çocuk tedavisi için arabayı satmalımıyım?

Tup bebek ortalama 8 10 bin civarı ilaçlar dâhil ki yaşı genç olduğu için rapor çıkarma hakkın var oldukça uygun olur. Ben kadın infertilitesiydim. Erkek infertilitesinde nasıl oluyor çok hakim değilim alabilceksen 2020 kasıma kadar birinden 10 bin lira borç al yada ufak bi kredi daha çek en önünü göremediğin durumda elinin altında araban satarsın bende öyle yaptım çok şükür 2 deneme sonunda normal yolla hamile kaldım arabamı da satmak zorunda kalmadım aile desteği de aldık. Bu durumda destek alabileceğin kişileri gözden geçir hiç yoksa borc alabilceklerini düşün. Bende 26 yaşındayım Allah daha fazla aratmasın ama ben tüp bebeklik durumda olduğumu duydugum ayın hemen sonraki ayında tedaviye başladım mutlaka bi an önce başla.

Bende PEMBEMAVİ de 2 kez yaptırdım.. ilkte hiç embriyo olmadı.. ikincide oldu fakat dış gebelik ile sonuçlandı.. 37 yaşımdayım artık mücadele etmekten vazgeçtim..
Ben de 38 de başladım tüp bebeğe
Genetik test yaptınız mi eşinle sen ?
Kandan bakılıyor
İkincide peki senin kanında pıhtılaşma var mi bakıldı mi
Ve embriyonuzu pGt ye yolladınız mı
Bunlar çok önemli

Tup bebek ortalama 8 10 bin civarı ilaçlar dâhil ki yaşı genç olduğu için rapor çıkarma hakkın var oldukça uygun olur. Ben kadın infertilitesiydim. Erkek infertilitesinde nasıl oluyor çok hakim değilim alabilceksen 2020 kasıma kadar birinden 10 bin lira borç al yada ufak bi kredi daha çek en önünü göremediğin durumda elinin altında araban satarsın bende öyle yaptım çok şükür 2 deneme sonunda normal yolla hamile kaldım arabamı da satmak zorunda kalmadım aile desteği de aldık. Bu durumda destek alabileceğin kişileri gözden geçir hiç yoksa borc alabilceklerini düşün. Bende 26 yaşındayım Allah daha fazla aratmasın ama ben tüp bebeklik durumda olduğumu duydugum ayın hemen sonraki ayında tedaviye başladım mutlaka bi an önce başla.
Merhaba bebişniiz sağlıkla gelsin inşallah sorununuz tam olarak neydi ben de tüp bebek denedim olmadı ama doğal yollardan kalabilir miyim acaba diye umut etmeye çalışıyorum

Arkadaşım şuan ben de 28 yaşındayım birinci denemem negatif oldu.rezervim az olduğu için birden çok toplama yapılması gerekebilir benim tüp bebek bir deneme çok daha fazlaya mal olacak bundan sonra.bir miktar paramız var ancak bir kez daha denemeye yetecek kadar şayet olmazsa biz de arabayı satarız diye düşünüyoruz mecburen

Ben de 38 de başladım tüp bebeğe
Genetik test yaptınız mi eşinle sen ?
Kandan bakılıyor
İkincide peki senin kanında pıhtılaşma var mi bakıldı mi
Ve embriyonuzu pGt ye yolladınız mı
Bunlar çok önemli

Bütün testlerimiz yapıldı canım.. ikinci tedavide 3 tane 1. Kalite embriyomuz oldu.. bir tanesini 3. Gün 1 tanesini de 5. Gün transfer etti doktorum.. bir tanesi tuttu, diğerini vücut eritmiş.. bhcg dış gebelik olmasına rağmen 2 günde düzenli olarak 2 kat arttı.. 15 binde bile kese gözükmeyince hemen küretaj yaptılar.. ertesi gün gelen sonuç dış gebelik bulgusu oldu.. hemen ameliyata aldılar.. çünkü tüpüme yerleşmiş ve tüpümü parçalamaya başlamış.. kanamalarım başlamıştı son 1 hafta.. bebeğimle birlikte tüpüm de alındı:(

Ailelere sağlık sorunu olduğunu bebek olmadığını söylediysen artık susmazlar. Ne sorular biter ne öneriler biter. Söylemediysen borçların bitmesini bekliyoruz simdilik çocuk düşünmüyoruz de. Arabayı satsanız ucu ucuna mı denk geliyor yoksa üste para kalıyor mu? Çünkü bebek başlı başına masraf sadece hamile kalmakla bitmiyor asıl masraf sonra başlıyor

• Beğen
Reactions: 000
Bütün testlerimiz yapıldı canım.. ikinci tedavide 3 tane 1. Kalite embriyomuz oldu.. bir tanesini 3. Gün 1 tanesini de 5. Gün transfer etti doktorum.. bir tanesi tuttu, diğerini vücut eritmiş.. bhcg dış gebelik olmasına rağmen 2 günde düzenli olarak 2 kat arttı.. 15 binde bile kese gözükmeyince hemen küretaj yaptılar.. ertesi gün gelen sonuç dış gebelik bulgusu oldu.. hemen ameliyata aldılar.. çünkü tüpüme yerleşmiş ve tüpümü parçalamaya başlamış.. kanamalarım başlamıştı son 1 hafta.. bebeğimle birlikte tüpüm de alındı:KK43:
Çok üzüldüm :(
İmkanın varsa benim dr ile de bir görüş isterim

