ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

Bu ilk mesajınızmış

İlk mesajınız ama sonradan düzenleme yapmışsınız bunu rahatçana sayfada görüyoruz..
Basma entarili olan kısım silinmiş..

o zaman bul, hanisilinmemiş mesajı bul alıntı yapılmışolanı
işte bu kadarsınız, önyargılı saldırgan iftirac.sizlerdenakılistemiyorum.

Hanımefendi farkındaysanız konuya sonradan dahil oldum..
Prim yapmak hobim değildir..
Size iftirada atmadım tarzım değildir..

ÇOCUĞU DÜŞÜRDÜN DİYEN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ????HANİİFTİRA ATAN ENADİOLACAKTI

ayy sende iyi niyetle çabalayıp durdun yaa doğruyu bulup alıntılıcam diye

bnce o kadinlar degilde mahalle arasinda dedikodu yapan tipler dedigin sensin .. ikiside cocuk evet .. cok.dogru soylemis kadin haksiz olan sensin bogazlanacak olan da

NEDEN SENCE BİR OKU AMA DOĞRU OKU MESAJLARI BİR SENTEZLE SONRA YAZ BURAYA DOĞRU OKUDUM VE ANLADIMDİYE

Okudum, anladım, imzalıyorum da yazayım mı ? Ne oluyoruz bankada mıyız , resmi dairede miyiz ? İsterseniz bir sayfaya 200 kere OKUDUM ANLADIM da yazayım ? Bi de kapıda tek ayak üstünde durayım.

Sana bakici ihtiyacin varmi diye aormadim..
3 saatir laf yetistiriyorsun sinirden gozun dondu cocugu unuttun galiba diye uyarmak istedim.tamamen insani bir niyetle ama siz den anlamanizi beklemiyorum...
TEŞEKKÜRLER, ÇOK ANLAYIŞLISINIZ, VAY BE

İnan blue_ismyheart aklıma okurken ilk o geldi umarım yorum yapanın bu yorumdan sonra canı acımaz dedim
Umarım hassas noktası değildir diye düşündüm.
ne yazık ki öyleymiş sanırım.....
burda o kadar çok kadın var ki anne olmak isteyip de tonla sbep yüzünden olamayan..çocuk konusu en hassas nokta..dikkatli konuşmak lazım özellikle burada...

TEŞEKKÜRLER TERBİYE YUMURTA İLE Mİ UNLAMIOLSUN.AFİYET OLSUN

ANNE DEĞİLSİNİZ, SORUN O, BENCE ANNE OLUNCA CEVAPLAYIN
Ayrıca insani melekeler yahu! Vicdan denen bir şey var bilir misiniz! Anne olmadığım halde kimsenin çocuğuna bağırmaya kıyamam. Anne olmadığım halde tüm çocukları ve hatta hayvanları sevebilme yetisine sahibim çok şükür...
Neyse ki benim çocuk sahibi olmaya çalışıp da olamama durumum yok, ama öyle bir insana deseydiniz bu lafı inanın nereden çıkardı bilmiyorum. Ayrıca bu forumda o durumda olan bir çok kadını da çok incittiniz eminim, şu sözünüzle.
İnsan yerine koyup uzun uzun yorum yazıyoruz nasıl bir muamele bu, öncelikle harflerinizi küçültün yazarken rica ediyorum.. hatta çok rica ediyorum kapattırın konunuzu, cevap beğenmiyorsanız biz ne yapalım.. Sizi pışlamak zorunda değiliz ki, öyle bir beklenti içindeyseniz gidin annenizle eşinizle paylaşın onlar pışpışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…