- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
TEŞEKKÜRLER TERBİYE YUMURTA İLE Mİ UNLAMIOLSUN.AFİYET OLSUN
ÇOCUĞU DÜŞÜRDÜN DİYEN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ????HANİİFTİRA ATAN ENADİOLACAKTI
Az once cocukla bi derdiniz olmadiginizi tum soylediklerinizi o basma entarili gruba saydirdiginizdan dem vurmustunuz ???birçocukkoşarken itti, yeredüştü ben de
çocuğu düşürdün aileniz size hiç terbiye vermiyormu dedim
OKUMAYI DAMI ÖĞRETİYİM, ÇOCUĞA SÖYLEDİMÇOCUĞU DÜŞÜRDÜN DİYE, ONUDAMI ANLAMADIN, DÜŞÜRÜLEN BENİM ÇOCUK
YA DA KASTİYAPIYORSUN İFTİRA ATARAK PRİMYAPMAK İÇİN
İFTİRA YALAN KÖTÜDÜR, UNUTMA
Benmi dedim onu siz beni başkasıyla karıştırdınız herhalde...
Benmi dedim onu siz beni başkasıyla karıştırdınız herhalde...
neyse kaçtımben,çocuğuma yemek gerek, sorumluluklarım var.byeee
Yerim senin sorumluluklarını...Görmemişin çocuğu olmuş ,...neyse şimdi...neyse kaçtımben,çocuğuma yemek gerek, sorumluluklarım var.byeee
Evladınızın sizinle işi var Allah yardımcısı olsun yavrucağın.. ben 31 yaşındayım oğlumla taklalar atıyorum dışarda seke zıplaya birlikte yürüyoruz çizgi film izliyoruz her şeyim ona endeksli.. siz çizgi filmi bile aptalca buluyosanız oooooo oçizgi film izlemeyi 12 yaşında bıraktım zira bana artıaptalca geliyo
neyse kaçtımben,çocuğuma yemek gerek, sorumluluklarım var.byeee
Benimle karıştırdı abla :) kusuruna bakma öğrenecek suan sinirden nevri döndü seni ben görüyor :)
zırhını kuşandırek saldırıyor
Sen de biraz zeka geliştirici aktivitede bulunsan hiç fena olmaz bence.neyse kaçtımben,çocuğuma yemek gerek, sorumluluklarım var.byeee
sizin zekanıza inebilmek için mi, kalsınSen de biraz zeka geliştirici aktivitede bulunsan hiç fena olmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?