- 7 Nisan 2016
- 260
- 62
- 13
- 42
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
girmesin değil itmesin, nealakaBence çocuğunuza park yapın kimse girmesin oraya
Gayet saçma bir kavganız olmuş
gösterin o cümleyi konuşmakla iftira farklıdır...adiyim demiştimYa sabır ya Selamet duzeltmissin işte
Bende yapamıyorum şuan. .düzenleme yapmış. .olsun gören gördü. .Bende telefondan giriyorum..Ay allah aşkına sunun ilk açtığı konuyu koplayin ya birsürü üye alintiladi. Telefondan olmuyor
nerede o cümle bulamasaniftiracısın ve yalancısınYa sabır ya Selamet duzeltmissin işte
ben kesinlikle çevre değiştirirdim, çok hassasım bu konuda, mümkün olduğunca gariptiplerdenuzak tutucam oğlumu
iftira atmak kolay tabiBende yapamıyorum şuan. .düzenleme yapmış. .olsun gören gördü. .Bende telefondan giriyorum..
nerede o cümle bulamasaniftiracısın ve yalancısın
bir zahmet
o zaman bul, hanisilinmemiş mesajı bul alıntı yapılmışolanıHe canım He o kadar üye kicimizdan uydurduk.
Parkta her çocuk öyle oynar iter koşar hoplar zıplar kimi ittim kimi düşürdüm diye bakmaz 6 yaşındaki çocukgirmesin değil itmesin, nealaka
öncekimesajlatrı oku tekrar yorumlaAma bir cocuk cocugumu düsürdü diyerek o cocuk aile terbiyesi almamis diye genelleme yapilmaz.
O cocugun baska kötülügünü mü gördünüz de terbiye alamamissin diye bir cikis sergiliyorsunuz? Sizin yaptiginiz ayip. Hele cocuga böyle konusmaniz cirkin bir defa. Ya cocukla uygun bir dille konusursunuz anlayacagi sekilde ya da ailesine söylersiniz.
Birde öyle giyinen insanlari aile terbiyesi vermez diye bagdastiriyorsunuz. Öyle gözüküyor yazinizdan bu cikiyor.
Niye iftira olsun ki..alintilandi yazdıkların. Kanıtlarız gerekirse...sildiğini kendinde itiraf etmiştin zaten.neden iftira diyorsun şimdi??iftira atmak kolay tabi
sesli gülüyorum şu an yaaa herkes bana bakıyor şuan ve soruyorlar ne söleyim niye gülüyosun diyolar ve kıdıklanmış gibiyim yaaaaaaaaaVurmayın kadın öldü
Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?