ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

Dışarda bi çocuk yapmasa kardeş kardeşe bile yapıyo.. çocuk onlar sadece çocuk.. tabi söylediklerimi evladınız büyüdükçe anlıycaksınız.. insanların görünüşüne bakarak yakışıksız benzetmelerinizden dolayı dua edin ki burda size dememişler aile terbiyesi almadın diye... velhasılı kelam çocuklar düşekalka büyür ya da cam fanuslarda bakıp büyütceksiniz

birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim

OKUMAYI DAMI ÖĞRETİYİM, ÇOCUĞA SÖYLEDİMÇOCUĞU DÜŞÜRDÜN DİYE, ONUDAMI ANLAMADIN, DÜŞÜRÜLEN BENİM ÇOCUK
YA DA KASTİYAPIYORSUN İFTİRA ATARAK PRİMYAPMAK İÇİN
İFTİRA YALAN KÖTÜDÜR, UNUTMA

Konu sahibi kendi bile yazdiginin konustugunun arkasinda duramiyor siliyor degistiriyor.
Basma entariyi silmis o dedikoduculardan onceki kelime basma etek vardi.neyse
Bnm yegenim ilkokul 1 deyken resmen kiyim vardi hergun bir yeri morarmis geliyordu.ablam hicte aileniz size terbiye vermiyirmu demedi ogretmenle gorustu.kufreden bir ogrenviye baska velinin senin ailen hic iyi yetistirmemis demesinede cok kizmisti bizimkiler kufur etmiyor ama etmeyeceginin garantisi yok demisti.
Umarim daha olgun dusunur ve davranirsin cocugun kucuk allah bagislasin ama o buyudukce sende sikayet yiyeceksin oyle boyle buyuyecek.bu seni kotu biri yapmaz.zaten 5 yil sonra seninde fikirlerin degisecektir umarim

ANNE DEĞİLSİNİZ, SORUN O, BENCE ANNE OLUNCA CEVAPLAYIN

Bir de sanirim konu sahibi cocugu düşürdün diye 6 yasindaki çocuğa bağırmış kendi 6 yasindaki cocugu dusurmemis yani. Bende yorumlardan onun cocugu dusurup bagirdigini sandim. Ama yine de yanlis davranmis.

Alakasiz olacak.ama saatlerdir buradasin cocugunla kim ilgileniyor

en uyuz olduğum cevap da bu kk da!!!!!!!! anne olmayan anlamaz,evli olmayan bilmez vss...belki çocuğu olmuyor neden bu üslup böyleeee
sorun tam da bu işte..uslubunuz o kadar berbat ki....burda zibilyon tane konu açıldı,eve gelen misafir çocuklarına aldırmıyor,dışarda anneleri bakmıyor benim çocuğa olan oluyor gibi...kimse böyle sizin gibi eleştirilmedi..
o kadar aşağılayıcı ve ben bilirimci bir tarzın var ki,herkes irite oldu..
bu iletişim sıfır tavrınla atomu parçalasan kimse dönüp bakmaz bence...

Anne olmaya lüzum yok.insanlık ve vicdan yeter. .ayrıca anne olarak burada birsüru kişi sana cevap yazdı. Yanlış olduğunu söyledi kimi dikkate aldın?hep kendini haklı görüyorsan niye konu açıyorsun karanfil:)

bıde bu laf vardır dımı
nefret ederım bu sozden
belkı burda belırlı sebeplerle anne olamayan vardır
evlat acısı ceken vardır falan
ılla anne olmaya gerek mı var hepımız ınsanız annelıkle alakası yok
!!!

ama ! ben bı anne olarak soylıyım ozaman madem oyle dıyorsun
hanı demıssın ya cocugumu olabıldıgınce tuhaf tıplerden uzak tutucam dıye; sende olabıldıgınce tuhaf olmamaya ozen goster ozaman

İnan blue_ismyheart aklıma okurken ilk o geldi umarım yorum yapanın bu yorumdan sonra canı acımaz dedim
Umarım hassas noktası değildir diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…