- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Dogruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar misalisevgili cok ustun zekaya sahip oldugunu idda eden konu sahibi,
cvp yazdigin arkadas onu espri olarak yazmisti, sen nasil algilayip o cvbi yazdin ona heyret ettim sadece.
sizde o vakit gidip dertlerinizi ailenizle paylasin, zira burasi hic acmadi sizi...
iyi olanlar da var görgüsüz olanlar da, basma entariyle hemen karakter tahlili, vay be, bağlantı süper,tuttumvalla o basma etekli teyzemler iyi ki varlar. parkta çocuğu sallarken bir tek o teyzelerle muhabbet ediyoruz nedense, çok içten ve sıcak oluyorlar bana mı öyle geliyor bilmiyorum.oğlumu seviyorlar ilgileniyorlar. selam vermekten aciz insanlar var artık aynı apartmanda.
öğretiyorum mesela bu aralar kimsenin malını elinden almaması gerektiğini öğretiyorum, vakti gelince insanları itmemesi gerektiğini de öğrenecek
ben demiyorum ki her anne ilgilidir falan diye..ilgisiz sevgisiz o kadar çok anne var ki.yok benim
gördüklerim genelde yürüyen merdivenlere kendini atıpta benim ensesinden tutup korkuluklardan aşağı düşmesin diye şoka girdiğim yada caddeye kendini atan 7-8 yaşlarında çocuklardan dolayı. yada başka durumlar. annelerine söylediğimde ise fark etmedim!! o hep öyle!! Allah korusun çocuk düşse ölse sanki umuru olmayacak. benim kızdığım nokta bu!! sahip çıkamayacaksan doğurmayacaksın
Eğer öyle düşünüyorsanız yani ,biri bebek biri çocuk ise annesi bir zahmet o bebeğin elini tutacak yanında ayırmayacak. Sonuçta orası park.Bebek oyun alanı değil.bende kesin boyle olurum dayanamam herhalde :) hem ikiside cocuk degil birisi bebek digeri cocuk.
beklentimin çok altı eksi bir milyonBeklentisini karsilayamadik pue bize
Aaa hrmide basma entarilihemide sigara iciyor aman tanrim onlar olmeli demeliydik.
Birde dana kadar 6 yasinda coxuk dusurmus ow my got
15 aylık bebekle eşşek kadar 6 yaş çocuğu aynı mı, aynı diyorsanız beynimiz farklı işliyo, anne çocuğuna dur diyebilmeli, tüm sıkıntı bu, parklardasigara içipdedikodu yapana kadar çocuğuna terbiye versin
nerelereçekiyorsunuz konuyu, ne otistiği, benim anlattığım normal 6 yaş çocuğuben demiyorum ki her anne ilgilidir falan diye..ilgisiz sevgisiz o kadar çok anne var ki.
ama ilk yazınızdaki ile bu çok farklı..genelleme yapmayın.her çocuk da her aile de farklı birbirinden..mesela otizmli çocuğu olan bir arkadaşımı,çocuğun davranaışları yüzünden restauranttan atmışlardı..sadece farklı diye..yemeğin soso ile ilgil normalden yüksek sesle konuştu diiye...ilgisiz anne dediler,çıkmayın dışarı dediler vss...
kesinlikle haklisiniz 40 50 kiz ogrencinin kaldigi resmi devler yurdunda belletmendim onlarin bariz hatalarina karsi bile hic kalp kirmadim ama canimdan bi parca dusurulurse oyle konusabilirim diye empati kurdum tabiki yapacagimin dogru davranis olmadigini biliyorum insallah oyle biseyle karsilasirsam sakin olmaya gayret edecegim cunku dusundumde bi an benim cocugumda birini dusurebilir yanlislikla bende oyle bi tepkiyle karsilassam uzulurdum.bu arada empati kurmayida ogrenmisim..
kesinlikle haklisiniz 40 50 kiz ogrencinin kaldigi resmi devler yurdunda belletmendim onlarin bariz hatalarina karsi bile hic kalp kirmadim ama canimdan bi parca dusurulurse oyle konusabilirim diye empati kurdum tabiki yapacagimin dogru davranis olmadigini biliyorum insallah oyle biseyle karsilasirsam sakin olmaya gayret edecegim cunku dusundumde bi an benim cocugumda birini dusurebilir yanlislikla bende oyle bi tepkiyle karsilassam uzulurdum.bu arada empati kurmayida ogrenmisim..
bazı hayvanlara insanlarsan bile daha çok saygm var, hayvanları nedne aşağılıyorsun ve kendinde hak görüyorsunYa nasıl üsluptur ya EŞŞEK kadar ne demek ya kendinize gelin
6 yaş bir çocuktan bahsediyorsunuz
O bir insan bilmiyorum farkediyormusunuz
Madem fikir istemiyorsunuz okadar masum çocuğa EŞŞEK diye sıfatlandırmayın..
Ya nasıl üsluptur ya EŞŞEK kadar ne demek ya kendinize gelin
6 yaş bir çocuktan bahsediyorsunuz
O bir insan bilmiyorum farkediyormusunuz
Madem fikir istemiyorsunuz okadar masum çocuğa EŞŞEK diye sıfatlandırmayın..
ya da böyle kişilerin böyle saldırgan çocuklarınacanım sıkıldı, aynı şeyi yaşayan var mı diye,
neden ki??? eskiden büyükler "eşek kadar oldu" artık diye tabir ederken aklıma hiç ne kadar terbiyesiz bir amca teyze demezdim ben!!! algı meselesi sanırım. keşke öyle kalsaydı osuruktan nem kapan ne anne ne baba vardı başımızda sokakta oynardık kendimizden küçükleri itip kakmamayı bilirdik istanbul gibi bir yerde son sokak oyunu görmüş nesilden sonrası anlamaz zaten. aslında haklısınız çocukların esip gürleyeceği alanlar kısıtlı artık heryerde. ondan bu öfkebu ESSEK muhabebti nedir Allah askina ya.
nerden geliyo bur terbiyesizlik, bu cocuklara yapistirilan ifdeler.
azcik haddini bil istersen.
6 yasindaki butun cocuklarimiz ESSEK mi oldu simdi.
sen senin degerli yavrunu 6 yasina gelince biryere cikaramayacakmisin.
azcik akil izan lutfen.
aynı ölçüde çocukmu 15 ay -6 yaş????????????????İkisi de çocuk.
Sen mükemmel misin şimdi? Asıl sen gibiler onlardan ders alsın. Çünkü onlar çocuk!
anlamadınız ki özünü::):):)nerelereçekiyorsunuz konuyu, ne otistiği, benim anlattığım normal 6 yaş çocuğu
ya da böyle kişilerin böyle saldırgan çocuklarına
neden ki??? eskiden büyükler "eşek kadar oldu" artık diye tabir ederken aklıma hiç ne kadar terbiyesiz bir amca teyze demezdim ben!!! algı meselesi sanırım. keşke öyle kalsaydı osuruktan nem kapan ne anne ne baba vardı başımızda sokakta oynardık kendimizden küçükleri itip kakmamayı bilirdik istanbul gibi bir yerde son sokak oyunu görmüş nesilden sonrası anlamaz zaten. aslında haklısınız çocukların esip gürleyeceği alanlar kısıtlı artık heryerde. ondan bu öfke
iyi olanlar da var görgüsüz olanlar da, basma entariyle hemen karakter tahlili, vay be, bağlantı süper,tuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?