- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Allah korusun vuuuuEvlerimize ateşlerde salsın mi??
girmesin değil itmesin, nealaka
cilekli_dondurma dedi: ↑
Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya basma entarili, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
Parkta 15 aylıkoğlumu dolaştırırken bir grup kadın geldi ama nasıl desem mahalle aralarında dedikodu yapan tipler var ya, o arada oğlumu 6 yaşında birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
gruptan birkaç kişi her ikisi de çocuk dedi, ben de 6 yaşında çocukla 1,5 yaş bir midedim, evde öğreteceksin, atapmı demedi bana geri zekalımı, her ikisi de çocukmuş. ben de senin yetiştirdiğin çocuk senin gibiolur dedim ayrıldım
biraz daha kalsam kadını boğzlayasım geldi, Allahımya
o zaman bul, hanisilinmemiş mesajı bul alıntı yapılmışolanı
işte bu kadarsınız, önyargılı saldırgan iftirac.sizlerdenakılistemiyorum.
birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
OKUMAYI DAMI ÖĞRETİYİM, ÇOCUĞA SÖYLEDİMÇOCUĞU DÜŞÜRDÜN DİYE, ONUDAMI ANLAMADIN, DÜŞÜRÜLEN BENİM ÇOCUK
YA DA KASTİYAPIYORSUN İFTİRA ATARAK PRİMYAPMAK İÇİN
İFTİRA YALAN KÖTÜDÜR, UNUTMA
ÖZET ŞU EN ADİ BENMİŞİM:)))))))))))İFTİRACI VE YALANCI BENMİŞİM....İSPATLAMAK GÜZELBİŞİEvlerimize ateşlerde salsın mi??
UYUYO NEDEN SORDUN BAKICIYA İHTİYACIMIZ YOK
ÇOCUĞU DÜŞÜRDÜN DİYEN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ????HANİİFTİRA ATAN ENADİOLACAKTIBu ilk mesajınızmış
İlk mesajınız ama sonradan düzenleme yapmışsınız bunu rahatçana sayfada görüyoruz..
Basma entarili olan kısım silinmiş..
Hanımefendi farkındaysanız konuya sonradan dahil oldum..
Prim yapmak hobim değildir..
Size iftirada atmadım tarzım değildir..
Haklısın insanın ne olduğunu bilmesi bir erdemdir.yanlışını ve hatasını kabul etmeside..YEDİ KARANFİLMİ, FİL Mİ, FİLMMİ, KARA MI
:)))))))))))))
ayy sende iyi niyetle çabalayıp durdun yaa doğruyu bulup alıntılıcam diyeBu ilk mesajınızmış
İlk mesajınız ama sonradan düzenleme yapmışsınız bunu rahatçana sayfada görüyoruz..
NEDEN SENCE BİR OKU AMA DOĞRU OKU MESAJLARI BİR SENTEZLE SONRA YAZ BURAYA DOĞRU OKUDUM VE ANLADIMDİYE
Bu ilk mesajınızmış
TEŞEKKÜRLER, ÇOK ANLAYIŞLISINIZ, VAY BESana bakici ihtiyacin varmi diye aormadim..
3 saatir laf yetistiriyorsun sinirden gozun dondu cocugu unuttun galiba diye uyarmak istedim.tamamen insani bir niyetle ama siz den anlamanizi beklemiyorum...
ne yazık ki öyleymiş sanırım.....İnanblue_ismyheart aklıma okurken ilk o geldi umarım yorum yapanın bu yorumdan sonra canı acımaz dedim
Umarım hassas noktası değildir diye düşündüm.
TEŞEKKÜRLER TERBİYE YUMURTA İLE Mİ UNLAMIOLSUN.AFİYET OLSUNüslup berbat , sürekli bir emir kipi ile konuşma, benden iyi mi bileceksiniz tavrı ..
çocuğunuzun parkta düşüp canının acımasından çok daha fazla sorununuz var ..
zira bu höt zöt tavrınızla o çocuğa sizin tabirinizle gerekli aile terbiyesini nasıl vereceksiniz çok merak ettim ..
Evlerimize ateşlerde salsın mi??
gulyabani olsun adi, :)))))Haklısın insanın ne olduğunu bilmesi bir erdemdir.yanlışını ve hatasını kabul etmeside..
Adını sen koy gulum..
çizgi film izlemeyi 12 yaşında bıraktım zira bana artıaptalca geliyoseni seçtim pikaçu ama o elektrik veriyodu galiba ateşi kim salıyodu
Ayrıca insani melekeler yahu! Vicdan denen bir şey var bilir misiniz! Anne olmadığım halde kimsenin çocuğuna bağırmaya kıyamam. Anne olmadığım halde tüm çocukları ve hatta hayvanları sevebilme yetisine sahibim çok şükür...ANNE DEĞİLSİNİZ, SORUN O, BENCE ANNE OLUNCA CEVAPLAYIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?