ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

Çocuğumu azarlayan ona bağıran kendini duruşma salonunda bulur. Dua edin oradaki kadının ben olmadığıma. Kadın belki çocuğunu kendi uyaracaktı. Siz düşer düşmez azarlamışsınız bir de. Onlar size sakin ol tamam demiş. Onlar çocuk demiş. Siz de 6 yaşla 1 yaş bir mi demişsiniz. Tamamıyla haksızsınız. Tepki görünce de saldırıyorsunuz.

Az once cocukla bi derdiniz olmadiginizi tum soylediklerinizi o basma entarili gruba saydirdiginizdan dem vurmustunuz ???

çizgi film izlemeyi 12 yaşında bıraktım zira bana artıaptalca geliyo
Evladınızın sizinle işi var Allah yardımcısı olsun yavrucağın.. ben 31 yaşındayım oğlumla taklalar atıyorum dışarda seke zıplaya birlikte yürüyoruz çizgi film izliyoruz her şeyim ona endeksli.. siz çizgi filmi bile aptalca buluyosanız oooooo o

Amma sacmalamissiniz kusura bakmayin, once kadinlari tanimadan etmeden yargilamaniz, sonra da parka oyun oynarken rastladigin cocuga terbiyesiz demen, carpmis dusurmus guzelce soyleyebilirdin, eminim cocukta ozur dilerdi, sizin cocugun ilerde hicbi arkadasiyla kavha etmiycek mi dusurmeycek mi, bundan nasil eminsiniz, ki burda oyle bir sey bile yok. Hayret yani, bi sizinki cocuk, bi siz en iyi annesiniz, bu tip annelerden nasil cocuklar cikacak merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…