Çok üzüldüm :KK43:
İmkanın varsa benim dr ile de bir görüş isterim

Şuan psikolojik olarak hazır değilim 8 ay oldu.. her gün zaman kaybı onu da biliyorum.. çok sıkıntılı süreç olduğu için cesaretimi toplayamıyorum.. ama senin doktorunun da çok iyi olduğunu biliyorum canım.. cesaretimi toplarsam mutlaka görüşeceğim..

Hamilelerin duası kabul olur derler, ben ve benim gibi bekleyenler için bol bol dua et canım.. Ben de senin adına yürekten sevindim.. Sağlıkla kucağına al, sağlıkla huzurla büyüt bebeğini.. :)

Merhaba bebişniiz sağlıkla gelsin inşallah sorununuz tam olarak neydi ben de tüp bebek denedim olmadı ama doğal yollardan kalabilir miyim acaba diye umut etmeye çalışıyorum
Sorunum genc yasta rezerv azligi hatta neredeyse bitiklidigi amh değerim 0.30 du

Sorunum genc yasta rezerv azligi hatta neredeyse bitiklidigi amh değerim 0.30 du
Gerçekten mi bu kadar olur benim de 0.30 ve 28 yaşındayım bir kez tüp denedim 5 yumurta toplandı üçü olgundu üç tanesi de üçüncü güne geldi ikisi kaliteliydi tutmadılar :( gittiğim onlarca doktorun hepsi yine sen spontan hamile kalabileceğimi söylediler çünkü her ay normal bir kadın gibi bir yumurtam olgunlaşıp gelişiyor ben çatlıyor takiplerde hep gördük hatta şaşırdılar. Bu yüzden 6 ay tedavisiz denememiz önerdi gittiğim tüm doktorlar acil tüp demediler ancak olmadı :( şimdi ikinci tüp için merkez arayışındayım ancak bu arada yumurtlaman günlerine dikkat ederek çalışmalara devam edeceğim belki olur umut oldunuz :)

Gerçekten mi bu kadar olur benim de 0.30 ve 28 yaşındayım bir kez tüp denedim 5 yumurta toplandı üçü olgundu üç tanesi de üçüncü güne geldi ikisi kaliteliydi tutmadılar :KK43: gittiğim onlarca doktorun hepsi yine sen spontan hamile kalabileceğimi söylediler çünkü her ay normal bir kadın gibi bir yumurtam olgunlaşıp gelişiyor ben çatlıyor takiplerde hep gördük hatta şaşırdılar. Bu yüzden 6 ay tedavisiz denememiz önerdi gittiğim tüm doktorlar acil tüp demediler ancak olmadı :KK43: şimdi ikinci tüp için merkez arayışındayım ancak bu arada yumurtlaman günlerine dikkat ederek çalışmalara devam edeceğim belki olur umut oldunuz :)
Bende her ay düzenli adet olurdum ki bu mutlaka en az 1 d olsa yumurtladiginizin göstergesidir. Fakat benim doktorum asla tüp bebek tedavimi bırakmami söyledi duydunuz mu bilmiyorum havuz sistemi uyguladı bana çünkü benim sadece bir yumurtam cikiyordu o kadar iğneye ragmen. Doktorum böyle bir bir yumurtaları toplayalim biriktirelim sonra iki iki sana transfer edicem dedi. Toplam 6 ay yumurta toplayacakti yani 6 adet yumurta yapar. Ben ilk 3 yumurtadan sonra bir ay ara vermek istediğimi söyledim çünkü bedenen inanılmaz yıprandım ve igne yapıcak yerimde kalmamıştı üstüne aldığım 30 kiloda cabası. O ay doktorum bi ay ara vermeme onay verdi ve o ara verdiğim ay sadece bir kere ilişki oldu eşimle. Ertesi ay adet olmayı bekliyorumki diger 3 yumurta toplama etabına geçmek için. Ama o beklenen adet gelmedi cok sukur hamileydim. Doktorum banada normal kalabileceğimi ama beni asla böyle avutamicagini bu riski goze alamicani söyledi. Ben hic tedaviden vazgeçmedim ama normal olacağından ümidi o kadar kesmiştim ki. Çünkü 5 yildir evliyim ve hic korunmamistim hicte hamilelik olmamisti ustelik 21 yaşında en doğurgan dönemde evlenmiştim. Doktorumun para göz olmadığına inandiktan sonra ne dediyse yaptım. O ilac tedavisi benim hormonlarimi hareketlendirdi baya demekki tek iliski ve tek yumurtayla döllenme oldu. Sana tavsiyem asla durma 6 ay 8 ay hic bekleme daha önce korunmasiz hamile kalmadıysan. Tedavini ol sen yine gunlerine dkkat et ama tedavini bırakma

arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdım :KK43: yuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
Saglikla insallah surda 2020 ye ne kaldi bitirin de allah in izniyle bakarsin bi mucize olur 🤗

Yaşınız çok büyük sayılmaz, 2 yıl da uzun bi zaman değil. Bence tüp bebeği 1 sene daha erteleyebilirsiniz acele etmeyin belki o ara bi mucize olur, doğal yoldan olur. Hem 3 yıllık evli olursanız tüp bebek raporu çıkartarak daha uygun fiyatlı olarak tüp bebek deneme şansınız da olur.

