- 7 Nisan 2016
- 260
- 62
- 13
- 42
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Aptal geri zekalı dediğinde tarzıyla uyumluydu, ve elinde sigarasıyla...iste konuyla alakasi yok. ama siz konuya kattiniz bu insanlarin dis görünüsünü..yani kendiniz bagdastirmissiniz o cocugun terbiye durumunu o ailenin giydigi kiyafetlerle..
her çocuk 3 yaşında başlamıyor.bu bir.ikincisi ben yaptığı doğru demedim..elbette o yaşta bebeğe sahip çıkmak gerektiği özenli olmadı gerektiğini bilmeli.benim eleştirim sizin tarzınız..yoksa annesinin ilgilnemiyor olmasına kızmak normal..ANA OKULUNA 3YAŞINDA BAŞLARLAR ÇOCUKLAR, 6 YAŞ ARTIK NELERİ YAPMAMASI GEREKTİĞİNİBİLECEK KADAR BÜYÜKBİR YAŞ, 15 AYLIK ÇOCUĞA GÖRE ÇOK BÜYÜK,
ben ciddi bişi anlatıyorum, siz espri yapabiliyorsunuz, gidin esprilerinizi ailenize yapın, bu konuda işiniz neespri algilama zekasi, olaylari irdeleme analitik dusunme, hepsi 100 ustunden 100.
siz en iyisi bizler gibi insanalrin icine hic karismayin, bu ender ozellikelriniz bozulmasin...
o yaşta çocuğunuz olmadı hiç değil mi? yani bilmiyorsunuz yaşamadınız,yeğen kuzen vs de görmediniz...
zira oğlum da bu öfke nöbetlerine ender de olsa girmiş bir çocuk..avm de falan hem de..ama pedagog görüşleri de bu yönde ki,istediğini aldırmaya çalışıp yerlerde sürünen çocuğunuzun istediğini yaparsanız bir daha asla sçz geçirmezsiniz..yani sürünse de yırtınsa da ; hayır dediğiniz şeyden dönmeyin..
yani annesi iplemediği için değil tam tersi çok ilgili olduğu için böyle davranıyor olabilir.
sizin gibi ayyy oğlum rezil ediyorsun bizi diye düşünüp,istediğini alsam,asıl o zaman terbiyesini verememiş olurum..kural koyamamış olurum..
kapişşş
bende kesin boyle olurum dayanamam herhalde :) hem ikiside cocuk degil birisi bebek digeri cocuk.Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
zaten ben çocuğa değil vurdumduymaz anasına söylemiştim, davranışım da doğruher çocuk 3 yaşında başlamıyor.bu bir.ikincisi ben yaptığı doğru demedim..elbette o yaşta bebeğe sahip çıkmak gerektiği özenli olmadı gerektiğini bilmeli.benim eleştirim sizin tarzınız..yoksa annesinin ilgilnemiyor olmasına kızmak normal..
gördüklerim genelde yürüyen merdivenlere kendini atıpta benim ensesinden tutup korkuluklardan aşağı düşmesin diye şoka girdiğim yada caddeye kendini atan 7-8 yaşlarında çocuklardan dolayı. yada başka durumlar. annelerine söylediğimde ise fark etmedim!! o hep öyle!! Allah korusun çocuk düşse ölse sanki umuru olmayacak. benim kızdığım nokta bu!! sahip çıkamayacaksan doğurmayacaksıno yaşta çocuğunuz olmadı hiç değil mi? yani bilmiyorsunuz yaşamadınız,yeğen kuzen vs de görmediniz...
zira oğlum da bu öfke nöbetlerine ender de olsa girmiş bir çocuk..avm de falan hem de..ama pedagog görüşleri de bu yönde ki,istediğini aldırmaya çalışıp yerlerde sürünen çocuğunuzun istediğini yaparsanız bir daha asla sçz geçirmezsiniz..yani sürünse de yırtınsa da ; hayır dediğiniz şeyden dönmeyin..
yani annesi iplemediği için değil tam tersi çok ilgili olduğu için böyle davranıyor olabilir.
sizin gibi ayyy oğlum rezil ediyorsun bizi diye düşünüp,istediğini alsam,asıl o zaman terbiyesini verememiş olurum..kural koyamamış olurum..
