Acaba bu sorgulama saatin çalmasımı ,Bende de bu istek yok biyolojik saatim hala calmadi. Ne zaman mi calar hic fikrim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba bu sorgulama saatin çalmasımı ,Bende de bu istek yok biyolojik saatim hala calmadi. Ne zaman mi calar hic fikrim yok
Acaba bu sorgulama saatin çalmasımı ,
Asıl konu bu zaten , büyük resme bakabilsek .. Keşke herkes görseNe doluymusum meğerkonuyu sabote ettim
![]()
Anliyorum sizi fakat bana herkes en azindan bir tane yapmam icin israr ediyorlar.Samimiyetinizden şüphem yok .. Ama kafamı karıştıran olumsuz düşündüren en önemli etken , çocuklu arkadaşlarımın , diliyle mutluyuz derken , davranışlarının tam ters orantıda olması . Mutlu , tatmin olmuş insan artık başkasının elindekini kıskanmaz , yarıştırmaz , kıyaslamaz bir başkasınıda mutlu görmek mutlu etmek ister , huzursuz olsun diye çaba sarfetmez ...ama tam tersi ... Beni en çk soğutan çevremde anne olanların bu davranış biçimleri . Kesinlikle herkes böyle demiyorum , asla annemde anaçtır ( bana hariç ) gerçek anaç bir kadın abartılı davranış sergilemez .. O hayatının bir parçadı zaten
Siz yanlış insanlarla karşılaşmışsınız emin olun. O çocuklu tanıdıklarınız çocuksuz olsalardı da aynı tavırları sergilerlerdi. İç mutluluğu olmayan insanlar anlattıklarınız, tutunmaya çalışıyorlar birşeylere, kendi egolarını tatmin ediyorlar. Annelikle alakalı bir durum değil yani.Samimiyetinizden şüphem yok .. Ama kafamı karıştıran olumsuz düşündüren en önemli etken , çocuklu arkadaşlarımın , diliyle mutluyuz derken , davranışlarının tam ters orantıda olması . Mutlu , tatmin olmuş insan artık başkasının elindekini kıskanmaz , yarıştırmaz , kıyaslamaz bir başkasınıda mutlu görmek mutlu etmek ister , huzursuz olsun diye çaba sarfetmez ...ama tam tersi ... Beni en çk soğutan çevremde anne olanların bu davranış biçimleri . Kesinlikle herkes böyle demiyorum , asla annemde anaçtır ( bana hariç ) gerçek anaç bir kadın abartılı davranış sergilemez .. O hayatının bir parçadı zaten
bence sen yapma bi süre daha ,yazık çocuk senin tarafından dünyaya geldiğine yanıcak,doğurmak için doğrulduğunu hissedince,bu kadar hissiz anne şevkatinden uzaksan sadece biyolojik anne olursun zatenBana hep olumsuz tarafı gözüküyor
Bizde eşimle çocuk istemiyoruz. Hem sorumluluk bize göre değil. Bide eskisi gibi değil ki ortam bozuk artıkBizde gezelim tozalım diyoruz ömür boyu :) 22 yaşındayım bakalım 30'uma gelince de aynı duygular içinde olur muyum, inşallah olurum
Sen hep olumlu duygularla ol ... Oh fıstık 22 yaş , gez toz , da bu düşünceler için erken zaten .
. Mali durumum olsa 3,4 bende isterim .. Sibel can gibi . hayat ona güzel . Çok imreniyorum .. Bozdular dünyayı , gülüm bozdular ! aile sevgi yuva nerede ? Varsa yoksa görsellik , göğüs , burun , çatlak , kilo , ev araba kredi . amir memur statü ... nerde 3,4 çocukla koca poposuyla sofraya oturan anaç yazmalı anneler ? ben kendim bu dünyayla başa çıkamazkem , dünyaya getirdiğimi mutlu edebilecekmiyim ,![]()