- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
GaliParkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
Isde boyle asiri rahat insanlar oldugu surece bu toplumda bazi seyler degismez malesef ailede verilen egitim yetersiz cunku ilk once onlarin egitilmeye ihtiyaci var diye düşünüyorum buradakinlerin coguda boyle galibs yorumlar sinir bozucu alayciParkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
BURADA HERKES ÇOK MÜKEMMEL YA DA OYNUYORLAR HEPSİ BUşimdi burda böle yorumlar yapılıyor yaa herkes ahkam kesmiş oda çocuk buda çocuk hiç samimi bulmuyorum aynı şeyin kendi çocuklarının başına geldiğinde dişlerini sıkarak olgun karşıladıklarına.karşılıyorlarsada içlerinden neler söledikleri belli.hepimiz anneyiz çünkü.eğitim ailede başlar eğitim zor zanaat uğraşı lazım emek lazım sabır lazım vakit lazım.bunlar yoksa elinde, yetiştirdiğin çocuk kendinden küçüğe her zaman güç gösterisi yapacaktır.konu sahibi sinirlenmişssin gözünden sakındığın evladını anlıyorum ama yapacak bişi yok düşecekte kalkacakta öğrenecekte.ama keşke o anneler çocuklarına öğretseler evde kendinizden küçüklere dikkat edin parklarda onlara yardımcı olun vb öğütlerse verse ama vermezler çünkü yukarda saydığım sabır zaman vs. yok çoğu ebeveynde.
siz elit semtlerde sosyete teyzelerin arasında konken briç partileri içinde büyüdünüz demekkikendi cocuguna yavrum diyip digerine ESSEK diyen zihniyetten bahsediyoruz.
ayrica bize parktaki teyzelerin hicbiri ESSEK demedigi icin aliskin degiliz...
Ne alaka, hakarete uğrayan benim, çocuğuna terbiye ver dedim, 6 yaşçocuğu ya,onu ilk mesajında yapan sizsiniz farkındaysanız, burada bu kadar insan yurdum kadınlarını kıyafetiyle yargılamayın demeye çalışıyoruz.
Eğer öyle düşünüyorsanız yani ,biri bebek biri çocuk ise annesi bir zahmet o bebeğin elini tutacak yanında ayırmayacak. Sonuçta orası park.Bebek oyun alanı değil.
sizçok iyi biliyorsunuz konken falan sanırım, ben hiçgitmedimsiz elit semtlerde sosyete teyzelerin arasında konken briç partileri içinde büyüdünüz demekkişanslısınız biz varoş yetiştik
siz elit semtlerde sosyete teyzelerin arasında konken briç partileri içinde büyüdünüz demekkişanslısınız biz varoş yetiştik
Sen gercekmisin ya? Iyi o zaman sanada hayvan diyelim olsun bitsin. Edep yahu edep edep! Acirim senin gibi edep yoksunu olanlardan. Kadinlara parkta dursaymisin parkta birtane gecirecekmissin. Asil senin gibi birine ben bitane gecirirdim cünkü fazlasiyla hakettin. Terbiye yoksunu olanda sensin. Yeter ya kimsin sen? Umarim fakesindir. Cahil insan!bazı hayvanlara insanlarsan bile daha çok saygm var, hayvanları nedne aşağılıyorsun ve kendinde hak görüyorsun
BAYAN MÜKEMMELLER BURADA TOPLANMIŞ, BASMA ENTARİYLE DE BİR DERTLERİ VAR SANIRIM,SÜREKLİ BASMA ENTARİ DİYORLAR, AYNI DİLİ KONUŞMUYORUZBURADAKİLERLE ANLADIMGali
Isde boyle asiri rahat insanlar oldugu surece bu toplumda bazi seyler degismez malesef ailede verilen egitim yetersiz cunku ilk once onlarin egitilmeye ihtiyaci var diye düşünüyorum buradakinlerin coguda boyle galibs yorumlar sinir bozucu alayci
evet bazı büyük parklarda "3 yaşın altındaki çocuklarınızı yalnız bırakmayınız" yazar.
Sizmükemmel kullanırsınız türkçeyi, buradane kadar mükemmel havasında insan var,şaşırıyorum doğrusu gerçek hayatta neredesiniz o mükemmelinsanlarne alakasi var, ne tarz bi laf bu simdi.
burda cocuga sevimlilikle essek kadar oldun diyen birisinden mi bahsediyoruz?
kendi cocuguna yavrum dustu diyip, digerine essek kadar diyen birisinden bahsdiyoruz,
bu sekilde suunup oyle yorum yapin isterseniz.
elit, konken bricc ???
biz o şeyleri sezerciğin filmlerindeki burnu havada herşeyi bildiğini sanan teyzelerden gördük nerdeeee bizim semtte öyle teyzeler. bi yanlış oldu mu mahalleli eşek kadar oldunuz hala top oynuyorsunuz camları kırıyorsunuz derdi hiç de alınmaz gülerdik ondan yaniiisizçok iyi biliyorsunuz konken falan sanırım, ben hiçgitmedim
bak mesela,,oğlum 5 yaşındayken kreşte bir olay olmuş.öğretmeni aradı.pasta oyunu oynuyorlarmış.bazısı krema olmuş bazısı kek falan değişik bir oyun..benim oğlanın maşallahı vardır,etli şöyle..çok sevdiği bir arkadaşı oyuna kaptırıp göbeğinden ısırmış.bayaaa krema diye yani :):)BURADA HERKES ÇOK MÜKEMMEL YA DA OYNUYORLAR HEPSİ BU
çok belliyookk orasi bizi ilgilendirmez, biz sorun arariz, kendimiz cok mukaemmel kurallara uyariz, gozumuzu acar diger kadinalri inceler sorun olusrutur dert yanariz...
Şükür ki aynı dili konuşmuyoruz. .BAYAN MÜKEMMELLER BURADA TOPLANMIŞ, BASMA ENTARİYLE DE BİR DERTLERİ VAR SANIRIM,SÜREKLİ BASMA ENTARİ DİYORLAR, AYNI DİLİ KONUŞMUYORUZBURADAKİLERLE ANLADIM
belli hayatı filmlerden öğrenildiğibiz o şeyleri sezerciğin filmlerindeki burnu havada herşeyi bildiğini sanan teyzelerden gördük nerdeeee bizim semtte öyle teyzeler. bi yanlış oldu mu mahalleli eşek kadar oldunuz hala top oynuyorsunuz camları kırıyorsunuz derdi hiç de alınmaz gülerdik ondan yaniii
çok belli
konu sahibini gömmüşler resmen yerden yere vurmuşlar.Gali
Isde boyle asiri rahat insanlar oldugu surece bu toplumda bazi seyler degismez malesef ailede verilen egitim yetersiz cunku ilk once onlarin egitilmeye ihtiyaci var diye düşünüyorum buradakinlerin coguda boyle galibs yorumlar sinir bozucu alayci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?