Bende her ay düzenli adet olurdum ki bu mutlaka en az 1 d olsa yumurtladiginizin göstergesidir. Fakat benim doktorum asla tüp bebek tedavimi bırakmami söyledi duydunuz mu bilmiyorum havuz sistemi uyguladı bana çünkü benim sadece bir yumurtam cikiyordu o kadar iğneye ragmen. Doktorum böyle bir bir yumurtaları toplayalim biriktirelim sonra iki iki sana transfer edicem dedi. Toplam 6 ay yumurta toplayacakti yani 6 adet yumurta yapar. Ben ilk 3 yumurtadan sonra bir ay ara vermek istediğimi söyledim çünkü bedenen inanılmaz yıprandım ve igne yapıcak yerimde kalmamıştı üstüne aldığım 30 kiloda cabası. O ay doktorum bi ay ara vermeme onay verdi ve o ara verdiğim ay sadece bir kere ilişki oldu eşimle. Ertesi ay adet olmayı bekliyorumki diger 3 yumurta toplama etabına geçmek için. Ama o beklenen adet gelmedi cok sukur hamileydim. Doktorum banada normal kalabileceğimi ama beni asla böyle avutamicagini bu riski goze alamicani söyledi. Ben hic tedaviden vazgeçmedim ama normal olacağından ümidi o kadar kesmiştim ki. Çünkü 5 yildir evliyim ve hic korunmamistim hicte hamilelik olmamisti ustelik 21 yaşında en doğurgan dönemde evlenmiştim. Doktorumun para göz olmadığına inandiktan sonra ne dediyse yaptım. O ilac tedavisi benim hormonlarimi hareketlendirdi baya demekki tek iliski ve tek yumurtayla döllenme oldu. Sana tavsiyem asla durma 6 ay 8 ay hic bekleme daha önce korunmasiz hamile kalmadıysan. Tedavini ol sen yine gunlerine dkkat et ama tedavini bırakma
Yok yok asla bırakmam ben de tedaviyi o ilk altı ay denemeyi bile keşke yapmasaydım diyorum.daha dün negatifimi aldım daha transfer olalı on gün oldu henüz bir ay ara verip tekrar yumurta toplamaya geçeceğiz.havuz yapar mı bilmiyorum ama istiyorum aslında yedekte embriyo durmasını çünkü altı ay sonra hala 4-5 yumurta olacak mı bilmiyorum :( benim gittiğim doktorlar da asla hamile kalmazsın diyemem ama zamanla yarışıyorsun riske atamayız diyorlar senin gibi aynı.benim de bir umut hala adet görüyorum düzenli yumurta da oluyor belki aradaki aylarda olur nedense tüp bebekle olacağına inancım çok düşük:(

Yok yok asla bırakmam ben de tedaviyi o ilk altı ay denemeyi bile keşke yapmasaydım diyorum.daha dün negatifimi aldım daha transfer olalı on gün oldu henüz bir ay ara verip tekrar yumurta toplamaya geçeceğiz.havuz yapar mı bilmiyorum ama istiyorum aslında yedekte embriyo durmasını çünkü altı ay sonra hala 4-5 yumurta olacak mı bilmiyorum :( benim gittiğim doktorlar da asla hamile kalmazsın diyemem ama zamanla yarışıyorsun riske atamayız diyorlar senin gibi aynı.benim de bir umut hala adet görüyorum düzenli yumurta da oluyor belki aradaki aylarda olur nedense tüp bebekle olacağına inancım çok düşük:(
Letu veya muadili femara bu ilacı bi araştır. Son toplamam da bana ignelerimle beraber bu ilacı takviye verdi. Ve bu ilacın etkisini onlarca kadında pozitif olarak okudum. Sende bi araştır

Letu veya muadili femara bu ilacı bi araştır. Son toplamam da bana ignelerimle beraber bu ilacı takviye verdi. Ve bu ilacın etkisini onlarca kadında pozitif olarak okudum. Sende bi araştır
Tamam canım hemen bakayım tüp bebek yapmadığım ayda kullanabilir miyim acaba

arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdım :KK43: yuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
Yaşın daha genç. Ayrıca önceliklerini en iyi sen bilirsin. Ama şunu söyleyeyim çocuk masrafının en düşük kısmı tedavi kısmı. Doğumu, bakımı, bezi ciddi kaynak istiyor. Ha tontosunda donu olmayan da çocuk yapıyor ve bakıyor ama öyle bakıyor işte. O yüzden iyi susun taşın. Bu arada hem.tedavi sürecinde hem de doğumdan sonra araba ciddi bir ihtiyaç.

Back
X