizEvet aynen oyle,anlamayana kotu olmak lazim. Bence kalabalik bir aile de olsaniz surekli bir arada koloni gibi dolanmak zorunda degiller akrabalariniz. Yavas yavas kendinizi cekin. 5 defa gelmek isterlerse 1inde musaitim buyrun deyin. Diger 4 sefer icin bahane uydurun.
O konuda şükrediyorum. Yoksa hiperaktif bi çocuğum olsa napardım. Kızım çok şükür sakin. Allah kalbimize göre vermişBenim de kafam kaldirmiyor cocuk...:)
Delisi degilim hic yani...oglumla oynarken de cok zorlaniyorum...derine inemiyorum yani...allahtan kendi kendine oyalaniyor oynuyor tenceere tava top butun gun bana sadece sevmesi kaliyor :)
Kızım sürpriz geldi bana. İyi ki olmuş ama. Eşim le tartışmalarımız çok oluyor. Ben vıç vıç değilim. Hani deli dolu da değilim da tam tersi. İkinci çocuk yapmama kararımız var. Bir iyidir diyoruz. Az karar çoğu zarar.yoo bazen erkek arkadaşım "sen niye çocuk sevmiyosun ilerde çocuk yapmam dersen napcaz" diyor. Şu ana kadar sadece bu çıktı bu konuda karşıma onu da geçiştirdim :)
sizin çocuğunuz da varmış,ben ortada bir sorun görmüyorum. Çocuk sevmeme değil bence çooook fazla sevmeme durumu var ki o da normal her şey kararında yani.
Aynen aynen mesela ablamın iki çocuğu var bir defa teyzesi olarak altını açmadım. Ama kendi kızımın kini hep ben değiştiriyorum. Geçen eltim geldi çocuğa bakar mısın bir saat işim var dedi yok yimedim. Çocuk altını pisletmiş. Değiştirdim ama. Abartmıyorum iki gün düzgün yemek yiyemedim hep gözümün önüne geldi. Halbuki çocuk ama kaldıramıyorum.Bende başkalarının çocuklarını çok sevemem.yegenlerimi bile kucağıma alıp öptüğüm nadirdir.ama kendi çocuklarımı ki kocaman oldular,öperim sarılırım.sizinki biraz daha fazla.ama bence bu durum tamamen kişilik özelliği ile alakalı
Teşekkür ederim canım. Yok kendi çocuğuna öyle olmuyor. Çok güzel bi duygu. Evet bazı insanlar bebeklerini sevdirmek için çaba sarfediyorlar. Halbuki ne saçmaKişilik özelliği tabi :) Ben de çocuk sevmem. Sevmem değil de bilmiyorum bebek, çocuk görünce geriliyorum. İnsanlar aman da aman diye tepki veriyor bir de, anlayamıyorum ben. Çocukla ya da bebekle göz göze gelmeyim diye napacağımı filan şaşırıyorum. Anneler de sevmeyince alınıyor genelde. Geçen gün kuaföre gittim, bebek vardı. Bak ablası filan diyorlar, hehe diyorum. Kaçtım sonra. Ne diyim ki bebeğe, suratı filan şekle sokmak acayip geliyor. Ama kendimden 18 yaş küçük kardeşim var. O doğduğunda çok sevmiştim. O yüzden kendi çocuğum olursa bunu yaşamam diye düşünüyorum. Kısmet artık göreceğiz. Çok da dert etmeyin bunu.
O işkencenin ortasındayım. Malesef. Bi beni bana bırakmıyorlar.Kalabalik sevmem , yanliz takilmaya bayilirim
Bu yuzden de cok kalabalik ortamlara girmem , tum ailem de bilir bunu hatta yabani derler bana , bende hic anlayamam mesela haftada 3-4 kere toplanan kalabalik ailelerin derdi nedir neden kendilerine bu iskenceyi yaparlar
Yanliz cocuklari severim o da uzaktan hayatta kimsenin cocugunu kucagima almam ( zorunlu bir durum yoksa )
Sohbet etmeyi seviyorum cocuklarla bambaska bir dunyalari var
Gitmeyin , ben haftada bir giderim yada evimde agirlarim ailemi , fazlasina tahammul edememO işkencenin ortasındayım. Malesef. Bi beni bana bırakmıyorlar.
Aynı vallahi. Herkes derki yalnız keyfi mi çıkıyor. Ay bide bana sorun tek başıma dışarda yemek yemek alış veriş yapmak o kadar zevkli kiBen de senin gibiyim çocuk iki dk seviyorum sonra sıkılıyorum. Kendi çocuğum olsa nasıl ömür boyu tahammül edicem diyorum :)
Alışverişe filan da tek çıkmayı severim herkes der aa söyleseydin beraber çıkardık diye. Böyle sevdiğimi kabul etmiyor çevremdekiler.
Dışarıda yalnız yemek yemek de çok keyif verir bana neyim anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?