çocuk tedavisi için arabayı satmalımıyım?

Tamam canım hemen bakayım tüp bebek yapmadığım ayda kullanabilir miyim acaba
Kullanabilirsin ama asla doktor kontrolu dışında kullanma ilac aslen göğüs kanserleri olan kişilere özel. Fakat yoğun hücre yenileyici ve doğurganlık ve rahim üzerinde yenileyici özelliği var ilacın asıl işlevi kadınlık hormonunu ayakta tutmak. Doktor kontrolsuz kullanma basit bi ilaç değil kesinlikle

öylede tabi de ailerin baskını ne bilim bende tıkandım aylardır
o ailelerin baskısı hiç bitmez sanki kendileri bakacaklar biz de 5 yıldır evliydik 2 senedir deniyorduk olmadı olmuyor napalım dedik dedik eşimin ailesine tüp bebeğe destek oldular Allahtan ilk deneme tuttu şükür eşimin morfoloji bozuktu sayı çok iyiydi ama aşılama bile tutmadı tavsiyem özele gitmen

Bence satmayın arabanızı satmak kolayda almasa cok zor. Yaşınız çok gençmiş 1 sene daha sabredin bence rabbim şu mübarek günde evlat isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin

Ben de hep yillarca özel hastaneye gitmenin iyi oldugunu dusundum. Ancak gördüm ki özel hastanede konfor satin aliyorsun. Devlet hasanelerimiz evet kısıtlı sürede çok hasta bakmak zorundalar, evet uzun bekleme saatleri var, ve bazen terbiyesiz doktora da denk gelebilirsin ama sağlık hizmetinin kalitesi özel hastaneye göre çok çok daha iyi. Senin amacın tüp bebek yaparken hamile kalmaksa bence bu sonuca ulaşma ihtimalin özele göre daha fazla.

Bir de hamile kaldıktan sonra takiplerini yine özelde kendi doktorunda olursun.

yasınız daha genc borcunuzda varmıs
2 senedır denıyormussunuz cok geç degıl daha yenı
hemen arabayı satmalara kalkmayın okadar borc varken cocuk buyutmek sızı cooook zorlar acıkcası
hele arabasız gercekten zor olur

bırde baskıdan bahsetmıssınız bır tane dogurunca baskı gecer mı sanıyorsunuz
2.ye arayı acma ucuncu ne zaman erkek olmus bırdaha kı kız olsun, kız oldu ıkıncı erkek olsun :D bıtmez mılletın lafına gore dogurulmaz

Kredileriniz varmış hem tedavinin harcaması da üstüne gelirse bebek geldikten sonra çok zorlanırsınız. Arabasız da zorlanacaksınız. Devlet hastanesi seçeneğine bakın borçlarınızın bitmesini bekleyin. Belki tedavisiz de olur o süreçte.

arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çoçuğum olmuyor,doktor tüp bebek dedi. bizimde 3 tane kredi var + ev kira ne yapacağım şaşırdım :( yuksek olan kredi taa 2020 kasımda bitiyor ne yapayım kredilerinin bitmesini mi bekleyim yok arabayı mı satayım kafam allakbullak. Sİzin düşüncelerinize merak ediyorum
Öncelikle bunun kritiğini siz ve doktorunuz birlikte yapın yani kaç yaşındasınız? Yumurta rezervleriniz ne durumda? Sizin önceliğiniz ne ? Farklı dr lara gittiniz mi?
Her şeyi düşünün eşinizle konuşun. Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin 🙏🏻 aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin 🙏🏻

Araba satip tup bebek yaomak hele 26 yasinda hic mantikli degil. Bir kac sene izin verin kendinize. Borclar bitene kadar kendiliginden olmamissa tup bebek icin kollayi sivarsiniz

