Çocukken annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız?!

saçlarım yeni yeni uzamaya başlamış nihayet oğlan tıraşından kurtulmuşum ama annem kakül kestirdi nasıl sinir oluyorum gözüme geliyo devamlı toplanmıyo da aldım makası tuttum kakülü kökünden kıııırt diye kesmiştim elimde kalan saçı da anneme verip çöpe at bunları dökülmesin demiştim
o kadar komik olmuştu ki annem uzun bi süre şapkasız dışarı çıkarmamıştı beni

gözleri oynayan bebeklerden almıştı teyzemler bebekler de aşırı güzel porselen bebekler gibi yüzleri oyuncak bebeği kıskandım ben saçlarını kestim baktım gözleri hala çok güzel gözüküyo çivi aldım bebeğin gözüne çaktım sonra da çiviyi çektim gözü düştü içine
bebekler kör ve saçsız kalmıştı ben daha güzeldim artık

su tabancasının içine anneme çaktırmadan ya suluboyanın o boz bulanık pis suyunu koyup sıkardım bütün çocuklara ya da meyve suyu doldurup sıkardım genelde de vişne suyu kırmızı ve yapış yapış olurdu hepsi

hastalanmışım yine yatıyorum bi şey yemiyorum diye babam antep fıstığı alıp gelmiş sevdiğim için
oturmuş başıma kırıp kırıp veriyomuş yiyomuşum ses etmeden ta kiiiiiiii
fıstıklardan birini ağzına atana kadar
feryat figan ağlamaya başlamışım fıstığımı neden yedin diye
annem gelmiş babamı azarlamış neden yedin kızımın fıstığını ver çabuk geri diye
babamdan boş fıstık kabuğunu almış bi tane fıstık kırmış al kızım bak geri aldım fıstığını demiş susmuşum
babama da sen git anne sen gel yiyo o fıstıklarımı demişim

Kızlar yine bazı piskopatlklarm geldi aklıma:) bir gün köydeyiz. Salıncakk kurduk mutlu mesut sallanyoruz. Anneannemn kedisi vardı. Birden gözümüze çarptı hayvancık. Hani bi söz vardır."kediyi ne kadar yüksekten atsan da sırtı yere gelmez"diye. Uygulamalı olarak denemeye karar verdik:) kediyi aldık salladk salladk frlattık. Kanaat getirememiş olacağzki defalarca yaptk bunu ve evet sırtı yere gelmiyo.zavallı kedi çok çekti bizden

aaa hic duymamistim kedinin sirtustu dustugunu

benden kucuk kizkardesim annemi bitkisel hayata sokma konusunda uzmandi,mahalleye saticilar gelirdi eskiden annemde onlardan iviz zivir seyler alirdi ev icin zavalli kadin babamdan habersiz cunku babam kizardi tencereye tavaya cok para harciyosun diye annem bize iyice tembihlerdi babaniza soylemeyin kizim kizar derdi ben yine vicdanliydim soylemezdim,ama kizkardesim anneme babamin yaninda santaj yapmaya bayilirdi, babaa seyyy annemm diye annemi sekilden sekile sokardi deli kiz ne guzeldi o gunler simdi anlatip guleriz

Son düzenleme:
barbie bebek için yırtmıştım kendimi...annem de he diyerek almıştı sonunda.
oyuna kendimi nası kaptırdıysam,barbie trafik kazası geçiriyo ve bacağını kaybediyodu senaryoda
reelde ise cart diye bacağını koparmıştım....sonna takamamıştım.ağlayarak anneme gittiğimi hatırlıyorum,bir de yeni alınan gazi barbie ile annemin kafama vuruşunu...

Son düzenleme:
annemle dışarı çıktık gezdik tozduk annem tencere aldı eve gelirken de babana söyleme e mi kızım dedi tamam söylemem dedim
eve geldik annem tencereyi çekyatın altına kaldırdı aceleyle
babam geldi hemen peşimize
ne yaptınız kızım bugün dedi
biz bugün tencere almadık ki
tencereyi çekyatın altına saklamadık ki dedim
annemle babam güldüler el mahkum

kardeşimle bitlenmişiz ama benim için baya ilginç bi şey bu hani bitlendik diye okula gidemiyorum garip garip şeylerle yıkıyo annemle yengem bizi
yorulduk baya bi yattım uyudum ben ama uyumadan önce de annem saliha hocan(kuran hocam) gelecek ona bitlendiğinizden falan bahsetme dedi tamam dedim uyudum
uyandığımda saliha hoca yanımdaydı
gözümü açtığım gibi hocam biliyo musun biz bitlendiiik dediğim yetmemiş gibi hiiiiiii annem söyleme demiştii diye de ekledim

