- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Tatlım şimdi aklıma geldi.bu soruna bir çare buldum konu sahibi.bak ben İngilterede yaşıyorum. Sana hayrına iki bilet yollayayım atla uçağa gel buraya.
Kraliyet ailesinin çocukları çok güzel aile terbiyesi almışlar. Seni gizlice saraya sokarız. Sorunsuz oynar çocuğun. .yalnız prens ve prenses seni beğenir mi bilemem..malum statü farkı. .
Ve şunu da eklemek istiyorum özellikle. Oğlum Suriyeli arkadaşlarını çok seviyor. Dün sadece birtanesi gelmişti onunla oynadı. Ve ona arabasını hediye etti. Bugün tekrar parka ciktigimizda yine oynadılar. Annesinin yanında Türkçeyi iyi konuşan bir kadın geldi. Oğluma çikolata uzattı. Sonra bana dediki çikolata yiyor mu ? Evet sever dedim ama gerek yoktu sağolun dedim. Dün oglunuz araba vermiş onun hiç oyuncağı olmadığı için bizde çikolata vermek istedik. Için hem burkuldu hem de taktir ettim.
Aynen dayak yemeyen cocuk kendini savunmayi nasil ögrensin mesela? Oglum daha 1 bucuk yaslarindayken az dayak yenedi cocuklardan. Yani dayak derken,itme,tokat atma gibi seyler. Bunlar 2-3 yas arasi cocuklardi. Nasil sinirlenirdim ogluma kendini savun diye. Cocuklarada GÜZELLIKLE anlatirdim yapmamalarini söylerdim ve tekrarlanmazdi. Simdi oglum olmus 2,5 hele biri vursun bak nasil hakkindan geliyorbenim oğlum da yapısı gereği sakindir.ama illa ki her çocuk deneyerek öğrenecek.buna engel olmamalıyız zaten de..en uslu sakin çocuk nbile yapacak yaramazlık..dedeiğim gibi o da onların hayat dersi.:)
Minicik çocuğa dikkat et kormusun deyip kızacak tin yani???valla ne diyeyim herhalde bende sizinkine benzer tepki verirdim cocuga kizardim dikkat et gormuyormusun diye körmusun falan anasini karistirmazdim kizginligima
Himm konu sahibi beğenmez o zaman dimi?ha basma entari ha bornoz:))Hani su amerikan baskanini bile bornozla karsilayan cocuklar mi? Deli misin tabii ki begenir
Tatlım şimdi aklıma geldi.bu soruna bir çare buldum konu sahibi.bak ben İngilterede yaşıyorum. Sana hayrına iki bilet yollayayım atla uçağa gel buraya.
Kraliyet ailesinin çocukları çok güzel aile terbiyesi almışlar. Seni gizlice saraya sokarız. Sorunsuz oynar çocuğun. .yalnız prens ve prenses seni beğenir mi bilemem..malum statü farkı. .
Çok ince bir davranış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?