- Konu Sahibi Gizemmidir
-
Kızlar nişanlım 36 ben 21 yaşındayım oda aileside şimdiden çocuk hayelleri kuruyor.Ben nişanlımı çok seviyorum ama çocuk fikri beni şimdilik çok ürkütüyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Ondan habersiz korunmak istemiyorum.Nolur akıl verin.
Kızlar nişanlım 36 ben 21 yaşındayım oda aileside şimdiden çocuk hayelleri kuruyor.Ben nişanlımı çok seviyorum ama çocuk fikri beni şimdilik çok ürkütüyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Ondan habersiz korunmak istemiyorum.Nolur akıl verin.
erkeğin baba olmak istemesiyle kadının hazır değilim demesini hak çerçevesinde değerlendirirsem kadın açık ara önde, çünkü erkek sadece isticek ondan beklenen tek şey korunmasız cinsel ilişki ki buda onlar için külfet değil nimet, arayıpta bulamadıkları şey, ondan sonra sen dua edersin artık rahat bi hamilelik geçirmek için, aylarca yatakta kalanlar var doktor hareket yasak diyo mesela, mide bulantısı bel ağrıları el ayak şişmeleri, hormon saçmalamaları, aşırı duygusallık, üstüne bide yeni moda erkek lohusalığı, acaba beni beğeniyomu endişesi,haaaa tüm bu saydıklarıma ben hazırım mesela, yaşım 27, ama hazır olmayan insan için bunlar resmen eziyet, çok çocuk istiyosa erken evlenseydi, hem ailesine ne oluyo yahu, yaş farkıda çok, 15 yaş ne demek, 10 sene sonra o 46 sen 31[/ QUOTE]
Aynen yaa..kadınin tam kadın olduğu zaman adam kaç yaşında olacak..ileriki yılları hiç düşünemiyorum bile..hele bir de kadın minyonsa.tamam..benim annemle babamın.arasında 8 yaş var..yolda gören annemi babamin kızı saniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?