ÇOCUK YÜZÜNDEN KAVGA ETTİM

Benim var valla giyiyorum evde siyahinida disarida :) eşim takılır gobegine kadar çekme şunu diye ay sus ya çok rahat sen anlamazsin diyorum

6 yaşında eşşek kadar aklı eren bir çocuktur 15 aylık daha bebedir(şahsi fikrim). tepkiniz doğru. bundan sonra deli dana gibi koşturan çocukların olduğu parka götürmeyin
15 AYLIK BEBEYLE 6 YAŞÇOCUĞUNU AYNI TUTANLARIN AKLINDAN ŞÜPHE EDERİM,6 YAŞ DUR, YAPMAYI ANLAR, TEPKİM DUR DEMEYEN ANNEYE, BAZI KADINLARI GÖRÜYORUM ÇOK RAHATLAR, ÇOCUK KIRSIN DÖKSÜN VURSUN, DOĞURDUYSAN BAKACAKSAN,YOK ÖYLE PARKLARDA SİGARA TÜTTÜRÜP DEDİKODU YAPMAK.

6 yaşında eşşek kadar aklı eren bir çocuktur 15 aylık daha bebedir(şahsi fikrim). tepkiniz doğru. bundan sonra deli dana gibi koşturan çocukların olduğu parka götürmeyin

eşşek kadar derken???? henüz ilkokula bile gitmiyor oluyor 6 yaşındaki çocuk..sizin tabirinizle çocuk deli dana gibi koşturacak elbette,zira 6 yaşında bir "çocuk" ve parkta oynuyor...doğal olarak...
önemli olan 6 yaşındakinin aklının nelere ereceği değil de,yetişkinlerin aklının nelere yetmediği................

Eski konunuza baktim da.. babaniz da sizi isinizden dolayi kücümsüyormus.
Siz de suan insanlari dis görünüsleri yüzünden kücümsüyorsunuz. Ikisi ayni seyler ..
Babanizdan sikayetcisiniz ama sizin ondan bir farkiniz yok? Farkinda misiniz?
Insanlara insan olduklari icin saygi gösterin. Isleri ve giyimleri yüzünden kücümsemeyin.
Cocugunuz da ileride sizin gibi hissedecek.. sizin babanizin size hissettirdigi gibi .. bu kisirdöngüyü kirin bence.

6 yasinda ki cocuk da cocuk dur ve ne yaptiginin farkinda olmayabilir..

Herkes anne olabiliyor ama herkeste vijdan sefkat olamiyor malesef herkes kinadigi duruma mutlaka duser.ha basma entatisi olmaz uzerinde o ayri
Cunku cemiyyeten ve muzaidelere katilan bir premses kendisi

Bence de cok olgunmus basma etekli diye kucumsedigi kadin. Ben olsam o cocugumu ittirdigi elini geriye dogru bukerdim bir daha kimsenin cocuguna elini suremezdi...

aıle terbıyesıne falan gırecek olursaakkk
benım aılem asla bırıne boyle bagırmaz hele hele yanımda asla bırıne kızmazdı
bende buyuzden kımseye boyle konusmam cocugumun yanındada boyle davranmam

neyse...

orda cocugunu ıtıp dusuren cocuga şşşştthh ! bak kazayla senınde bı yerın ıncınır benım cocugumunda ıncınır dıkkat et dersın eeenn fazla

o kınadıgın basma eteklı kadınlar asil davranmıslar

işte diyorum ya tepkiniz doğru haliyle bebeğiniz için endişe etmişsiniz. avmlerde görüyorum bende kendini yerden yere atan çocuklar ağlama krizlerinde anaları vitrin bakıyor çocuk intahar eşiğinde derdi neyse ama anası bi mağaza daha gezsin diye iplemiyor çocuğu. yazık...

Aslinda hepimiz giysek baya trend olur.

Bir komsum civilden aldigi kiyafetleri prada gibi anlatiyordu da ondan seyettim.
Civil ucuz tatlım, sana pançoyu öneririm hem sosyetik hem de epeyy pahalıı

Ayyy hele bir de lcw giydirenler var dimi aynı sokakta bile yürünmezz

ANA OKULUNA 3YAŞINDA BAŞLARLAR ÇOCUKLAR, 6 YAŞ ARTIK NELERİ YAPMAMASI GEREKTİĞİNİBİLECEK KADAR BÜYÜKBİR YAŞ, 15 AYLIK ÇOCUĞA GÖRE ÇOK BÜYÜK,

Parkta isteyen cocugunu salar,isteyen dikkat eder. Herkesten sizin yaptiginizi beklemek nedir yahu? Madem öyle götürmeyin parka olsun bitsin. Yada cocugunuz dibinizse olsun daima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…