- 7 Nisan 2016
- 260
- 62
- 13
- 42
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
uslüb güzel anlatış tarzınız diğerlerinden farklı o sebeple haklısınızCocugunuz düsmüs hic güzel birsey degil benim oglumda 14 aylik sizi iyi anliyorum iciniz yanmistir. Ama o 6 yasindaki cocuga aile terbiyesi felan demeniz hoş olmamiş cocuk bunu zaten takmayacak unutmusdur bile. Onun yerine düzgünce cocuga demeliydin biraz dikkat et burada kücük cocuklar da oynuyor yavas koş bundan sonra. Bak sdnide büyüklerin düsürmesini istemessin. O kadinlarindan birisi eger o cocugun annesiydi ise o kadin zaten cocugunu orada tembihlemesi gerekirdi.
Ayrica demek basma etek giyiyorlar siz ozaman amerikadan gelen kot jin mi giyiyorsunuz
at mı evet doğru
kullandın demekhadiitiraf et
ata oynadınız demediniz mi, ne şakası öle dediniz ve ben de haklısınız dedimSiz onu farklı anladınız oysaki ben latife etmiştim at diyerek..
Benim üzerimden kumar oynama riskine girdiniz..
Kaybeden siz oldunuz oysaki..
ayyy canım...ben her yoruma açığım, yterki saldırgan önyargılı ve iftiracı olmasın amaüzülerek söylüyorum çok az yorumun üslübü yerinde
oyuncakla olacak işdeğil oğluma önce iftira atmamayı öğretecem, saftirik de olsa dürüst ve doğru olsun yeterkiKullandım evet itiraf ediyorum ama oğluma
ata oynadınız demediniz mi, ne şakası öle dediniz ve ben de haklısınız dedim
neden latife yaptınızki durup dururkenEvet dedim ama latife olarak dedim onu
Senin adın mi?ok yakisirgulyabani olsun adi, :)))))
ne güzel anlatmışsın kendiniKonuya yeni dalanlar dikkat.
Üslubunuz güzel anlatış tarzınız diğerlerinden yani çoğunluğumuzdan farklı olsun.
Aşıları tam ama dikkat ısırabilir
Çemkirir,doğru söze tahammülü yoktur
Zannımca regl filan herhalde,fazla atarlı
oyuncakla olacak işdeğil oğluma önce iftira atmamayı öğretecem, saftirik de olsa dürüst ve doğru olsun yeterki
neden latife yaptınızki durup dururken
hayır ben öylesine söyledim, üzerine mi alındınSenin adın mi?ok yakisir
Belli oluyor cicimne güzel anlatmışsın kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?