- 27 Şubat 2012
- 17.095
- 29.009
- 798
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Sen de biraz zeka geliştirici aktivitede bulunsan hiç fena olmaz bence.
Verdiğin cevap bile 3. Sınıf okul bebesi cevabı.sizin zekanıza inebilmek için mi, kalsın
konu sahibine göre herkes tü kaka, yalnız değilsin.patron çıldırdıııı :)Şuna bak ya doğruları gösterince ben tü kaka oldum yesinler emi kimle kapışıyorsun farkındamısın
doğru sizmisiniz, ben yanlışı seçtmŞuna bak ya doğruları gösterince ben tü kaka oldum yesinler emi kimle kapışıyorsun farkındamısın
Şuna bak ya doğruları gösterince ben tü kaka oldum yesinler emi kimle kapışıyorsun farkındamısın
gerçekleri görmek zor değil mi, öylediramaüzülmeVerdiğin cevap bile 3. Sınıf okul bebesi cevabı.
gerçekleri görmek zor değil mi, öylediramaüzülme
Seni bilse der mi
kaç aylık için kullandınızFisher praice öneriyorum ona zeka geliştirici oyuncakları var
Bu zekayla sen daha çoookk şimşek çekersin üstüne.. laf sokcam diye alakasız saçma sapan aklına gelen ne varsa saydırmışsın ayrıca küçücük çocuğa çemkirmenden belliydi ne kadar parlak zekalı olduğun.. laf sokma kabiliyetin seni ilkokulda terketmişsizin zekanıza inebilmek için mi, kalsın
anlaşılıyo barizBak nasıl da biliyon
konu sahibine göre herkes tü kaka, yalnız değilsin.patron çıldırdıııı :)
iftirayı kimse sahiplenmediya o
doğru sizmisiniz, ben yanlışı seçtm
Seni bilse der mi
Ne anlaşılıyor hafi bhsetsene, nasıl gerizekalı olduğuma karar verdiniz???anlaşılıyo bariz
kaç aylık için kullandınız
at mı evet doğruYedirtmem kızları burada:))
Yanlış ata oynadınız hanfendi..
Paranız boşa gitti kupan yandı...
Dermi demez:))
kullandın demekhadiitiraf etTam bu yaşlarda baslayabilirsin biz genelde 15 ay üzeri çocuklar da kullanıyoruz ama sende kullanabilirsin hadi yine iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?