ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

Da ekinemi takildiniz siz yazik o kadar sey yazdim konu sahibini resmen linç ediyorsunuz buraDa

da eki derken anlamadım canım ya gerçekten.

aslında linç yoktu, yani ilk yorumlarda bir çok arkadaş olumlu yorum yapmaya çalıştı, tabi ki haksız gördükleri konu sahibini uyararak, seviyeyi bu raddaye konu sahibi çekti ki.

bir de ısrarla şunu söylüyorum, oradaki diğer kadınları haklı/haksız görmekten ziyade ilk tepki konu sahibinin olduğu için olayı başlatan o. bir çocuğa ailen sana terbiye vermemiş denir mi hiç, siz diyebiliyor musunuz herhangi bir kişiye çevrenizde.
konu sahibi resmen sözünü geçirebileceği biri olduğunu düşünerek bu şekilde tavır takınmış.

yine ilk mesajımda dedim ki, benzer bir çok olay yaşıyorum kreşte, ama sınıf arkadaşlarının ebeveynleri basmalı değil de doktoralı, pedagoji konusunda da kendilerini geliştiren kişiler aynı zamanda, konu sahibi bu kişiler olsa karşısında aynı durumda bu tepkiyi vermeyeceğini ilk mesajında gayet ifade etmiş.

Bu toplum boyle bitiyor zaten cocuk bu cocuk genctir toy bunlar cahil bunlar diye diye cocuk yetistiriliyor sonuc ortada suc isleme yaşı ilkokullara kadar düştü
Kusura bakma da iki konuyu böyle bağlamana k.ıçımla güleceğim... Oyun oynarken çarpışmalarıyla suç işlemeleri ne alaka ya şu kafanızı bir düzeltin. Asıl annesi her harekette çocuğa müdahale ederse, her zorluğunu kolaylaştırırsa nasıl bir çocuk yetiştirmiş olur onu düşünün.

ANNESİDE PARKTA, OLAY ANASININ GÖZÜNÜN ÖNÜNDE OLDU, ANA TEPKİ VERMEDİ, BİLMEM ANLATABİLDİMMİ
Heee annesi tepki vermedi diye siz de çocuğa bağırmayı kendinize hak gördünüz öyle mi?
Çok ilginç...
Neyse ben daha yazmayayım, yeterince mesaj almışsınızdır diye düşünüyorum inşaallah.

6 yaşındaki çocuk parkta koşmayacak da nerde kosacak acaba, 15 aylık bebeği vurgulayayim bebeği oo bir bebek olan anne çocuğunun başından ayrılmayacak, düşmesine engel olacak, kendi suçunu el kadar çocuğa yüklemeyecek

Ailesi sesini cikarmadigi cocugu uyarmayip gülüp gectigi için rahat insanlarya cocuk bunlar cocuk normal biseymis gibi konusduklari icin zaten konu sahibi o sekilde konusuyor
Psikoloji lisansı alırken size çocukların henüz olgunlaşmamış bireyler olduğu öğretilmedi mi? Ne bileyim gestalt ekolü falan yok mu bu konuda? Çocuğu azarla ailesi uyarmıyorsa mı dediler?

Yazdıklarınızı görünce '6 yaşındaki çocuğa çıkışan kadın cevap verenlere neler yazar' diye geçirdim içimden, birkaç sayfa okuyunca yanilmadigimi gördüm.
Çocuğunuz şu an 1.5 yaşında, 6 yaşına gelince bugünü hatirlamanizi ümit ediyorum.

Asıl siz mahalle karısı gibi
davranmissiniz
Bu dünyada bir tek sizin çocuğunuz yaşamıyor onlar da cocuk

bakma sen kimse burda söylediği gbi davranmıyor öle olsa bu durumdamı olur eğitimin dibine vurmuş olmalıyız.

çocuk yüzünden büyükler tartışıyo konun özü bu.
sağol cnm.
Meraklı Melahat gibiyim.
Her konuya kapandıktan sonra yetişiyorum.

Psikoloji lisansı alırken size çocukların henüz olgunlaşmamış bireyler olduğu öğretilmedi mi? Ne bileyim gestalt ekolü falan yok mu bu konuda? Çocuğu azarla ailesi uyarmıyorsa mı dediler?
Biz burada cocugun yaptığına karsilik ailesinin tepkisiz kalisini normal birsey gibi görüp tepkisiz kalisini konusuyoruz bilmem anlatabildimmi herkes konuyu saptirmis burada mağdur olan belli burada neyi tartisiyosunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…