- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Haklı mı? Şimdi siz 6 yaşında bir çocuğu azarlamayı haklı mı buldunuz??Gösterdiği tepki yerinde hakli bence
uyarım parklarda sigara içip kıçını büyüten analara,savunuyorsan alkış sana :)))))))))))[/QUOT
Konu sahibi terbiye dersi verecegine bir kendine ceki duzen ver. Kadinlarin kiyafeti bitti vucut olulerine kadar laf soyledin futursuzca
Mune abla samuray kilicinla gelirmisin lutfen
ANASINA İDİ LAFIM,ÇOCUK ZATENÇOCUĞU DÜŞÜRDÜ VE KAÇTI GİTTİ, ANALAR BİRAZ DUR DİCEK, KIÇININ ÜZERİNE OTURUP DEDİKODU YAPMAK KOLAY,KİMELEŞTİRİYORSA BENİ DEMEKKİ ÇOCUĞUNA DUR MEYEN ANALARİ BİZDEN UZAK OLUN YAHaklı mı? Şimdi siz 6 yaşında bir çocuğu azarlamayı haklı mı buldunuz??
Kaç programlı çocuğun?hangi model?komutları harfiyen uyduğuna göre baya iyiymiş. .VALLA BEN ÇOCUĞUMA DUR DERİM, DUR DEMEYEN ANALAR VE ÇOCUKLARI BİZDEN UZAK OLSUN
Sanane kıçını büyüten analardan?uyarım parklarda sigara içip kıçını büyüten analara,savunuyorsan alkış sana :)))))))))))
Gösterdiği tepki yerinde hakli bence
KONUYU ÇARPITIYORSUNUZ, YOK 6 YAŞ ÇOCUĞUNU DÜŞÜRMÜŞÜRÜM VS ANLAMIYORUM NERESİNDEN UYDURUYORLAR BUNALRben her zamanki gibi konunun açılış amacını anlamadım..
alkış beklemek için açılmış gibi sanki..
yorumlar istediği gibi olmayınca parktaki basma entarililere yaptığı gibi çemkirmeye dönmüş konu..
konu sahibi eğer farklı görüş alabilmek amacıyla açtıysanız konuyu neden bu kadar sinirlendiniz anlayamadım..
Ben size alıntı yapmıştım bunu söylediğinize dair. Değiştirince kaybolmuyor malesef. KİB.NEREDE OKUDUN BUNU.
DİĞER ÇOCUĞU DÜŞÜRMEDİM, BUNU YAZDIĞIM YAZIYI GETİR, NEREDE OKUDUN
BEYİNİNİZDE SIKINTIMI VAR, NEREDE OKUDUNUZ BUNU
ÇOCUK İTTİ VE KAÇTI LAFIMANASINAYav arkadaşım, ailesinin başı boş bıraktığı sağa sola sataşan yaramaz çocuğu ailesine söylersin, lütfen dikkat et diye. Hangi akıl mantıkla azarlıyorsun, hangi mantıkla cevap bekliyorsun. Ne diyecek evinin adresini bilmeyen çocuk sana? Çok haklısın teyzeciğim annem bana hiç terbiye vermedi. Siz queensiniz bu konuda, lütfen bana da öğretin mi?
Hayır birde düzenleme yapıp parktaki basma entarili kadınlar diye yazmıştı onu silmis))şaka gibi valla..ben her zamanki gibi konunun açılış amacını anlamadım..
yorumlar istediği gibi olmayınca parktaki basma entarililere yaptığı gibi çemkirmeye dönmüş konu..
konu sahibi eğer farklı görüş alabilmek amacıyla açtıysanız konuyu neden bu kadar sinirlendiniz anlayamadım..
Annesi cocugunu uyursaydi yaptigi seyin yanlis oldugunu anlatip Özür dileseydi o konusmalar olmazdi diye düşünüyorum rahat insanlar isde cocuk bu cocuk cocukda yani badini biyere carpsaydi kim verecekti hesabini bune rahatlik ya kendinize gelin biraz toplum olarak nereye gidiyoruzHaklı mı? Şimdi siz 6 yaşında bir çocuğu azarlamayı haklı mı buldunuz??
ben her zamanki gibi konunun açılış amacını anlamadım..
Annesi cocugunu uyursaydi yaptigi seyin yanlis oldugunu anlatip Özür dileseydi o konusmalar olmazdi diye düşünüyorum rahat insanlar isde cocuk bu cocuk cocukda yani badini biyere carpsaydi kim verecekti hesabini bune rahatlik ya kendinize gelin biraz toplum olarak nereye gidiyoruz
Bu toplum boyle bitiyor zaten cocuk bu cocuk genctir toy bunlar cahil bunlar diye diye cocuk yetistiriliyor sonuc ortada suc isleme yaşı ilkokullara kadar düştüÇocuğu düşürmesi mi haklı?Pes.
Bir kere hastanede sıra beklerken 3 yaşındaki kızım koridorda koşuyordu, kendinden 1 yaş küçük bir çocuğa çarptı poposunun üstüne oturdu çocuk. Biz tabi hemen kalktık eşimle çocukların yanına gidiyoruz. Düşen kızın babası geldi benim ufacık kızıma" Önüne baksana be"diye bağırıp omzunu bir itekledi. Yemin ederim eşim adamı parçalayacaktı,eşim ve olaya tanık olan bir kaç kadın adamı rezil ettiler. Şimdi bu konuyu okuyunca o aklıma geldi,konu sahibinin zerre farkı yok. Çocuk bunlar çocuk!
KONUYU ÇARPITIYORSUNUZ, YOK 6 YAŞ ÇOCUĞUNU DÜŞÜRMÜŞÜRÜM VS ANLAMIYORUM NERESİNDEN UYDURUYORLAR BUNALR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?