ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

Ayyy ayy yesinler yaa, hergün görüyorum bu esereklilerden. Önce saldır. Sonra ben açığım ama sizin üslubunuz bozuk. Ban yiyeceksem de yiyeyim arkadaş. Kadın basma eteklilerdi diye aşağılamış bir de ay önyargılı iftiracı olmayın. Herkes giant olcak diye bir şey yok. Bari bu kadar çelişme kendinle yahu kadın

Bebişin maması noldu hani sorumluluklarınız vardı sizin dordurmacım içiniz kaynıyo di mi duramıyosunuz.. burda üslubumuzu beğenmiyosunuz da siz konuyu anlatırken insanları aşağılamışsınız sizin üslup nolcak.. dön bi kendine bak derler adama.. nasıl sinir bozucu bi şey tadına da vardınız bundan sonra dikkat edersiniz konuşma tarzınıza.. kıyafete bilmem neye gelince de üstünlük ancak takvadadır görünüşte değil..

Siz emin misiniz cevap almak için konu açtığınıza. herhalde evde sıkıldınız, ona buna sataşayım dediniz, hazır olay da vardı elinizde.. Zira bol bol cevap aldınız ama hiç birini de beğenmediniz, bakın inanın daha sizi tatmin edecek cevap çıkmaz buradan, bence kapattırın konuyu.
Hem iyi güzel laf yetiştiriyorsunuz da çocuğu da unuttunuz, arada gidin bir bakın bari, döner yine lafınızı yetiştirirsiniz.. Sonra evde işiniz gücünüz kalacak, çocuğunuzu ihmal edeceksiniz falan, diyeceğim ama..
Çok pardon, ben anne değildim, nasıl da unuttum, ne haddime girip yorum yapıyorum buralara, ne hakla karışırım ki mükemmel bir annenin işine..

konu sahibi, istediğini söyleyen istemediğini işitir derler. sizin durum aynen bu olmuş. 6 yaşında bir çocuğa o şekilde tepki verilmez. merhamet duygularını uyandırmaya çalışsaydın keşke. baaak o minicik, sen abisin veya ablasın, bir daha itme tamam mı canım gibi. konuyu ilk okuduğumda basma etekli lafını görmüştüm. silinmiş mi? bu da hoş olmamıştı.

uslüb güzel anlatış tarzınız diğerlerinden farklı o sebeple haklısınız

Bizim üslubumuzda ne sorun vardı acaba?
Ah pardon, anne olmak lazım tabi

Son düzenleme:

:) sizin cocugunuz yok kesin.cocuklar 3 yas civarı erken ergenlik denilen bir doneme girerler, bazi cocuklarda bu yaslarda aglama krizleri olabilir, cok alakasiz seylere sacma aglayabilir, en az yarim saat, istedigin kadar konus oyala ikna et susmaz, bu durumda en iyisi ilk agladiginda konusup yaptiginin dogru olmadigini veya istedigi seyin olamayacagini uygun dille anlatip, sonrasinda ise ustune hic gitmeden kendi haline birakmaktir. Aglamasina izin verceksin yani. Ben cok nadir.alisverise gidrim mesela, sevmem de, mecbur olursam, kizim aglama krizine girdiginde onu kendi haline birakir isime bakarim, susar bi sure sonra. Bu bilgi ilerde isine yarar bak, anne olunca bildigini sandigin her seyi yeniden ogrenceksin :)

@sah-mat
bosver yaa bosuna sinirin bozuluyor
nasılda yakısacak gri tonları ona uzaklara uzaklara...

sen yazdıkca o kendını bırsey sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…