- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Da ekinemi takildiniz siz yazik o kadar sey yazdim konu sahibini resmen linç ediyorsunuz buraDa
Kusura bakma da iki konuyu böyle bağlamana k.ıçımla güleceğim... Oyun oynarken çarpışmalarıyla suç işlemeleri ne alaka ya şu kafanızı bir düzeltin. Asıl annesi her harekette çocuğa müdahale ederse, her zorluğunu kolaylaştırırsa nasıl bir çocuk yetiştirmiş olur onu düşünün.Bu toplum boyle bitiyor zaten cocuk bu cocuk genctir toy bunlar cahil bunlar diye diye cocuk yetistiriliyor sonuc ortada suc isleme yaşı ilkokullara kadar düştü
Heee annesi tepki vermedi diye siz de çocuğa bağırmayı kendinize hak gördünüz öyle mi?ANNESİDE PARKTA, OLAY ANASININ GÖZÜNÜN ÖNÜNDE OLDU, ANA TEPKİ VERMEDİ, BİLMEM ANLATABİLDİMMİ
çocuk çocuğumu itip kaçtı, ben anasına söylemiştim6 yasindaki cocugu karsina alip basbas bagiriyorsun terbiyeden bahsediyorsun, hadi ordan!
Psikoloji lisansı alırken size çocukların henüz olgunlaşmamış bireyler olduğu öğretilmedi mi? Ne bileyim gestalt ekolü falan yok mu bu konuda? Çocuğu azarla ailesi uyarmıyorsa mı dediler?Ailesi sesini cikarmadigi cocugu uyarmayip gülüp gectigi için rahat insanlarya cocuk bunlar cocuk normal biseymis gibi konusduklari icin zaten konu sahibi o sekilde konusuyor
Yazdıklarınızı görünce '6 yaşındaki çocuğa çıkışan kadın cevap verenlere neler yazar' diye geçirdim içimden, birkaç sayfa okuyunca yanilmadigimi gördüm.Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
çocuk koşuyordu gitti, çocuğa bağırma yok, neden anlamıyorsunuzHeee annesi tepki vermedi diye siz de çocuğa bağırmayı kendinize hak gördünüz öyle mi?
Çok ilginç...
Neyse ben daha yazmayayım, yeterince mesaj almışsınızdır diye düşünüyorum inşaallah.
bakma sen kimse burda söylediği gbi davranmıyor öle olsa bu durumdamı olur eğitimin dibine vurmuş olmalıyız.Gösterdiği tepki yerinde hakli bence
çocuk yüzünden büyükler tartışıyo konun özü bu.Konu kapanmadan yetiştim sanırım.
Ne oldu ki burada??
anlamakta direnyorsunuz bravoPsikoloji lisansı alırken size çocukların henüz olgunlaşmamış bireyler olduğu öğretilmedi mi? Ne bileyim gestalt ekolü falan yok mu bu konuda? Çocuğu azarla ailesi uyarmıyorsa mı dediler?
çocukları iteklense benden önce bağırırlar bence debakma sen kimse burda söylediği gbi davranmıyor öle olsa bu durumdamı olur eğitimin dibine vurmuş olmalıyız.
çocuk yüzünden büyükler tartışıyo konun özü bu.
Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
bakma sen kimse burda söylediği gbi davranmıyor öle olsa bu durumdamı olur eğitimin dibine vurmuş olmalıyız.
çocuk yüzünden büyükler tartışıyo konun özü bu.
hepimiz çocuğuz :))))))))))Hayir bence 3ü çocuk :)
uslübünüzmükemmelAsıl siz mahalle karısı gibi
davranmissiniz
Bu dünyada bir tek sizin çocuğunuz yaşamıyor onlar da cocuk
Hayir bence 3ü çocuk :)
Biz burada cocugun yaptığına karsilik ailesinin tepkisiz kalisini normal birsey gibi görüp tepkisiz kalisini konusuyoruz bilmem anlatabildimmi herkes konuyu saptirmis burada mağdur olan belli burada neyi tartisiyosunuz acabaPsikoloji lisansı alırken size çocukların henüz olgunlaşmamış bireyler olduğu öğretilmedi mi? Ne bileyim gestalt ekolü falan yok mu bu konuda? Çocuğu azarla ailesi uyarmıyorsa mı dediler?
ama olmazki vaktinde gelin lütfen geç kalıyosunuz ruhuna fatiha okunacak birazdan konu sahibinin neyse yetiştiniz.sağol cnm.
Meraklı Melahat gibiyim.
Her konuya kapandıktan sonra yetişiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?