Merhaba arkadaşlar konuyu görünce bende tecrübemi paylaşmak isterim 2013 yılında evlendim ve doktor bende rahim duvarı inceliği sebebi ile anne olamıyacagimi soyledi taşıyıcı annelik düşün dedi şok oldum.sonra bir arkadaş tavsiyesi ile her sabah akşam taze sıkılmış nar suyu içtim. 2 ay sonra doktorum bile sol oldu 3 milim olan rahim duvarım 12 milim olmuştu nar suyu deyince defterine kendisi de not aldı. Fakat buna rağmen yine hamile olamayınca doktor bu sefer sende bir sıkıntı görünmüyor dedi eşime sperm testi yaptı 2 milyon cıktı hareket yüzde 4 du bu şekilde imkansıza yakın dedi aşılama önerdi onda bend OHSS oluştu ölümden dondum 1 hafta asm hastanesinde tedavi gördüm tabimden şu çektiler yoğun bakım riski var dendi . Çok korktum sonra tüp bebek dediler ama korktuğumdan denemek bile istemedim. O ara bir arkadaşın annesi bir kadın önerdi kadın eski bir ebe imis babası fitoterapist mis. Kadina gittik bizden sperm testi istedi bana bunun kopyasını vereceksin. Sana bir ilaç yapicam icinde tam 41 çeşit bitki var bunu esin 1.5 ay içecek sonra yeni test yaptır. Eğer artmaz ise ben verdiğin parayı geri vericem dedi . Zaten bu ilaç masrafı ama ben o kadar güveniyorum ki garanti veriyorum dedi artma varsa 2. Kavanoz dan sonra sende bir sorun yoksa hamile kalırsın dedi . Ve ben kavanoz bitmeden hamile kaldım. Kizim şimdi 3 yaşında. 2. Yi istedik ben 2 kez ilaçsız hamile kaldım ama 8 haftayı geçemeden kalbi durdu. Doktor Sperm testi istedi yine düşük çıktı bu sebep olabilir sperm kalitesiz dedi. Şimdi yine o kadına gittim abla biz 2. Yi istiyoruz diye tekrar ilaç yaptırdık ve ben yine olacağından eminim. Sizlere de tavsiye ederim isteyen olursa özelden nosunu paylaşırım

borcun bitmesini bekleyin isterseniz, bu arada çocuk gelişimiyle ilgili konularla ilgilenirsiniz kitap olur başka bir şey olur vs

36 yasinda ilk hamileligimı yaşadım. 2 aylıkken düşük yaşadım. Doktor boyle birsey olabileceğini söylemişti ana. Çünkü gebelik kesesi küçükmüş. %50 yaşar demişti. Bende içimden aman benimi bulacak demiştim. 8.haftada kasiklarimda olan hareketlilik bir cumartesi günü bitti. O an anladım düşük yaptığımı. Yaklaşık 20 gün ağladım. Sonra internette gezinirken aslında insan vücudunun dışardan hiçbir dokuyu kabul etmediği sadece bebeği kabul ettiğini öğrendim. Yani vücut bir anormallik hissettiğinde gebeliği sonlandiriyormus. Aslinda şer diye gördüğümüz şey hayır olabiliyor. Yaklaşık 20 ay hamile kalamadım. Aynı hisleri bende yaşadım. Bebeği olanlara kıskanmak değil ama benim niye olmuyor diye üzüldüm. Tup bebek denedim olmadı. Sonra artık ipin ucunu biraktim. Napalım olmuyor dedim. Hatta eşime çocuğun olacaksa ayrılalım bari senin olsun dedim. Ama sonra Rabbimin mucizesi oldu ve çok güzel bir hamilelik yaşadım. Rabbim bütün isteyen kullarına sağlıklı ve hayılı evlatlar nasip etsin.....

