ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

aynı şeyi yaşayın, tepkilerinizi görelim bakalım çocuğuna laf söylemeyen rahat analar karşısında...
Ohoooo defalarca yaşadım aynı şeyi. .iki çocuğum var biri 16 biri 12 yaşında. .senin yaptığının çeyreğini yapsaydım dışlanir bir daha el içine çıkamazdim. .medeniyet kıyafette değil tavirdadir..

Ne demek ne oluyorsunuz
Öyle bir anlatıyorsunuz ki köylü cahil salak tipler der gibi
Ben en çok çocuğu düşürmenize kızdım
Bu dünyadaki tek çocuk sizin değil

uyarım parklarda sigara içip kıçını büyüten analara,savunuyorsan alkış sana :)))))))))))

Yahu sanki 30 yasinda akli resit bir insan gelmis bebeginizi itmis gibi konusuyorsunuz.
Sizin cocugunuz 6 yasina gelince herhalde mükemmellige ve olgunluga akli selimiyete erismis olacak. Öyle yetistirmeye düsünüyorsaniz vay haline.. robot yetistireceksiniz demek ki.

Empati kurun biraz yahu.
Birde seviye düstü diyorsunuz.. kendi seviyenizi görmüyorsunuz.
Seviye adi altinda nasil bir bakis aciniz var?
Neyse.. hep baskasinin hatasini kusuruna bakan zaten kendisine kör olur kendini göremez.

yaa benim aklıma şey geldi. ben bi ara işte 5-6 yaşlarımdayken erkek çocuklara fena takmıştım kafayı.bulduğumu dövüyordum. izmirde sitenin oyun parkında bi çocuğu salıncak kavgası yüzünden öyle bi benzettim ki çocuğun gözlük camını kırdım. ağlaya ağlaya eve gitmişti. bi baktım akşam babasıyla bizim eve gelmiş. babama şikayet etmişti beni çocuğun babası. ama ben durduğumu zannetmiyorum. ilkokulda da benzer şeyler yaptım çünkü. öğretmen yanıma zorla sınıfın tembellerinden bi oğlanı oturtmuştu. çocuğa öyle sinir oluyordum ki her gün dövüyordum.en son yakalığını yırtmıştım. öğretmen sonunda dayanamayıp yanımdan almıştı çocuğu:) sonra ortaokulda andımız okunurken çocuğun biri benle dalga geçti slaak aptal çirkin vb gibi şeyler söyledi.ben de açılıp çocuğua esaslı bi tokat attım.sonra bi tane daha attım yere düştü rezil oldu.sonra ayağa kalkıp burnumun üstüne yumruğu patlattı. benim burun şelale misali. davul gibi oldu. doktora gittik burnum çatlamış. neyse bu gibi şeyler çok oldu yani. ailem de eğitimlidir. ikisi de üniversite mezunu biri mühendis biri muhasebeci. mutlaka beni uyarıyorlardır. bi de bu boyutu var yani. çocuklar biraz şiddet eğilimli oluyor. ben gibi:)

Yorumları okumadim ama belki de farklı düşünüyorum. Bende gorumcemin çocuğundan ötürü sikintiliyim bu konuda o da çocuk ama benim kizdigim çocuk değil annesi tabi çocuğuna bakmamasi. Parkta olayın bu denli büyümesi hoş olmamış sonuçta evet ikiside çocuk ama annelerde baksa keşke çocuğuna ben ne çocuklar görüyorum parkta 5,6yasinda ağzında küfür önüne gelen çocuğa vurur bağırır anası nerde kamelyada cay sigara içer dedikodu yapar ee ben nasıl kosuyorsam Çocuğumun peşinde su sorumsuz analarda baksın yanı

Heh işte bunu anlatmak istiyorum fıtrat meselesi bazı şeyler.. Mesela benim kızım çok sakin sevgi pıtırcığı öyle cadılığı falan yok ama şimdilik.. Elimizden geleni yapıyoruz terbiyeli ahlaklı olsun küçüklerini sevsin büyüklerini saysın diye, sonrası Allaha emanet bi yerden sonra sizin elinizden bir şey gelmiyor.
Bakın kayınvalidemden bahsedeyim eşim ve kaynım olmak üzere iki oğlu var, kayınvalidem elit bir kadındır seviyeli kavga falan etmez çocuklarını da bi o kadar efendi yetiştirmek için kendini paralamış belli hem de etraftaki herkeste söylüyor ama gel gör ki eşim çok efendi sakin saygılıdır ama abisi o kadar kavgacı ve öfkelidir ki küçükken ne yaptıysa baş edememiş çocuğun fıtratı bu çünkü..
Yani çocuğun fıtratında varsa iş sadece senin verdiğin terbiyeye kalmıyor. Rabbim evlatlarımızın yollarını açık etsin iyi insanlarla karşılaştırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…