- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Çocuğa sen aile terbiyesi almadın mı demişsin. .bunu yazan sensin..çocuğa bağırma yok diyorsun şimdide. .git bir şu kahve filan iç. Temiz hava al filan ne biliyim tuhaf ..çocuk koşuyordu gitti, çocuğa bağırma yok, neden anlamıyorsunuz
sen kimsin ki fatiha okuyosun ruhumaama olmazki vaktinde gelin lütfen geç kalıyosunuz ruhuna fatiha okunacak birazdan konu sahibinin neyse yetiştiniz.
ama olmazki vaktinde gelin lütfen geç kalıyosunuz ruhuna fatiha okunacak birazdan konu sahibinin neyse yetiştiniz.
6 yaş büyük mü?aynı ölçüde çocukmu 15 ay -6 yaş????????????????
KOnu dışı ama profil resmine bayıldım
Çok tontiş konu çocuk olunca iyi geldi bu surat :))
O ZAMAN KENDİNİ EVE KAPAT TATLIM, GİYİNMEYLE SOKAKTA YÜRÜME ARASINDA BAĞLANTIKURABİLEN ZEKANA BAYILDIM
SALDIRIYORSUN AMANEDEN, BASMA ENTARİ DEYİNCE NOLUYO, NE ANLIYORSUN BASMADAN ENTARİDEN, SALDIRGANLIKLA BAĞLANTIYI KURAN OMUHTEŞEM BEYNİN ÖDÜLALMALI,
Aptal geri zekalı dediğinde tarzıyla uyumluydu, ve elinde sigarasıyla...
15 aylık bebekle eşşek kadar 6 yaş çocuğu aynı mı, aynı diyorsanız beynimiz farklı işliyo, anne çocuğuna dur diyebilmeli, tüm sıkıntı bu, parklardasigara içipdedikodu yapana kadar çocuğuna terbiye versin
uyarım parklarda sigara içip kıçını büyüten analara,savunuyorsan alkış sana :)))))))))))
İFTİRA ATANLAR, YOK EİDTLE DÜZELTMİŞİM,ÇOCUĞU DÜŞÜRMÜŞÜM VS, YAPTIĞINIZ ALENEN İFTİRA, YAZIKLAR OLSUN
hepsinı kıbledımNE SOKTUN PARDON,
:))))))))))
Çocuğa sen aile terbiyesi almadın mı demişsin. .bunu yazan sensin..çocuğa bağırma yok diyorsun şimdide. .git bir şu kahve filan iç. Temiz hava al filan ne biliyim tuhaf ..
uslübünüzmükemmel
Ailince hafizamizida resetledim saniyor.bu kadarbkisi yalan soyluyor silince bitti gittiKonu Sahibi adamı cildirtma
Sen demedin mi çocuğu dusurdum aileniz size terbiye vermiyomu dedim diye.
Okuduk işte
Şimdi duzenleme yapıp iftira atmayın diyorsun
Ilk alıntı yapanlara bak da konunun degistirilmemis kısmını gör
o alıntıyı bul,çocuğu düşürdüm sözü varsa ben adiyim...tersiyse sizsnizKonu Sahibi adamı cildirtma
Sen demedin mi çocuğu dusurdum aileniz size terbiye vermiyomu dedim diye.
Okuduk işte
Şimdi duzenleme yapıp iftira atmayın diyorsun
Ilk alıntı yapanlara bak da konunun degistirilmemis kısmını gör
aynı zihniyetSizin de? ??
Dipnot. 6 yaşında bir çocuğa aile terbiyesi almamış demeniz bunun kanıtı!
canım ben onu diğerlerine ironi yapmıştım konu gömme olunca çok iyi beceriyorlar burda ama seni incittiysem özür dilerim.sen kimsin ki fatiha okuyosun ruhuma
Madem ki dünyada bir tek senin çocuğunu iteklemisler şunu bir oku bak.kızım küçükken sınıf arkadaşı kizimin saçından tutup kafasını ağaca vurmuştu.çocukları iteklense benden önce bağırırlar bence de
Bende kibledim.@mune abla samuray kiliciyla gelir birazdan konu sahibihepsinı kıbledım
ben kıbledım
ben
tek tek
o alıntıyı bul,çocuğu düşürdüm sözü varsa ben adiyim...tersiyse sizsniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?