- 27 Şubat 2012
- 17.054
- 28.895
- 798
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Onlae medeni insanlar kızlar. Çıplak bile olsalar fark etmez yane..))ciltleri bile marka..
Ayyy biz ezik..basma elbiseler daha da ezik..
Şaka bir yana..ben cidden basma elbise severim güllü dallı filan..bu ara burada çok moda..tavsiye ederim)
ha ha güllü dallı şöyle :)
Civil mi aşk olsun chicco dururken :)
15 AYLIK BEBEYLE 6 YAŞÇOCUĞUNU AYNI TUTANLARIN AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM,6 YAŞ DUR, YAPMAYI ANLAR, TEPKİM DUR DEMEYEN ANNEYE, BAZI KADINLARI GÖRÜYORUM ÇOK RAHATLAR, ÇOCUK KIRSIN DÖKSÜN VURSUN, DOĞURDUYSAN BAKACAKSAN,YOK ÖYLE PARKLARDA SİGARA TÜTTÜRÜP DEDİKODU YAPMAK.6 yaşında eşşek kadar aklı eren bir çocuktur 15 aylık daha bebedir(şahsi fikrim). tepkiniz doğru. bundan sonra deli dana gibi koşturan çocukların olduğu parka götürmeyin
6 yaşında eşşek kadar aklı eren bir çocuktur 15 aylık daha bebedir(şahsi fikrim). tepkiniz doğru. bundan sonra deli dana gibi koşturan çocukların olduğu parka götürmeyin
Ay valla öyle rahat ki tiril tiril püfür pufur))Benim var valla giyiyorum evde siyahinida disarida :) eşim takılır gobegine kadar çekme şunu diye ay sus ya çok rahat sen anlamazsin diyorum
6 yaşında eşşek kadar aklı eren bir çocuktur 15 aylık daha bebedir(şahsi fikrim). tepkiniz doğru. bundan sonra deli dana gibi koşturan çocukların olduğu parka götürmeyin
6 YAŞ ÇOCUĞUNU İTTİĞİMİ HANGİ CÜMLEMDEN OKUDUN,SEN İLK ÖNCE OKUDUKLARINI BEYNİNDE BİR SENTEZ YAPMAYI ÖĞREN, DAHA OKUDUĞUNU ANLAMIYORSUN...Esek kadar olan 6 yasindakimikonu sahibide alti yasindakini itmis o ne kadar onu bilemedim
Simdi benim cocugumu itti 1.5 yasindaki cocukla 6 yasindaki birmi diyen konu sahibi sende 6 yasindaki cocukla birmisn itiyosun baskasinin cocugunu?
Onlar cocukta siz nesiniz onu cozemedim konusmalariniz tavirlariniz cok cahilce o basma etekli cahil teyzeler senden cok olgunmus.iyiki o parkta ben yokmusum...
işte diyorum ya tepkiniz doğru haliyle bebeğiniz için endişe etmişsiniz. avmlerde görüyorum bende kendini yerden yere atan çocuklar ağlama krizlerinde anaları vitrin bakıyor çocuk intahar eşiğinde derdi neyse ama anası bi mağaza daha gezsin diye iplemiyor çocuğu. yazık...15 AYLIK BEBEYLE 6 YAŞÇOCUĞUNU AYNI TUTANLARIN AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM,6 YAŞ DUR, YAPMAYI ANLAR, TEPKİM DUR DEMEYEN ANNEYE, BAZI KADINLARI GÖRÜYORUM ÇOK RAHATLAR, ÇOCUK KIRSIN DÖKSÜN VURSUN, DOĞURDUYSAN BAKACAKSAN,YOK ÖYLE PARKLARDA SİGARA TÜTTÜRÜP DEDİKODU YAPMAK.
Birgun konu sahibin karşına tam kızarken chukky çıksa. .Senmisin bana kızan dese...hayaller hayaller..))ho ho, çocuklar parkta da koşmasınlar yani.
ya bu çocuklar size netti
Civil ucuz tatlım, sana pançoyu öneririm hem sosyetik hem de epeyy pahalııAslinda hepimiz giysek baya trend olur.
Bir komsum civilden aldigi kiyafetleri prada gibi anlatiyordu da ondan seyettim.
ANA OKULUNA 3YAŞINDA BAŞLARLAR ÇOCUKLAR, 6 YAŞ ARTIK NELERİ YAPMAMASI GEREKTİĞİNİBİLECEK KADAR BÜYÜKBİR YAŞ, 15 AYLIK ÇOCUĞA GÖRE ÇOK BÜYÜK,eşşek kadar derken???? henüz ilkokula bile gitmiyor oluyor 6 yaşındaki çocuk..sizin tabirinizle çocuk deli dana gibi koşturacak elbette,zira 6 yaşında bir "çocuk" ve parkta oynuyor...doğal olarak...
önemli olan 6 yaşındakinin aklının nelere ereceği değil de,yetişkinlerin aklının nelere yetmediği................
Ay valla öyle rahat ki tiril tiril püfür pufur))
Göbeğe kadar çekmek ayrı rahatlık zaten..
O ZAMAN KENDİNİ EVE KAPAT TATLIM, GİYİNMEYLE SOKAKTA YÜRÜME ARASINDA BAĞLANTIKURABİLEN ZEKANA BAYILDIMCivil ucuz tatlım, sana pançoyu öneririm hem sosyetik hem de epeyy pahalıı
Ayyy hele bir de lcw giydirenler var dimi aynı sokakta bile yürünmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?