ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

başka çocuk görmediği için sanırım yakın zamanda uyguluyor sanması normal
galiba ya
ben de kızıma bişeyleri öğretmeye çalışıyorum çoğunu anlamıyor biliyorum (daha 2 yaşında) ama azını da kapsa büyüdükçe de kafasında oturtsa kardır diye bakıyorum öyle büyük beklentilerim yok hatta eşim bazı şeylerine kızdığında heee tamam o da anladı şimdi duracak vs diyorum
çocuk bunlar yahu
bazen anlasalar bile inadına yaparlar
benim de ilk çocuğum ben de başka çocuk görmedim ama biliyorum ki çocuktur yapar :)

Prensin küccük prensi Obama'yı bile bornozla karşılarken konu sahibini nasıl karşılarlar acaba?
Sahi konu sahibi küçük prensi öyle görse hakkında ne düşünürdü acaba?
Haha aile terbiyesi almamış bunlar derdi herhalde:))

ben kesinlikle çevre değiştirirdim, çok hassasım bu konuda, mümkün olduğunca gariptiplerdenuzak tutucam oğlumu
Ne kadar kibirlisin, ne kadar itici!
Allah senin gibilerden korusun tüm çocukları.
Yani senin çocuğuna bilmeden zarar veren çocuğu düşürmekte nedir? Cani misin?! Çocuğa el kalkar mı be, ayrıca sen kendini ne zannediyorsun? Gireceğin toprağa o basma eteklilerde girecek yani eşitsin güzelim onlarla hiçbir üstünlüğün yok hatta terbiye açısından gayette seviyen daha da düşük.
İyi ki o 6 yaşındaki çocuğun annesi ben değildim yoksa o basma etekli kadınlar yanımda sosyete kalırdı muhtemelen!!!
İnşaallah çocuğun sana benzemez daha vicdanlı ve ince düşünceli duyarlı bir insan olur yetişkinliğinde.

daha elit mahalle kadinlarinin olmadigi parkara gitmeyi oneriyorum size. bebek olur nisantasi olur, daha iyilerini siz daha iyi bilirsiniz gerci...

ağzınıza sağlık :)
ama ne yazık ki konu sahibi gibi bundan bihaber insanlar var
ya benim kızım 2 yaşında daha ama bi inat bi inat anlatamam
anladığı şeyler konusunda yapma etme dediğimde inadıma gözümün içine bakarak güle güle yapıyor bi de sıpa :)

suanki dusuncem evet biraz gerginim simdi ondanmi bilmiyom oyle dusunuyom

zaten kimse yavrusu düşünce sessiz kalamaz canı acır ama
İşte o an kendimizi kontrol edip onunda çocuk olduğunu unutmamız gerekiyor
Körmüsün 6 yaşındaki çocuk için gerçekten ağır bir üslup
Bende bu kelimenin yavruma denmesini istemem mesela
Ama bizlerde anne olarak o ortamı yumuşatıp sakin olup yapan kişiye daha sakin birşekilde anlamasını sağlayabiliriz.

o kadar kucuk cocugunun ıtılmesıne nasıl musade ettın pekı?
benımde oglum 17 aylık
dusuremezler
cunku ben ona mahal verecek sekılde salmıyorum cocugumu
kucukler, korumasızlar, dusme ve dusurulme olasılıkları yuksek
neden mudahale edemedın
buda senın eksıklıgın olsa gerek
buyur burdan yak
??

Civil mi aşk olsun chicco dururken :)
Onlae medeni insanlar kızlar. Çıplak bile olsalar fark etmez yane..))ciltleri bile marka..
Ayyy biz ezik..basma elbiseler daha da ezik..
Şaka bir yana..ben cidden basma elbise severim güllü dallı filan..bu ara burada çok moda..tavsiye ederim)

gidip KOYASI gelen bir elit de hic gormemistim,
Bu elitimsi gorgusuzluk tam olarak nerde yetisiyor ???

6 yaşında eşşek kadar aklı eren bir çocuktur 15 aylık daha bebedir(şahsi fikrim). tepkiniz doğru. bundan sonra deli dana gibi koşturan çocukların olduğu parka götürmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…