- 27 Şubat 2012
- 17.091
- 28.979
- 798
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
ben aldır falan diyince jinekolog sandım, oysaki idiot öğretmeniyiyim diyorsunuz, şaştımbu işe,
o degılde gecen hafta yenı daıreye tasındım...
yan komsu kapımı caldı tanısmaya bı kahve ıcmeye gelmıs saolsun cok severım bu tarz gırısımlerı...
daha ılk gelısı hıc tanımam ıcerı kızı kosarak gırdı dırek odalara gırdı yatak odası kızımın odası falan
etrafdakı esyaları aldı yerlere attı
3 aylık bebegım uyuyordu korktu sese cıglık atarak uyandı agladı kı cok rahatsız zoooorla uyutmustum
bu arada komsum kızına hıc sesını cıkarmıyor cagırmıyor bende bırsey demedım kahveyı yaptım ıctı...
ama kız hala durmuyor benım zilli kucagımda, kızıma soyluyorum kızıım bak abla varmııss sana ablalık yapacakmııss nerde nasıl davranması gerektıgını ogretecekmıısss uslu uslu bırlıkte oyunlar oynayacakmıssınız dıye
kız yanımda o anda durdu kadın bıraz mahcup oldu kusura bakmayın hıc soz gecıremıyorum dedıyooo sorun degıl cocuktur yapar ogrenır sonra dogrusunu dedım...
noldu? kırmadım dokmedım ıncıtmedım cok sinirime dokunmus olmasına ragmen...
edep önemlı
ne normal engellilere onalr bile demek, bravo sizeKuzum boşver. Hakikaten kadın tartışabileceğin bir insan değil. Baksana esprilere.
onlar bile dediğin insanlar engelliler, ne güzel aşağılıyorsun, engellileri aşağılayan zihniyet sizinleaynı değiliz, yazmayın bana
onlar bile ddediğiniz engelligrubuIdiot ne demek ? Sayın çok bilmiş
ilk önce engelliler üzeirnden prim yapma, onlara hakaret etme, onlar bile dediğin yarın senin çocuğun da öyle olabilir ne yani aşağılansın mıHahahaha ay buna gülerim. Din müslüman küfür hesabı
Konunun ozeti budurCahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına...
Senin gibi kaç tane görüyorum ben her gün biliyor musun? Tereciye tere mi satıyorsun sen? Azcık sıkınca, anında algı çevir. Kimse prim yaptırmaz sana burda. Basma eteğin hesabını ver senne normal engellilere onalr bile demek, bravo size
keskee...hehe tabi oyledir der gecer bazilari simdi bu yazdiklariniza...biz zaten boyle olsak egitimimiz tavan yapmisti diyenlerde cikar. tabi hepimiz cok elitiz kibarca konusuyoruz he tabi tabi diyenlerde olur muhakkak.
iste boyle bir sindirilmis, sizden bisey olmaz mantigiyla, sacma bir ego icinde, yasayip gidiyoruz sanki.
bi silkinip kendimize gelebilsek keske.
tavsiye için teşekkürler umarım bir gün olur :) yalnız benim bahsetmek istediğim vurdumduymaz anneler. mesela sizin kızınız ağlasa ilgilenmem diyorsunuz ama hayatını tehlikeye atsa duramazsınız değil mi? benim başıma gelen olayda çocuk kendini merdivenden aşağı atacaktı annesi baksın ilgilensin diye kadın defol git dedi 6-7 yaşlarında bir çocuktu kaydırak gibi kayayım derken tepetaklak gidiyordu ki kesin ölürdü ben ensesinden yakaladım napıcamı şaşırdım annesine söyleyince de bana kızdı pişkin pişkin bu hep böyle dedi. napıcamı şaşırdım.:) sizin cocugunuz yok kesin.cocuklar 3 yas civarı erken ergenlik denilen bir doneme girerler, bazi cocuklarda bu yaslarda aglama krizleri olabilir, cok alakasiz seylere sacma aglayabilir, en az yarim saat, istedigin kadar konus oyala ikna et susmaz, bu durumda en iyisi ilk agladiginda konusup yaptiginin dogru olmadigini veya istedigi seyin olamayacagini uygun dille anlatip, sonrasinda ise ustune hic gitmeden kendi haline birakmaktir. Aglamasina izin verceksin yani. Ben cok nadir.alisverise gidrim mesela, sevmem de, mecbur olursam, kizim aglama krizine girdiginde onu kendi haline birakir isime bakarim, susar bi sure sonra. Bu bilgi ilerde isine yarar bak, anne olunca bildigini sandigin her seyi yeniden ogrenceksin :)
Öylesine söz söylemek boş insanların işidir. Kendine kitap okumak gibi güzel meşgaleler bul ki kültür ve hitap şeklin düzelsin. .hayır ben öylesine söyledim, üzerine mi alındın
engelli konusu çok hassas birkonuBaskalarini degil önce kendinizi bir yargilayin!!!!
engelli konusu çok hassas birkonu
Sakin ol avukatim ban yemeye degmez.Senin gibi kaç tane görüyorum ben her gün biliyor musun? Tereciye tere mi satıyorsun sen? Azcık sıkınca, anında algı çevir. Kimse prim yaptırmaz sana burda. Basma eteğin hesabını ver sen
engel deyince herkes susar tabi, sizin çocuğunuz da engelli olabilir, hor görülecek bir konu değil, farklı zihniyetlerdeyizSenin gibi kaç tane görüyorum ben her gün biliyor musun? Tereciye tere mi satıyorsun sen? Azcık sıkınca, anında algı çevir. Kimse prim yaptırmaz sana burda. Basma eteğin hesabını ver sen
ilk önce engelliler üzeirnden prim yapma, onlara hakaret etme, onlar bile dediğin yarın senin çocuğun da öyle olabilir ne yani aşağılansın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?