ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

O ZAMAN KENDİNİ EVE KAPAT TATLIM, GİYİNMEYLE SOKAKTA YÜRÜME ARASINDA BAĞLANTIKURABİLEN ZEKANA BAYILDIM

SALDIRIYORSUN AMANEDEN, BASMA ENTARİ DEYİNCE NOLUYO, NE ANLIYORSUN BASMADAN ENTARİDEN, SALDIRGANLIKLA BAĞLANTIYI KURAN OMUHTEŞEM BEYNİN ÖDÜLALMALI,

Aptal geri zekalı dediğinde tarzıyla uyumluydu, ve elinde sigarasıyla...

uyarım parklarda sigara içip kıçını büyüten analara,savunuyorsan alkış sana :)))))))))))

İFTİRA ATANLAR, YOK EİDTLE DÜZELTMİŞİM,ÇOCUĞU DÜŞÜRMÜŞÜM VS, YAPTIĞINIZ ALENEN İFTİRA, YAZIKLAR OLSUN

NE SOKTUN PARDON,
:))))))))))
hepsinı kıbledım
ben kıbledım
ben
tek tek

Çocuğa sen aile terbiyesi almadın mı demişsin. .bunu yazan sensin..çocuğa bağırma yok diyorsun şimdide. .git bir şu kahve filan iç. Temiz hava al filan ne biliyim tuhaf ..

Ay allah aşkına sunun ilk açtığı konuyu koplayin ya birsürü üye alintiladi. Telefondan olmuyor

Ailince hafizamizida resetledim saniyor.bu kadarbkisi yalan soyluyor silince bitti gitti

o alıntıyı bul,çocuğu düşürdüm sözü varsa ben adiyim...tersiyse sizsniz

çocukları iteklense benden önce bağırırlar bence de
Madem ki dünyada bir tek senin çocuğunu iteklemisler şunu bir oku bak.kızım küçükken sınıf arkadaşı kizimin saçından tutup kafasını ağaca vurmuştu.
Ben ne yaptım biliyormusun?gittim once sınıf öğretmeni sonra da aile ile görüştüm. Kibarca durumu anlattım.vs..gidipte çocuğa bağırıp ortalığı ayağa kaldırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…