Kızlar yine bazı piskopatlklarm geldi aklıma:) bir gün köydeyiz. Salıncakk kurduk mutlu mesut sallanyoruz. Anneannemn kedisi vardı. Birden gözümüze çarptı hayvancık. Hani bi söz vardır."kediyi ne kadar yüksekten atsan da sırtı yere gelmez"diye. Uygulamalı olarak denemeye karar verdik:) kediyi aldık salladk salladk frlattık. Kanaat getirememiş olacağzki defalarca yaptk bunuve evet sırtı yere gelmiyo.zavallı kedi çok çekti bizden
barbie bebek için yırtmıştım kendimi...annem de he diyerek almıştı sonunda.gözleri oynayan bebeklerden almıştı teyzemler bebekler de aşırı güzel porselen bebekler gibi yüzleri oyuncak bebeği kıskandım ben saçlarını kestim baktım gözleri hala çok güzel gözüküyo çivi aldım bebeğin gözüne çaktım sonra da çiviyi çektim gözü düştü içine
bebekler kör ve saçsız kalmıştı ben daha güzeldim artık
barbie bebek için yırtmıştım kendimi...annem de he diyerek almıştı sonunda.
oyuna kendimi nası kaptırdıysam,barbie trafik kazası geçiriyo ve bacağını kaybediyodu senaryoda
reelde ise cart diye bacağını koparmıştım....sonna takamamıştım.ağlayarak anneme gittiğimi hatırlıyorum,bir de yeni alınan gazi barbie ile annemin kafama vuruşunu...
aaa hic duymamistim kedinin sirtustu dustugunu
onları öldürmek için eve koşa koşa gidiyodum düşün yanikansız öldürünce tüylerini yolardım, bir gün tıraş bıçağıyla yapmaya kalktım kendi parmaklarımı doğradım o gün anlaşıldı civcivlerin nereye gittiği :26:
akvaryumdaki balıklardan da alıp keserdim iç organlarını ameliyat ederdim
annem temizlik mi yapcak derdiki bana kızım otur şuraya kalkma yerleri süpürücem annem süpürürdü salonu diğer odayı diğer odayı mutfağı yerleri silerdi tozları alırdı yemek yapardı gelirdi giderdi ve ben oturduğum yerden annem kalk diyene kadar kalkmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?