ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

Terbiyesiz ya yavrum benim koca adam tarafından iteklenmek nasıl incitmiştir onu!!
Çocuğun aynı tepki vermesini anlarımda bu koca adamlara kadınlara hayret ediyorum ya !!!!!

Altı yasindaki çocuğa sırf çocuğunuzu dusurdu diye aile terbiyesi almamış dediniz ya yukarıdaki sıfat en çok size yakışıyor, o beğenmediğiniz kadınlar sizden çok daha mantıklı, aklı başında insanlarmış, insanları giyim kuşamına gore yargılayan zihniyetinizle milattan onceye ait gibisiniz....

BU ZİHNİYETTE İNSANLAR BENDEN UZAK OLSUN

Konu sahibinin bebek olan çocuğun yanından ayrılmazsa başını vurabileceği ciddi bir kaza gelmez diye düşünüyorum.
Benim kızımda 1,5 yaşında her gün parkta..
ya parka götürmeyecek yada elini bırakmayacak bu kadar basit. Çocukların koşma özgürlüğünü kısıtlayamazsınız!
Konu sahibi konuyu ilk yazdığında farklı kelimeler vardı hepsini değiştirmiş belki de siz tam okuyamadınız ilk yazdıklarını, ailesine söylemek yerine çocuğa bağırmış, eğer bu olayı direk ailesine söyleseydi belki annesi çocuğu uyarabilirdi ama çocuğa bağırmadan önce söylemeli, anlatabiliyor muyum?

Da ekinemi takildiniz siz yazik o kadar sey yazdim konu sahibini resmen linç ediyorsunuz buraDa

benim oğlanlar bile bağırarak konuştuğunda ikaz ediyorum.. cidden bağıra çağıra konuşan insanlara tahammülüm yok..
kib ledim geçtim.. tartışmak anlamsız .. konu sahibesinin öfke sorunu var ayrıca hatasını kabul edemeyecek kadar da egolu..

ANNESİDE PARKTA, OLAY ANASININ GÖZÜNÜN ÖNÜNDE OLDU, ANA TEPKİ VERMEDİ, BİLMEM ANLATABİLDİMMİ

EVET SİLDİM, BASMA ENTARİYLE KAFAYI BOZDUNUZ,KONUYU GÖREMİYORSUNUZ
İnsanları kıyafetlerine bakarak asagilamani yanlış bulduk..sen doğrumu buluyorsun?
Konundaki ana fikir bu zaten..o anneler biraz daha süslü puslu gösterişli ve elit takılan tipler olsaydı ağzını açamaz öylece kalırdin buna eminim. .haDi sana iyi cemkirmeler

sen naptın oylee

Ailesi sesini cikarmadigi cocugu uyarmayip gülüp gectigi için rahat insanlarya cocuk bunlar cocuk normal biseymis gibi konusduklari icin zaten konu sahibi o sekilde konusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…