ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

peki çocuk düşünce diğer anne neden yapma demiyor, ynlış demiyor, mal gibibakıyorlar amakendiçocuklarına bişiolsa çoktan oradan kalkmıştı

konu sahibi .
kadınların tutumu yanlis. evet cocuklarina itmeyapma demeliydiler.
bu konuda haklisiniz
ama size nasil terbiye vermisler demeniz yanlis . kavga etmeniz yanlis. .

ho ho, çocuklar parkta da koşmasınlar yani.
ya bu çocuklar size netti
Yok canım evde otursunlar,okulda otursunlar,parkta zaten hep otursunlar bu çocuklar. Ne gerek var koşmaya. Hayret birşey ya. Ben çocuģumu parka koşsun oynasın enerjisini atsın diye götüruyorum ama demekki deli dana gibi koşmayan çocukların olduğu!parklarda varmış. Bir yaşıma daha girdim.

6 YAŞ ÇOCUĞUNU İTTİĞİMİ HANGİ CÜMLEMDEN OKUDUN,SEN İLK ÖNCE OKUDUKLARINI BEYNİNDE BİR SENTEZ YAPMAYI ÖĞREN, DAHA OKUDUĞUNU ANLAMIYORSUN...
Dur sakin sendne cok korkuyorum basma entarim yok affet
Konu donup duruyor okumuyormusun baskasinin cocugunu nasil itersin diye sen az yavas gel ben o entarili cahil teyzelere benzemem
Wgitmin ne nasil bir cocukluk gecirdin bilemiyorum ama cok saldirgansin be premses
Allah cocugunu senin serrinden korusun.
Az uslup adap ogreten olmadi sanirim yetiatigin yerde ama merak etme toplum sana ogretir sakin ol sampiyon

şahsi fikrim dedim zaten niye bu parlama onu anlamadım siz öyle yapmazsınız öyle düşünmezsiniz olur biter

Evet ikiside cocuk olabilir ama biri 1.5 yaso
Evet haklisiniz size katilmakla beraber buradaki tam tersi yorumlara katilmiyorum biri 1.5 yaşında daha kemikleri gelismemis o dusmeyle biyerini kirabilir sakat bile birakabilirdi digeri okul çağına gelmis 6 ysdinda bir cocuk ailesinin cocugun o hareketine tepki gostermemesi belkide gulmuslerdir konusurken oyle rahat insanlarda var egitim ailede başlar okulda devam eder o cocugun yanlis yaptigini ailesinin anlatmasi lazim kötü birsey demesi lazim o 1.5 yaşındaki cocuk düştüğünde başını biryere vursaydi ne olacakti bukadar basit degil millet olarak goruyorumki asiri rahat tepkisiz kaliyoruz bazi seylere bukadar rahatlik fazla o cocugun yaptığı yanlissa ona gulmeyecek cocuguna anlatacak boyle rahat insanlarin rahat cocuklarinin yuzunden toplum boyle o cocuktur o genctir o cahildir o böyledir su soyledir diye diye bu hale geldik

o yaşta çocuğunuz olmadı hiç değil mi? yani bilmiyorsunuz yaşamadınız,yeğen kuzen vs de görmediniz...
zira oğlum da bu öfke nöbetlerine ender de olsa girmiş bir çocuk..avm de falan hem de..ama pedagog görüşleri de bu yönde ki,istediğini aldırmaya çalışıp yerlerde sürünen çocuğunuzun istediğini yaparsanız bir daha asla sçz geçirmezsiniz..yani sürünse de yırtınsa da ; hayır dediğiniz şeyden dönmeyin..
yani annesi iplemediği için değil tam tersi çok ilgili olduğu için böyle davranıyor olabilir.
sizin gibi ayyy oğlum rezil ediyorsun bizi diye düşünüp,istediğini alsam,asıl o zaman terbiyesini verememiş olurum..kural koyamamış olurum..
kapişşş

ANA OKULUNA 3YAŞINDA BAŞLARLAR ÇOCUKLAR, 6 YAŞ ARTIK NELERİ YAPMAMASI GEREKTİĞİNİBİLECEK KADAR BÜYÜKBİR YAŞ, 15 AYLIK ÇOCUĞA GÖRE ÇOK BÜYÜK,

evet hatta cezai ehliyeti de olmalı değil mi,
bence dava edin.
gerçekten ilk tepkinizin anne hassasiyeti olduğunu düşünerek ilk yorumumda yapıcı bir mesaj yazmıştım.
ama şu beklentilerdeyseniz baya baya pedagojiden bi habersiniz...

İSTERSENİZ EVDE MAYOBİKİNİ GEZİN, BİZE NE, KONUYLA ALAKASI NE
iste konuyla alakasi yok. ama siz konuya kattiniz bu insanlarin dis görünüsünü..yani kendiniz bagdastirmissiniz o cocugun terbiye durumunu o ailenin giydigi kiyafetlerle..

SALDIRIYORSUN AMANEDEN, BASMA ENTARİ DEYİNCE NOLUYO, NE ANLIYORSUN BASMADAN ENTARİDEN, SALDIRGANLIKLA BAĞLANTIYI KURAN OMUHTEŞEM BEYNİN ÖDÜLALMALI,

O ZAMAN KENDİNİ EVE KAPAT TATLIM, GİYİNMEYLE SOKAKTA YÜRÜME ARASINDA BAĞLANTIKURABİLEN ZEKANA BAYILDIM

espri algilama zekasi, olaylari irdeleme analitik dusunme, hepsi 100 ustunden 100.
siz en iyisi bizler gibi insanalrin icine hic karismayin, bu ender ozellikelriniz bozulmasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…