Merhaba arkadaşlar konuyu görünce bende tecrübemi paylaşmak isterim 2013 yılında evlendim ve doktor bende rahim duvarı inceliği sebebi ile anne olamıyacagimi soyledi taşıyıcı annelik düşün dedi şok oldum.sonra bir arkadaş tavsiyesi ile her sabah akşam taze sıkılmış nar suyu içtim. 2 ay sonra doktorum bile sol oldu 3 milim olan rahim duvarım 12 milim olmuştu nar suyu deyince defterine kendisi de not aldı. Fakat buna rağmen yine hamile olamayınca doktor bu sefer sende bir sıkıntı görünmüyor dedi eşime sperm testi yaptı 2 milyon cıktı hareket yüzde 4 du bu şekilde imkansıza yakın dedi aşılama önerdi onda bend OHSS oluştu ölümden dondum 1 hafta asm hastanesinde tedavi gördüm tabimden şu çektiler yoğun bakım riski var dendi . Çok korktum sonra tüp bebek dediler ama korktuğumdan denemek bile istemedim. O ara bir arkadaşın annesi bir kadın önerdi kadın eski bir ebe imis babası fitoterapist mis. Kadina gittik bizden sperm testi istedi bana bunun kopyasını vereceksin. Sana bir ilaç yapicam icinde tam 41 çeşit bitki var bunu esin 1.5 ay içecek sonra yeni test yaptır. Eğer artmaz ise ben verdiğin parayı geri vericem dedi . Zaten bu ilaç masrafı ama ben o kadar güveniyorum ki garanti veriyorum dedi artma varsa 2. Kavanoz dan sonra sende bir sorun yoksa hamile kalırsın dedi . Ve ben kavanoz bitmeden hamile kaldım. Kizim şimdi 3 yaşında. 2. Yi istedik ben 2 kez ilaçsız hamile kaldım ama 8 haftayı geçemeden kalbi durdu. Doktor Sperm testi istedi yine düşük çıktı bu sebep olabilir sperm kalitesiz dedi. Şimdi yine o kadına gittim abla biz 2. Yi istiyoruz diye tekrar ilaç yaptırdık ve ben yine olacağından eminim. Sizlere de tavsiye ederim isteyen olursa özelden nosunu paylaşırım
Her yere reklam yapıp durmayın ya işiniz gücünüz insanların umutlarıyla oynamak.

36 yasinda ilk hamileligimı yaşadım. 2 aylıkken düşük yaşadım. Doktor boyle birsey olabileceğini söylemişti ana. Çünkü gebelik kesesi küçükmüş. %50 yaşar demişti. Bende içimden aman benimi bulacak demiştim. 8.haftada kasiklarimda olan hareketlilik bir cumartesi günü bitti. O an anladım düşük yaptığımı. Yaklaşık 20 gün ağladım. Sonra internette gezinirken aslında insan vücudunun dışardan hiçbir dokuyu kabul etmediği sadece bebeği kabul ettiğini öğrendim. Yani vücut bir anormallik hissettiğinde gebeliği sonlandiriyormus. Aslinda şer diye gördüğümüz şey hayır olabiliyor. Yaklaşık 20 ay hamile kalamadım. Aynı hisleri bende yaşadım. Bebeği olanlara kıskanmak değil ama benim niye olmuyor diye üzüldüm. Tup bebek denedim olmadı. Sonra artık ipin ucunu biraktim. Napalım olmuyor dedim. Hatta eşime çocuğun olacaksa ayrılalım bari senin olsun dedim. Ama sonra Rabbimin mucizesi oldu ve çok güzel bir hamilelik yaşadım. Rabbim bütün isteyen kullarına sağlıklı ve hayılı evlatlar nasip etsin.....
Amin canım çok sevindim senin adına allah isteyen herkeze istediği kadar çocuk nasip etsin çünkü öyle bir duygu ki insan 2. Yide istiyor tadınca.. allah herkeze tattirsin

Hastaneye 700 lira
Ilaclara 500 lira verdim sadece

Toplam 1aydada tedavime başlandı canım

Öyle aylarca,senelerce sora beklenmiyor

Hangi sehirdesin
Ankara'da Zekai tahirde tüp bebek yaptırmış bir arkadaş 3000 TL yıl buluyor dedi sizin niye bukadar uygun fiyat anlamadım.İlaclar 1800 tuttu 900 de hastaneye yatırdık dedi.Arada bikac da gidenle 3 bunu buluyor dedi şaşırdım su böyle deyince.Sigortali bunu söyleyen ve hemşire de bana aynısını dedi

öyle tabi herşey nasip bu vesveselerim ne olacak zindan ettim evi kendime nasıl çıkıcam o psikolojden hiç bilmiyorum
Arkadaşım bekle borçların hafiflesin biraz bir macun var c-life Ballı bitkisel macun diye instegrama gir oku bunu kullanıp değerleri düzelen çok hamile kalan var düzenli olarak bunu kullan bakalım bir zaman ne olacak.İcerigi de kadına gerekli olan bitkiler borcun hafifleyene kadar belki hamile kalırsın tüp bebeğe de gerek kalmaz inşallah.Kullananlarin yorumları var hep bir gir incele bakalım

Back
X