- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Ohoooo defalarca yaşadım aynı şeyi. .iki çocuğum var biri 16 biri 12 yaşında. .senin yaptığının çeyreğini yapsaydım dışlanir bir daha el içine çıkamazdim. .medeniyet kıyafette değil tavirdadir..aynı şeyi yaşayın, tepkilerinizi görelim bakalım çocuğuna laf söylemeyen rahat analar karşısında...
Ne demek ne oluyorsunuzgiydikleri etek basma idi,siz ne giyiyorsunuz bilmiyorum,ama bana aptal diyen bir tip, gariptiler...sizin davrandığınız gibi davranmadı kadın, evet çocuğuna verdiğiniz terbiye, amasizsanırım farkında değilsiniz, noluyosunuz yaa
uyarım parklarda sigara içip kıçını büyüten analara,savunuyorsan alkış sana :)))))))))))Senin sevyene cikamadik
Neymis konu sahibi butun cocuklar saf ve temiz.seninki nasil evlatsa herkesinki evlat tas kovugundan cikmadi.insanlari uyarirkende konusurkende edep ahlaki elden birakmamak lazimmis.
Umarim hatanla yuzlesmissindir cunku bir dahaki sefere karsindakide senin gibi cikabilir.cocugunada iyi ornek olmak adina davranislarina umarim dikkat edersin.
Parklarda sigara icmek yasak. Bir de sigara kalorili bişi değildir kilo yapmazuyarım parklarda sigara içip kıçını büyüten analara,savunuyorsan alkış sana :)))))))))))
Ohoooo defalarca yaşadım aynı şeyi. .iki çocuğum var biri 16 biri 12 yaşında. .senin yaptığının çeyreğini yapsaydım dışlanir bir daha el içine çıkamazdim. .medeniyet kıyafette değil tavirdadir..[/QUOTE
çokmedeniyişsiniz bayanmükemmel insan
alkol de alınabilir ohalde bu mantıklaParklarda sigara icmek yasak. Bir de sigara kalorili bişi değildir kilo yapmaz
ÇOCUĞUMU DÜŞÜRMEDİM, NEREDEN OKUDUN YA DA BEYNİN OKUDUKLARINI ANLAYABİLİYOR MU, YORUM YAZMANe demek ne oluyorsunuz
Öyle bir anlatıyorsunuz ki köylü cahil salak tipler der gibi
Ben en çok çocuğu düşürmenize kızdım
Bu dünyadaki tek çocuk sizin değil
Parklarda sigara icmek yasak. Bir de sigara kalorili bişi değildir kilo yapmaz
NEREDE OKUDUN BUNU.Evet ikisi de çocuk.
Ya sizin diğer çocuğu düşürmenize ne demeli?
STRESE GİRİNCE SAÇMALAMA DURUMU DA OLUYORMUAllah askina espri yapmayin, sonra strese giriyorum ben :)
VALLA BEN ÇOCUĞUMA DUR DERİM, DUR DEMEYEN ANALAR VE ÇOCUKLARI BİZDEN UZAK OLSUNEvet çevremde öyle taninirim çok şükür. .neden mi?
Çünkü empati yapabiliyorum..
Heh işte bunu anlatmak istiyorum fıtrat meselesi bazı şeyler.. Mesela benim kızım çok sakin sevgi pıtırcığı öyle cadılığı falan yok ama şimdilik.. Elimizden geleni yapıyoruz terbiyeli ahlaklı olsun küçüklerini sevsin büyüklerini saysın diye, sonrası Allaha emanet bi yerden sonra sizin elinizden bir şey gelmiyor.biri 10 diğeri 16 yaşında iki çocuğum var çok şükür terbiye konusunda sıkıntı yaşamadık ama içlerinde vardı çokta zorlanmadım açıksası.parklarda küçük çocuklara sahip çıkarlardı oyununu bırakıp ezilmesinler diye kenara götürdüklerini salıncakta dikkatli sallandıklarını bilirim çocuklara çarpmamak adına işleri güçleri rast gitsin evlatlarımın.bazen derdim anneleri bakmıyor evladım bırak derdim kendime kızardım fazlamı konuştum bu çocuklarla derdim kararında bırakın evladım dediğim olmuştur övünmeyi sevmemekle beraber anlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?