ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

sizin zekanıza inebilmek için mi, kalsın
Bu zekayla sen daha çoookk şimşek çekersin üstüne.. laf sokcam diye alakasız saçma sapan aklına gelen ne varsa saydırmışsın ayrıca küçücük çocuğa çemkirmenden belliydi ne kadar parlak zekalı olduğun.. laf sokma kabiliyetin seni ilkokulda terketmiş

gecen bir konu vardi hani bahce kapisi bana ait sevmedigim kadin geçti, bende burdan gecemezsin dedim vs vs dua et cocuk var elinde dedim ,baska komsu cikinca bana saldirdi ondan guc alip demisti ya.. ayni zihin iste bence..
6 yasinda cocuga ailen sana terbiye vermemis diye atarlanmis, Allahdan o 6 kisi edepliymiste terbiyeliymiste sadice onlar cocuk demisler..
senin yetistirdigin cocuk senin gibi olur dediginde konu sahibine asil ayari o hor gördüğü entarililer vermis
yoksa terbiye unlami yumurtayla mi .? diye kendinize sorardiniz.. 15 aylik bebegi parkta elini tutmadan oynatmakta buyuk cesaret hadi ayagi kaydi ve kafasini sert vurdu o zaman ne yapicaktiniz

o degılde gecen hafta yenı daıreye tasındım...
yan komsu kapımı caldı tanısmaya bı kahve ıcmeye gelmıs saolsun cok severım bu tarz gırısımlerı...
daha ılk gelısı hıc tanımam ıcerı kızı kosarak gırdı dırek odalara gırdı yatak odası kızımın odası falan
etrafdakı esyaları aldı yerlere attı
3 aylık bebegım uyuyordu korktu sese cıglık atarak uyandı agladı kı cok rahatsız zoooorla uyutmustum
bu arada komsum kızına hıc sesını cıkarmıyor cagırmıyor bende bırsey demedım kahveyı yaptım ıctı...
ama kız hala durmuyor benım zilli kucagımda, kızıma soyluyorum kızıım bak abla varmııss sana ablalık yapacakmııss nerde nasıl davranması gerektıgını ogretecekmıısss uslu uslu bırlıkte oyunlar oynayacakmıssınız dıye

kız yanımda o anda durdu kadın bıraz mahcup oldu kusura bakmayın hıc soz gecıremıyorum dedı yooo sorun degıl cocuktur yapar ogrenır sonra dogrusunu dedım...

noldu? kırmadım dokmedım ıncıtmedım cok sinirime dokunmus olmasına ragmen...

edep önemlı

Cocugunuz düsmüs hic güzel birsey degil benim oglumda 14 aylik sizi iyi anliyorum iciniz yanmistir. Ama o 6 yasindaki cocuga aile terbiyesi felan demeniz hoş olmamiş cocuk bunu zaten takmayacak unutmusdur bile. Onun yerine düzgünce cocuga demeliydin biraz dikkat et burada kücük cocuklar da oynuyor yavas koş bundan sonra. Bak sdnide büyüklerin düsürmesini istemessin. O kadinlarindan birisi eger o cocugun annesiydi ise o kadin zaten cocugunu orada tembihlemesi gerekirdi.

Ayrica demek basma etek giyiyorlar siz ozaman amerikadan gelen kot jin mi giyiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…