ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

nerdeyse esseklıgı savunur hale gelmıs bazı kadınlar
muhabbet nerelere gelmıs
buyuklerımız essek kadar oldu dıye deyım kullanır evet ama kızını dovmeyen dızını dover de der ozaman tum kızlarımızı dovelım

her buyugun her atanın sozunu dınlıyor ve dogru buluyorsanız eger parkta kadınlara ve cocuga bagırıp basma eteklı dıye dalga gecen bı hanıma haddını bıldırmenız gerekırdı bazı hanımlar ...

zira konu sahıbınden azarı ısıten sızın annenızde olabılır

allahım ya....

Hahah çok iyi ya yerim Allah bağışlasın tontişi.

muhabbet seviye düştü maalesef

Sizin çocuğunuz var mı?
Mesela benim 1,5 yaşında bir kızım var hergün parkta oynar hemde büyük çocuklarla düştü kalktı arkadaşlık kurdu ÇOCUKLUĞUNU YAŞIYOR yani. Ve sürekli benim ya da babaannesinin gözetiminde ciddi zararlar görebileceği bir durum oluşmasını önlemek için uzaklaşmadan serbest bırakıyoruz çünkü doğru olan bu. Çok şükür bilinçli yada bilinçsiz iten düşüren hiç bir çocuğa tepki göstermedim iletişim kurmaya çalıştım, annesiyle arkadaş olduk falan filan.. Olması gereken bu, bunu anlayabiliyor musunuz?
Çocuğu olan üstelik çocuğu 10 yaşlarına falan gelen anneler daha iyi bilirler bazı davranışlar aileden gelmez ki bir çocuğun üstüne terbiye de terbiye diye ne kadar çok düşersen o kadar ters teper ileri zamanlarda.. Velhasıl terbiye dediğiniz şey bambaşka birşey, çocuk sizinle olduğu sürece verdiğiniz terbiyeye sadık kalır ancak sokağa çıktığı an artık o terbiye sokaktakilerle şekillenir.
Ahh ahhh bekara koca boşamak ne kadar kolay geliyor, lafta terbiye ne kadar rahat veriliyor...

evet,çok çok uzaksınız gerçeğe, gerçeklere bir mükemmel siz var bir de gerçekte olan
Gerçek insanlık hicbirimize çok uzak değil. .bu küçücük bir çocuğa onun göz hizasına eğilip tatlı dille konuşmakla da başlayabilir. Eleştirilere hoşgörü ile yaklaşmak ve anlamakla da..bir adım atın gerisi gelir.mükemmellik şart değil. .

BAYAN MÜKEMMELLER BURADA TOPLANMIŞ, BASMA ENTARİYLE DE BİR DERTLERİ VAR SANIRIM,SÜREKLİ BASMA ENTARİ DİYORLAR, AYNI DİLİ KONUŞMUYORUZBURADAKİLERLE ANLADIM

canım sen hangi kafadasın bilemicem ama ilk mesajını editlemişsin diye kendini haklı mı çıkaracaksın, alıntılanan yerlerde senin basma lafını ortaya attığın belli zaten, neyin alaveresini yapıyorsun;

Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya basma entarili,

böyle demişsin işte.
bu arada forumda büyük harflerle konuşmak gerçek hayatta bağırmakla eşleştirilir.
hani burada da başlamışsın güç gösterisine.
kimse mükemmel anne olduğunu iddia etmiyor, herkes senin hatalı olduğunu iddia ediyor,
bence yeniden okumalısın tüm yorumları aklı selim bir şekilde.

konu sahibini gömmüşler resmen yerden yere vurmuşlar.
aslında oyle degıl
burayı park gıbı dusun
kadının tekı çığırtkanlık yapıyor
bızde o kadına bagırma sesını kes aılen terbıye vermedımı dıyoruz
konu sahıbının cocuga ve kadınlara yaptıgı gıbı

konu sahıbı dıbıne kadar haksız

aynı şeyi yaşayın, tepkilerinizi görelim bakalım çocuğuna laf söylemeyen rahat analar karşısında...

BAYAN MÜKEMMELLER BURADA TOPLANMIŞ, BASMA ENTARİYLE DE BİR DERTLERİ VAR SANIRIM,SÜREKLİ BASMA ENTARİ DİYORLAR, AYNI DİLİ KONUŞMUYORUZBURADAKİLERLE ANLADIM
Senin sevyene cikamadik
Neymis konu sahibi butun cocuklar saf ve temiz.seninki nasil evlatsa herkesinki evlat tas kovugundan cikmadi.insanlari uyarirkende konusurkende edep ahlaki elden birakmamak lazimmis.
Umarim hatanla yuzlesmissindir cunku bir dahaki sefere karsindakide senin gibi cikabilir.cocugunada iyi ornek olmak adina davranislarina umarim dikkat edersin.

amin hepimizinkini.
"yerim seni"tabirini geçeğe dökmüşler ciddi ciddi
Bende öğretmenim ve sınıfta böyle aniden gelişen şeyler olabiliyor . Bazıları da çok eğlenceli oluyor. O yaşlarda zaten küstüm deseler bile 5 dk sonra unutup yine oynarlar çocuk bunlar .

sana göre haksız, yargılamayı hemen nasıl yapabiliyorsunuziönyargılı insan topluluğu

biri 10 diğeri 16 yaşında iki çocuğum var çok şükür terbiye konusunda sıkıntı yaşamadık ama içlerinde vardı çokta zorlanmadım açıksası.parklarda küçük çocuklara sahip çıkarlardı oyununu bırakıp ezilmesinler diye kenara götürdüklerini salıncakta dikkatli sallandıklarını bilirim çocuklara çarpmamak adına işleri güçleri rast gitsin evlatlarımın.bazen derdim anneleri bakmıyor evladım bırak derdim kendime kızardım fazlamı konuştum bu çocuklarla derdim kararında bırakın evladım dediğim olmuştur övünmeyi sevmemekle beraber anlatmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…