- 7 Nisan 2016
- 260
- 62
- 13
- 42
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
ESRAR MI SİGARA MISanane kıçını büyüten analardan?
Arkadaş insanların keyfinin kahyası mısın? İster sigara içerler ister esrar çekerler çocuğu bırakıp şimdi analarına mı kafayı taktın?
Millet sana soracak kıçının ölçüsünü bundan sonra
Çocuğu düşürmesi mi haklı?Pes.
Bir kere hastanede sıra beklerken 3 yaşındaki kızım koridorda koşuyordu, kendinden 1 yaş küçük bir çocuğa çarptı poposunun üstüne oturdu çocuk. Biz tabi hemen kalktık eşimle çocukların yanına gidiyoruz. Düşen kızın babası geldi benim ufacık kızıma" Önüne baksana be"diye bağırıp omzunu bir itekledi. Yemin ederim eşim adamı parçalayacaktı,eşim ve olaya tanık olan bir kaç kadın adamı rezil ettiler. Şimdi bu konuyu okuyunca o aklıma geldi,konu sahibinin zerre farkı yok. Çocuk bunlar çocuk!
EVET SİLDİM, BASMA ENTARİYLE KAFAYI BOZDUNUZ,KONUYU GÖREMİYORSUNUZHayır birde düzenleme yapıp parktaki basma entarili kadınlar diye yazmıştı onu silmis))şaka gibi valla..
Altı yasindaki çocuğa sırf çocuğunuzu dusurdu diye aile terbiyesi almamış dediniz ya yukarıdaki sıfat en çok size yakışıyor, o beğenmediğiniz kadınlar sizden çok daha mantıklı, aklı başında insanlarmış, insanları giyim kuşamına gore yargılayan zihniyetinizle milattan onceye ait gibisiniz....Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
konunda bas a entari yazip sonrs silmediniz mi iftira nerede?İFTİRA ATANLAR, YOK EİDTLE DÜZELTMİŞİM,ÇOCUĞU DÜŞÜRMÜŞÜM VS, YAPTIĞINIZ ALENEN İFTİRA, YAZIKLAR OLSUN
BU ZİHNİYETTE İNSANLAR BENDEN UZAK OLSUNAltı yasindaki çocuğa sırf çocuğunuzu dusurdu diye aile terbiyesi almamış dediniz ya yukarıdaki sıfat en çok size yakışıyor, o beğenmediğiniz kadınlar sizden çok daha mantıklı, aklı başında insanlarmış, insanları giyim kuşamına gore yargılayan zihniyetinizle milattan onceye ait gibisiniz....
Konu sahibinin bebek olan çocuğun yanından ayrılmazsa başını vurabileceği ciddi bir kaza gelmez diye düşünüyorum.Annesi cocugunu uyursaydi yaptigi seyin yanlis oldugunu anlatip Özür dileseydi o konusmalar olmazdi diye düşünüyorum rahat insanlar isde cocuk bu cocuk cocukda yani badini biyere carpsaydi kim verecekti hesabini bune rahatlik ya kendinize gelin biraz toplum olarak nereye gidiyoruz
Da ekinemi takildiniz siz yazik o kadar sey yazdim konu sahibini resmen linç ediyorsunuz buraDacanım birincisi o kadınların annesi olduğu bile belli değil ilk seferinde, konu sahibi öyle laf edince etraftan da "sakin ol, ikisi de çocuk" tepkisi gelmiş.
şimdi yapmayın, çocuğun yaptığı sadece koşmak ve kendinden görece çok küçük çocuğu istemsizce düşürmek.
buradan aile terbiyesine laf etme hakkını konu sahibi kendinde nasıl bulabiliyor ki.
hem çocuk yetiştirirken biraz rahat olmalı da.
hıncını kadınlardan alamadıysa demek :)
ya bir de konu sahibine haksızsın deyince diğer tarafı haklı gibi gösterdiğimizi ima edip bize kinleniyor.
halnuki o kadınlar bizim muhatabımız değil ki şu anda.
konu sahibi ilk kurşunu atan kişi olarak hatalı, ondan sonra gelen hatalı şeyler bu durumda görülmüyor.
ilk durumda da çocuğun terbiyesine laf söylenemez ki, 6 yaşında çocuk, koşturuyor, 15 aylık bebeği deviriyor ki, koşmasa da devrilir o bebek yani.