barbie ile yeşilçam oh ooh

hiç sevemedim kız çocuk oyuncaklarını

ayrıca daha kaç milyon tane anımı anlatmalıyım kupalı işkence unsuru olmak için

aaa hic duymamistim kedinin sirtustu dustugunu

sırt üstü düşmüyolar ki zateeen bende çok denedim yok düşmüyolar
büyükbabamların bahçede su arkları geçerdi ağaçların arasından sulama için o arklara kedileri sokup yıkardım bi kaçını öldürdüm korkarım bayıldı diye kendimi kandırırdım gerçi ama

bahardı sanırım ya da pekmez ne zaman yapılırsa o vakitler işte
büyükbabamlardayız kümesin yanındaki duvarın dibine ocak kuruldu cadı kazanı gibi bi şeyde pekmez kaynatılıyo kazana yanaşmama annem izin vermiyo ama meraktan çatlıyorum yok diyo yaklaşma yanarsın tamam dedim boynu bükük uzaklaştım ordan yolda ampul yandı kafamda kümesin damına çıkıp yukardan bakayım daha güzel görürüm dedim
düştü düşecek tahta merdivenle dama tırmanıp kazanın olduğu tarafta en uca kadar geldim kazana bakıyorum
fokur fokur kaynıyo kokusu bana kadar çıkıyo o kadar uçtayım ki ben kıpırdadıkça damdaki çer çöp kazana düşüyo aşağıdakiler yukarda ne var diye kafalarını yukarı çevirdiler görünmemek için geri kaçayım derken ayağım kaydı kazanın içine düşmekten son anda kurtuldum damdan aşağı sallanıyorum annem çıldırıyo aşağıda amcamın oğlu yanıma tırmanıp da beni çekene kadar orda asılı kaldım öyle

5 yaşında falandım sanırım o sıralar oturduğumuz sitenin bi kısmı hala inşaat halinde binaların bi köşesinde de çuvallarla çimento var ya da alçı donunca kaskatı oluyo işte beyaz toz şimdi yalan olmasın
kızlar da devamlı evcilik oynuyolar tencereler çanaklar çeşit çeşit ben erkeklerle oynuyorum e tabi en büyük zevkimiz kızların oyunlarını bozmak
o beyaz tozları alıp kızlara verirdik çorba yemek yaparsınız diye insan üstü bi şirinlikle
saftirikler suyla karıştırır tencerelerine çanaklarına doldururlardı onları sonra da öyle bırakıp başka şeyler yaparlardı içindeki bi güzel donup oyuncağı patlatırdı genelde patlatmasa da donduğunda oyuncak çoktan kullanılmaz hale gelmiş olurdu

dexteri hiç izledin mi onu anımsattın bana vallahi

annem temizlik mi yapcak derdiki bana kızım otur şuraya kalkma yerleri süpürücem annem süpürürdü salonu diğer odayı diğer odayı mutfağı yerleri silerdi tozları alırdı yemek yapardı gelirdi giderdi ve ben oturduğum yerden annem kalk diyene kadar kalkmazdım

vay be ne kadar da uslu bi çocuk

Ben ve benden iki yaş büyük abim var çocukken hergün kavga ederdik annemde bir günde kavga etmeseniz o günü kendime bayram ilan edicem derdi...........

Evin içinde çekyatların tepesinden aşağı doğru inen yol yapardık evdeki çeşitli eşyalardan ve abimin bir plastik oyuncak kamyonu vardı onun arkasına oturtur o kaydırak misali yaptığımız yoldan aşağı doğru iterdi tabi ben yarı yolda gümm yerde ağlaya ağlaya annemin yanına annnnnnneeeeee abim beni düşürdü annemde derdi ee kızım sende niye biniyorsun o kamyona kaç kere aynı oyunu oynadınız kaç kere düştün neden yine gidip biniyorsun ikimize bir azar ikimizde kenarda suspus 5 dk oturup yine kudurmaya devam.....

Birde çok geveze bir çocukmuşum annemi delirtirmişim anne bunun adı nee neden onun adı o kim koymuş belki ben onun adına başka birşey demek istiyorum annem tabi biryerden sonra yeteeeer:84::84::84:

Abim küçükken kapıların arkasına saklanır duvarları kemirirmiş bütün ısırabildiği duvarları kesmeleri kemirirmiş şimdi bile bazen der çok lezzetli oluyor canım istiyor bazen diye

Ben küçükken hani şu dokununca top olan rutubet böcekleri varya onlardan görünce oynamayı çok severmişim hatta toplayıp eve getirirmişim hatırtlamıyor tabi annem anlatıyor ama şuan böcek kelimesini duyunca bile tırsıyorum.....

Birgün 3-5 yaşlarındayken abimle birlikte mutfak tezgahına çıkmışız ayaklarımızı lavabonun içine sokup suyuda açmışız oynuyormuşuz suyla tabi annem görünce lavaboda su çok akınca tıkan ve tezgahtan aşağı doğru süzülmeye başla tabi ortalık mahfolmuş...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…