- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.715
- 128
- 40
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
peki çocuk düşünce diğer anne neden yapma demiyor, ynlış demiyor, mal gibibakıyorlar amakendiçocuklarına bişiolsa çoktan oradan kalkmıştı
Sunu baştan soyleyeydin ya gülüm..)HERKES İSTER BASMAGİYER İSTER PANTOLON YA DA MAYO İLE DOLAŞIR BENİ İLGİLENDİRMEZ
İSTERSENİZ EVDE MAYOBİKİNİ GEZİN, BİZE NE, KONUYLA ALAKASI NEAy valla öyle rahat ki tiril tiril püfür pufur))
Göbeğe kadar çekmek ayrı rahatlık zaten..
Yok canım evde otursunlar,okulda otursunlar,parkta zaten hep otursunlar bu çocuklar. Ne gerek var koşmaya. Hayret birşey ya. Ben çocuģumu parka koşsun oynasın enerjisini atsın diye götüruyorum ama demekki deli dana gibi koşmayan çocukların olduğu!parklarda varmış. Bir yaşıma daha girdim.ho ho, çocuklar parkta da koşmasınlar yani.
ya bu çocuklar size netti
Dur sakin sendne cok korkuyorum basma entarim yok affet6 YAŞ ÇOCUĞUNU İTTİĞİMİ HANGİ CÜMLEMDEN OKUDUN,SEN İLK ÖNCE OKUDUKLARINI BEYNİNDE BİR SENTEZ YAPMAYI ÖĞREN, DAHA OKUDUĞUNU ANLAMIYORSUN...
şahsi fikrim dedim zaten niye bu parlama onu anlamadımeşşek kadar derken???? henüz ilkokula bile gitmiyor oluyor 6 yaşındaki çocuk..sizin tabirinizle çocuk deli dana gibi koşturacak elbette,zira 6 yaşında bir "çocuk" ve parkta oynuyor...doğal olarak...
önemli olan 6 yaşındakinin aklının nelere ereceği değil de,yetişkinlerin aklının nelere yetmediği................
BEN KARANFİLİM,Sunu baştan soyleyeydin ya gülüm..)
Alakayı sen kurdun tatlım. .açtığın konuyu bir daha oku istersen..basma elbisesi kadınlarımıza ettiğin lafları. .İSTERSENİZ EVDE MAYOBİKİNİ GEZİN, BİZE NE, KONUYLA ALAKASI NE
Evet ikiside cocuk olabilir ama biri 1.5 yasoParkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
Evet haklisiniz size katilmakla beraber buradaki tam tersi yorumlara katilmiyorum biri 1.5 yaşında daha kemikleri gelismemis o dusmeyle biyerini kirabilir sakat bile birakabilirdi digeri okul çağına gelmis 6 ysdinda bir cocuk ailesinin cocugun o hareketine tepki gostermemesi belkide gulmuslerdir konusurken oyle rahat insanlarda var egitim ailede başlar okulda devam eder o cocugun yanlis yaptigini ailesinin anlatmasi lazim kötü birsey demesi lazim o 1.5 yaşındaki cocuk düştüğünde başını biryere vursaydi ne olacakti bukadar basit degil millet olarak goruyorumki asiri rahat tepkisiz kaliyoruz bazi seylere bukadar rahatlik fazla o cocugun yaptığı yanlissa ona gulmeyecek cocuguna anlatacak boyle rahat insanlarin rahat cocuklarinin yuzunden toplum boyle o cocuktur o genctir o cahildir o böyledir su soyledir diye diye bu hale geldikParkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
O ZAMAN KENDİNİ EVE KAPAT TATLIM, GİYİNMEYLE SOKAKTA YÜRÜME ARASINDA BAĞLANTIKURABİLEN ZEKANA BAYILDIM
o yaşta çocuğunuz olmadı hiç değil mi? yani bilmiyorsunuz yaşamadınız,yeğen kuzen vs de görmediniz...işte diyorum ya tepkiniz doğru haliyle bebeğiniz için endişe etmişsiniz. avmlerde görüyorum bende kendini yerden yere atan çocuklar ağlama krizlerinde anaları vitrin bakıyor çocuk intahar eşiğinde derdi neyse ama anası bi mağaza daha gezsin diye iplemiyor çocuğu. yazık...
ANA OKULUNA 3YAŞINDA BAŞLARLAR ÇOCUKLAR, 6 YAŞ ARTIK NELERİ YAPMAMASI GEREKTİĞİNİBİLECEK KADAR BÜYÜKBİR YAŞ, 15 AYLIK ÇOCUĞA GÖRE ÇOK BÜYÜK,
aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
iste konuyla alakasi yok. ama siz konuya kattiniz bu insanlarin dis görünüsünü..yani kendiniz bagdastirmissiniz o cocugun terbiye durumunu o ailenin giydigi kiyafetlerle..İSTERSENİZ EVDE MAYOBİKİNİ GEZİN, BİZE NE, KONUYLA ALAKASI NE
SALDIRIYORSUN AMANEDEN, BASMA ENTARİ DEYİNCE NOLUYO, NE ANLIYORSUN BASMADAN ENTARİDEN, SALDIRGANLIKLA BAĞLANTIYI KURAN OMUHTEŞEM BEYNİN ÖDÜLALMALI,Dur sakin sendne cok korkuyorum basma entarim yok affet
Konu donup duruyor okumuyormusun baskasinin cocugunu nasil itersin diye sen az yavas gel ben o entarili cahil teyzelere benzemem
Wgitmin ne nasil bir cocukluk gecirdin bilemiyorum ama cok saldirgansin be premses
Allah cocugunu senin serrinden korusun.
Az uslup afap ogreten olmadi sanirim yetiatigin yerde ama merak etme toplum sana ogretir
Ok.çok önemli bir bilgi oldu bu.teşekkür ederim.BEN KARANFİLİM,
Sence karsindaki normal birimiAklimizdan süphe ettiginizi söylemissiniz ayrica. Asil bu yazdiklarinizla sizin insanliginizdan süphe ederim konu sahibi!
O ZAMAN KENDİNİ EVE KAPAT TATLIM, GİYİNMEYLE SOKAKTA YÜRÜME ARASINDA BAĞLANTIKURABİLEN ZEKANA BAYILDIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?