ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

ANA OKULUNA 3YAŞINDA BAŞLARLAR ÇOCUKLAR, 6 YAŞ ARTIK NELERİ YAPMAMASI GEREKTİĞİNİBİLECEK KADAR BÜYÜKBİR YAŞ, 15 AYLIK ÇOCUĞA GÖRE ÇOK BÜYÜK,
her çocuk 3 yaşında başlamıyor.bu bir.ikincisi ben yaptığı doğru demedim..elbette o yaşta bebeğe sahip çıkmak gerektiği özenli olmadı gerektiğini bilmeli.benim eleştirim sizin tarzınız..yoksa annesinin ilgilnemiyor olmasına kızmak normal..

offf aklıma karaköy tatlıcısını getirdin.
arkadaşlarla gittik, oğlum da yanımda, yarım saatlik bir durum yani, e tabi orada herkes tatlı yiyor, benimkine de izin verdim, neredeyse bir porsiyona yakın yedi, ve hala istemeye devam ediyor, dedim artık yeterli.
ondan sonrası fecahat,
kendini yere atmalar, sürünmeler, ki o tatlıcıyı biliyorsanız bildiğiniz yerler karo yani,... kucağıma almaya çalışıyorum mümkün değil, ne yapmalıydım?
sakinleşene kadar mümkün olan en tenha yere götürdüm ve yerde sürünmesinin bitmesini bekledim.

bende kesin boyle olurum dayanamam herhalde :) hem ikiside cocuk degil birisi bebek digeri cocuk.

zaten ben çocuğa değil vurdumduymaz anasına söylemiştim, davranışım da doğru

yok benim
gördüklerim genelde yürüyen merdivenlere kendini atıpta benim ensesinden tutup korkuluklardan aşağı düşmesin diye şoka girdiğim yada caddeye kendini atan 7-8 yaşlarında çocuklardan dolayı. yada başka durumlar. annelerine söylediğimde ise fark etmedim!! o hep öyle!! Allah korusun çocuk düşse ölse sanki umuru olmayacak. benim kızdığım nokta bu!! sahip çıkamayacaksan doğurmayacaksın

SALDIRIYORSUN AMANEDEN, BASMA ENTARİ DEYİNCE NOLUYO, NE ANLIYORSUN BASMADAN ENTARİDEN, SALDIRGANLIKLA BAĞLANTIYI KURAN OMUHTEŞEM BEYNİN ÖDÜLALMALI,
Hr bayan iq yazdigini bir oku basma entarili mahhale dedikoducu cahil tipler bu senin cumlen.ha kelime oyunlariyla manuple yapmaya calisma kelime dagarcigin yetmez.
Sahi basma entari giyince ne olunuyor

ben ciddi bişi anlatıyorum, siz espri yapabiliyorsunuz, gidin esprilerinizi ailenize yapın, bu konuda işiniz ne

sevgili cok ustun zekaya sahip oldugunu idda eden konu sahibi,
cvp yazdigin arkadas onu espri olarak yazmisti, sen nasil algilayip o cvbi yazdin ona heyret ettim sadece.
sizde o vakit gidip dertlerinizi ailenizle paylasin, zira burasi hic acmadi sizi...

15 aylık bebekle eşşek kadar 6 yaş çocuğu aynı mı, aynı diyorsanız beynimiz farklı işliyo, anne çocuğuna dur diyebilmeli, tüm sıkıntı bu, parklardasigara içipdedikodu yapana kadar çocuğuna terbiye versin

Alys yanlış susana kadar tatlı ısmarlamalıydın

yazma arkadaşım, espri anlaşınız çok zekice, çok güldüm, kırılıyorumburada gülmekten. ha haaaaaaaaaaa

kesinlikle haklisiniz 40 50 kiz ogrencinin kaldigi resmi devler yurdunda belletmendim onlarin bariz hatalarina karsi bile hic kalp kirmadim ama canimdan bi parca dusurulurse oyle konusabilirim diye empati kurdum tabiki yapacagimin dogru davranis olmadigini biliyorum insallah oyle biseyle karsilasirsam sakin olmaya gayret edecegim cunku dusundumde bi an benim cocugumda birini dusurebilir yanlislikla bende oyle bi tepkiyle karsilassam uzulurdum.bu arada empati kurmayida ogrenmisim..

Essek kadar???6 yasindaki bir çocuğu betimleme şekliniz bile itici kırıcı ve hakaretvari. .pes valla pes. ..kib yapacağım çare yok!

bu ESSEK muhabebti nedir Allah askina ya.
nerden geliyo bur terbiyesizlik, bu cocuklara yapistirilan ifdeler.
azcik haddini bil istersen.
6 yasindaki butun cocuklarimiz ESSEK mi oldu simdi.
sen senin degerli yavrunu 6 yasina gelince biryere cikaramayacakmisin.
azcik akil izan lutfen.

sizin çocuğunuz da o yaşa geldiğinde toplumdan tecrit edersiniz herhalde, çünkü ÇOCUK bunlar en terbiyelisinin bile sağı solu belli olmaz, birine vurur iterse annesinin çocuğunuza terbiye dersi vermesine, aile terbiyesi almamış diye hakaret etmesine göz yumarsınız artık.

Beklentisini karsilayamadik pue bize
Aaa hrmide basma entarilihemide sigara iciyor aman tanrim onlar olmeli demeliydik.
Birde dana kadar 6 yasinda coxuk dusurmus ow my got

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…