ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

hehe tabi oyledir der gecer bazilari simdi bu yazdiklariniza...biz zaten boyle olsak egitimimiz tavan yapmisti diyenlerde cikar. tabi hepimiz cok elitiz kibarca konusuyoruz he tabi tabi diyenlerde olur muhakkak.
iste boyle bir sindirilmis, sizden bisey olmaz mantigiyla, sacma bir ego icinde, yasayip gidiyoruz sanki.
bi silkinip kendimize gelebilsek keske.

ne normal engellilere onalr bile demek, bravo size
Senin gibi kaç tane görüyorum ben her gün biliyor musun? Tereciye tere mi satıyorsun sen? Azcık sıkınca, anında algı çevir. Kimse prim yaptırmaz sana burda. Basma eteğin hesabını ver sen

keskee...
halbukı sakin olunsa ne yaptıgını bılerek davransa ınsan kendısı kazanır
laf sokmanın bıle adabı vardır
kültür meselesı mı yapı geregı mıdır hala cozemedım ben bu ısı

tavsiye için teşekkürler umarım bir gün olur :) yalnız benim bahsetmek istediğim vurdumduymaz anneler. mesela sizin kızınız ağlasa ilgilenmem diyorsunuz ama hayatını tehlikeye atsa duramazsınız değil mi? benim başıma gelen olayda çocuk kendini merdivenden aşağı atacaktı annesi baksın ilgilensin diye kadın defol git dedi 6-7 yaşlarında bir çocuktu kaydırak gibi kayayım derken tepetaklak gidiyordu ki kesin ölürdü ben ensesinden yakaladım napıcamı şaşırdım annesine söyleyince de bana kızdı pişkin pişkin bu hep böyle dedi. napıcamı şaşırdım.

ailede eğitimden bahsediyorsunuz ya;babanızın size yaptığı psikolojik şiddeti ,siz de başkalarına uyguluyorsunuz...
sorun tam da bu işte..üstelik bence ilerde çocuğunuza da bunu yapacak gibisiiniz.henüz 15 aylık bebeğiniz için liderlik ruhu yok gibi diye bir cümle ancak mükemmeliyetçi insanlar tarafından kurulur..
rahat olun rahatlayın,hayatı oluruna bırakın,ve çocuğunuzun da denemesine yanılmasına,bazen ağlamasına ve düşmesine izin verin..
hayatta mutlu olmak,iyi okul,iyi bir iş ,iyi maaş demek de değildir.siz de çocuğunuzla mutlu olun yeter..

Senin gibi kaç tane görüyorum ben her gün biliyor musun? Tereciye tere mi satıyorsun sen? Azcık sıkınca, anında algı çevir. Kimse prim yaptırmaz sana burda. Basma eteğin hesabını ver sen
Sakin ol avukatim ban yemeye degmez.
Sloganimiz bundan sonra hepimiz basma entariliyiz hemde en dalli gullusunden

engel deyince herkes susar tabi, sizin çocuğunuz da engelli olabilir, hor görülecek bir konu değil, farklı zihniyetlerdeyiz

ilk önce engelliler üzeirnden prim yapma, onlara hakaret etme, onlar bile dediğin yarın senin çocuğun da öyle olabilir ne yani aşağılansın mı

Bak oklari bana çevirmeye çalışıyor yerim seni :) şirin şey ama biz onlara engelli demiyoruz özel insanlar diyoruz bil istedim. Çünkü engellileden alınıyor bazıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…