Sen silince biz gormuyoruz cocugu itigini basma entariyi ha bode kicini buyutuklerini demistin bu egon umarim torpupenir.EVET SİLDİM, BASMA ENTARİYLE KAFAYI BOZDUNUZ,KONUYU GÖREMİYORSUNUZ
ANNESİDE PARKTA, OLAY ANASININ GÖZÜNÜN ÖNÜNDE OLDU, ANA TEPKİ VERMEDİ, BİLMEM ANLATABİLDİMMİKonu sahibinin bebek olan çocuğun yanından ayrılmazsa başını vurabileceği ciddi bir kaza gelmez diye düşünüyorum.
Benim kızımda 1,5 yaşında her gün parkta..
ya parka götürmeyecek yada elini bırakmayacak bu kadar basit. Çocukların koşma özgürlüğünü kısıtlayamazsınız!
Konu sahibi konuyu ilk yazdığında farklı kelimeler vardı hepsini değiştirmiş belki de siz tam okuyamadınız ilk yazdıklarını, ailesine söylemek yerine çocuğa bağırmış, eğer bu olayı direk ailesine söyleseydi belki annesi çocuğu uyarabilirdi ama çocuğa bağırmadan önce söylemeli, anlatabiliyor muyum?
İnsanları kıyafetlerine bakarak asagilamani yanlış bulduk..sen doğrumu buluyorsun?EVET SİLDİM, BASMA ENTARİYLE KAFAYI BOZDUNUZ,KONUYU GÖREMİYORSUNUZ
oww super laf soktun.. aynen devam...STRESE GİRİNCE SAÇMALAMA DURUMU DA OLUYORMU
SİTE YÖNETİMİNDEN İSTEYİN, EĞER ÇOCUĞU İTMİŞSEM BEN EN AŞAĞILIĞIM AMA İFTİRAYSA TAMTERSİSen silince biz gormuyoruz cocugu itigini basma entariyi ha bode kicini buyutuklerini demistin bu egon umarim torpupenir.
NE SOKTUN PARDON,oww super laf soktun.. aynen devam...
yaa benim aklıma şey geldi. ben bi ara işte 5-6 yaşlarımdayken erkek çocuklara fena takmıştım kafayı.bulduğumu dövüyordum. izmirde sitenin oyun parkında bi çocuğu salıncak kavgası yüzünden öyle bi benzettim ki çocuğun gözlük camını kırdım. ağlaya ağlaya eve gitmişti. bi baktım akşam babasıyla bizim eve gelmiş. babama şikayet etmişti beni çocuğun babası. ama ben durduğumu zannetmiyorum. ilkokulda da benzer şeyler yaptım çünkü. öğretmen yanıma zorla sınıfın tembellerinden bi oğlanı oturtmuştu. çocuğa öyle sinir oluyordum ki her gün dövüyordum.en son yakalığını yırtmıştım. öğretmen sonunda dayanamayıp yanımdan almıştı çocuğu:) sonra ortaokulda andımız okunurken çocuğun biri benle dalga geçti slaak aptal çirkin vb gibi şeyler söyledi.ben de açılıp çocuğua esaslı bi tokat attım.sonra bi tane daha attım yere düştü rezil oldu.sonra ayağa kalkıp burnumun üstüne yumruğu patlattı. benim burun şelale misali. davul gibi oldu. doktora gittik burnum çatlamış. neyse bu gibi şeyler çok oldu yani. ailem de eğitimlidir. ikisi de üniversite mezunu biri mühendis biri muhasebeci. mutlaka beni uyarıyorlardır. bi de bu boyutu var yani. çocuklar biraz şiddet eğilimli oluyor. ben gibi:)
Ailesi sesini cikarmadigi cocugu uyarmayip gülüp gectigi için rahat insanlarya cocuk bunlar cocuk normal biseymis gibi konusduklari icin zaten konu sahibi o sekilde konusuyorKonu sahibinin bebek olan çocuğun yanından ayrılmazsa başını vurabileceği ciddi bir kaza gelmez diye düşünüyorum.
Benim kızımda 1,5 yaşında her gün parkta..
ya parka götürmeyecek yada elini bırakmayacak bu kadar basit. Çocukların koşma özgürlüğünü kısıtlayamazsınız!
Konu sahibi konuyu ilk yazdığında farklı kelimeler vardı hepsini değiştirmiş belki de siz tam okuyamadınız ilk yazdıklarını, ailesine söylemek yerine çocuğa bağırmış, eğer bu olayı direk ailesine söyleseydi belki annesi çocuğu uyarabilirdi ama çocuğa bağırmadan önce söylemeli, anlatabiliyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?