ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

Gali
Isde boyle asiri rahat insanlar oldugu surece bu toplumda bazi seyler degismez malesef ailede verilen egitim yetersiz cunku ilk once onlarin egitilmeye ihtiyaci var diye düşünüyorum buradakinlerin coguda boyle galibs yorumlar sinir bozucu alayci

BURADA HERKES ÇOK MÜKEMMEL YA DA OYNUYORLAR HEPSİ BU

benim kızım 4 yaşında ve hep kendinden büyüklerle arkadaşlık etmeyi tercih ediyor, başına gelenleri sıralasam destan olur, son yaşananı anlatayım, 7-8 yaşlarında biz kızla kutu kutu pense oynuyorlar ikisi de ters dönüyorlar, kız tabi kendi gücü ve hızına göre çekiştirince benimki yüzüstü yere yapıştı, burnu kanadı, yüzü sıyrıldı, nasıl bağırıyor feryat figan, kızım o halde bağırıyorken bile çocuğun ellerinden tutup oturdum, oyun oynuyordunuz bir kaza oldu altta kalan sen de olabilirdin o yüzden hiç üzülme dedim. çünkü biliyorum ki bir gün de benim kızım kendinden ufak birini düşürecek. kimin haddine benim çocuğumu üzmek ona terbiye vermek!

kendi cocuguna yavrum diyip digerine ESSEK diyen zihniyetten bahsediyoruz.
ayrica bize parktaki teyzelerin hicbiri ESSEK demedigi icin aliskin degiliz...
siz elit semtlerde sosyete teyzelerin arasında konken briç partileri içinde büyüdünüz demekki şanslısınız biz varoş yetiştik

siz elit semtlerde sosyete teyzelerin arasında konken briç partileri içinde büyüdünüz demekki şanslısınız biz varoş yetiştik

ne alakasi var, ne tarz bi laf bu simdi.
burda cocuga sevimlilikle essek kadar oldun diyen birisinden mi bahsediyoruz?
kendi cocuguna yavrum dustu diyip, digerine essek kadar diyen birisinden bahsdiyoruz,
bu sekilde suunup oyle yorum yapin isterseniz.
elit, konken bricc ???

bazı hayvanlara insanlarsan bile daha çok saygm var, hayvanları nedne aşağılıyorsun ve kendinde hak görüyorsun
Sen gercekmisin ya? Iyi o zaman sanada hayvan diyelim olsun bitsin. Edep yahu edep edep! Acirim senin gibi edep yoksunu olanlardan. Kadinlara parkta dursaymisin parkta birtane gecirecekmissin. Asil senin gibi birine ben bitane gecirirdim cünkü fazlasiyla hakettin. Terbiye yoksunu olanda sensin. Yeter ya kimsin sen? Umarim fakesindir. Cahil insan!

BAYAN MÜKEMMELLER BURADA TOPLANMIŞ, BASMA ENTARİYLE DE BİR DERTLERİ VAR SANIRIM,SÜREKLİ BASMA ENTARİ DİYORLAR, AYNI DİLİ KONUŞMUYORUZBURADAKİLERLE ANLADIM

evet bazı büyük parklarda "3 yaşın altındaki çocuklarınızı yalnız bırakmayınız" yazar.

yookk orasi bizi ilgilendirmez, biz sorun arariz, kendimiz cok mukaemmel kurallara uyariz, gozumuzu acar diger kadinalri inceler sorun olusrutur dert yanariz...

Sizmükemmel kullanırsınız türkçeyi, buradane kadar mükemmel havasında insan var,şaşırıyorum doğrusu gerçek hayatta neredesiniz o mükemmelinsanlar

sizçok iyi biliyorsunuz konken falan sanırım, ben hiçgitmedim
biz o şeyleri sezerciğin filmlerindeki burnu havada herşeyi bildiğini sanan teyzelerden gördük nerdeeee bizim semtte öyle teyzeler. bi yanlış oldu mu mahalleli eşek kadar oldunuz hala top oynuyorsunuz camları kırıyorsunuz derdi hiç de alınmaz gülerdik ondan yaniii

BURADA HERKES ÇOK MÜKEMMEL YA DA OYNUYORLAR HEPSİ BU
bak mesela,,oğlum 5 yaşındayken kreşte bir olay olmuş.öğretmeni aradı.pasta oyunu oynuyorlarmış.bazısı krema olmuş bazısı kek falan değişik bir oyun..benim oğlanın maşallahı vardır,etli şöyle..çok sevdiği bir arkadaşı oyuna kaptırıp göbeğinden ısırmış.bayaaa krema diye yani :):)
oğlum anlatmadı bile eve gelince.sorunca söyledi..evet ama kazarda oldu özür diledi affetttim diye..
şimdi siz olsanız heralde annesini arayıp nasıl terbiye vermişsiniz oğlunuza diye azarlardınız..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…