kapişşş
Hr bayan iq yazdigini bir oku basma entarili mahhale dedikoducu cahil tipler bu senin cumlen.ha kelime oyunlariyla manuple yapmaya calisma kelime dagarcigin yetmez.SALDIRIYORSUN AMANEDEN, BASMA ENTARİ DEYİNCE NOLUYO, NE ANLIYORSUN BASMADAN ENTARİDEN, SALDIRGANLIKLA BAĞLANTIYI KURAN OMUHTEŞEM BEYNİN ÖDÜLALMALI,
ben ciddi bişi anlatıyorum, siz espri yapabiliyorsunuz, gidin esprilerinizi ailenize yapın, bu konuda işiniz ne
işte de tam da bu tarzınız antipatik olann..doğruysa neden gelip konu açtınız???zaten ben çocuğa değil vurdumduymaz anasına söylemiştim, davranışım da doğru
15 aylık bebekle eşşek kadar 6 yaş çocuğu aynı mı, aynı diyorsanız beynimiz farklı işliyo, anne çocuğuna dur diyebilmeli, tüm sıkıntı bu, parklardasigara içipdedikodu yapana kadar çocuğuna terbiye versingaliba ya
ben de kızıma bişeyleri öğretmeye çalışıyorum çoğunu anlamıyor biliyorum (daha 2 yaşında) ama azını da kapsa büyüdükçe de kafasında oturtsa kardır diye bakıyorum öyle büyük beklentilerim yok hatta eşim bazı şeylerine kızdığında heee tamam o da anladı şimdi duracak vs diyorum
çocuk bunlar yahu
bazen anlasalar bile inadına yaparlar
benim de ilk çocuğum ben de başka çocuk görmedim ama biliyorum ki çocuktur yapar :)
offf aklıma karaköy tatlıcısını getirdin.
arkadaşlarla gittik, oğlum da yanımda, yarım saatlik bir durum yani, e tabi orada herkes tatlı yiyor, benimkine de izin verdim, neredeyse bir porsiyona yakın yedi, ve hala istemeye devam ediyor, dedim artık yeterli.
ondan sonrası fecahat,
kendini yere atmalar, sürünmeler, ki o tatlıcıyı biliyorsanız bildiğiniz yerler karo yani,... kucağıma almaya çalışıyorum mümkün değil, ne yapmalıydım?
sakinleşene kadar mümkün olan en tenha yere götürdüm ve yerde sürünmesinin bitmesini bekledim.
yazma arkadaşım, espri anlaşınız çok zekice, çok güldüm, kırılıyorumburada gülmekten. ha haaaaaaaaaaasevgili cok ustun zekaya sahip oldugunu idda eden konu sahibi,
cvp yazdigin arkadas onu espri olarak yazmisti, sen nasil algilayip o cvbi yazdin ona heyret ettim sadece.
sizde o vakit gidip dertlerinizi ailenizle paylasin, zira burasi hic acmadi sizi...
kesinlikle haklisiniz 40 50 kiz ogrencinin kaldigi resmi devler yurdunda belletmendim onlarin bariz hatalarina karsi bile hic kalp kirmadim ama canimdan bi parca dusurulurse oyle konusabilirim diye empati kurdum tabiki yapacagimin dogru davranis olmadigini biliyorum insallah oyle biseyle karsilasirsam sakin olmaya gayret edecegim cunku dusundumde bi an benim cocugumda birini dusurebilir yanlislikla bende oyle bi tepkiyle karsilassam uzulurdum.bu arada empati kurmayida ogrenmisim..zaten kimse yavrusu düşünce sessiz kalamaz canı acır ama
İşte o an kendimizi kontrol edip onunda çocuk olduğunu unutmamız gerekiyor
Körmüsün 6 yaşındaki çocuk için gerçekten ağır bir üslup
Bende bu kelimenin yavruma denmesini istemem mesela
Ama bizlerde anne olarak o ortamı yumuşatıp sakin olup yapan kişiye daha sakin birşekilde anlamasını sağlayabiliriz.
canım sıkıldı, aynı şeyi yaşayan var mı diye,işte de tam da bu tarzınız antipatik olann..doğruysa neden gelip konu açtınız???
ben böyle yaptım siz de böyle yapın demek için mi??
Essek kadar???6 yasindaki bir çocuğu betimleme şekliniz bile itici kırıcı ve hakaretvari. .pes valla pes. ..kib yapacağım çare yok!15 aylık bebekle eşşek kadar 6 yaş çocuğu aynı mı, aynı diyorsanız beynimiz farklı işliyo, anne çocuğuna dur diyebilmeli, tüm sıkıntı bu, parklardasigara içipdedikodu yapana kadar çocuğuna terbiye versin
15 aylık bebekle eşşek kadar 6 yaş çocuğu aynı mı, aynı diyorsanız beynimiz farklı işliyo, anne çocuğuna dur diyebilmeli, tüm sıkıntı bu, parklardasigara içipdedikodu yapana kadar çocuğuna terbiye versin
Beklentisini karsilayamadik pue bizesevgili cok ustun zekaya sahip oldugunu idda eden konu sahibi,
cvp yazdigin arkadas onu espri olarak yazmisti, sen nasil algilayip o cvbi yazdin ona heyret ettim sadece.
sizde o vakit gidip dertlerinizi ailenizle paylasin, zira burasi hic acmadi sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?