Çocukken annenizi nasıl bitkisel hayata sokardınız?!

bu sözü bulanı ben var ya....(şşşşşşşşş flocke zaten sabıkan var sus istersen...)

ama son 10 yıldır falan uyarlandı biliyorsunuz nush ile uslanmayanı etmeli nush yine uslanmıyorsa yine etmeli nush hiç uslanmıyorsa hiperaktiftir

ama son 10 yıldır falan uyarlandı biliyorsunuz nush ile uslanmayanı etmeli nush yine uslanmıyorsa yine etmeli nush hiç uslanmıyorsa hiperaktiftir
şanslı nesil işte...benimkiler de terlikten gereken kurtulma tekniklerini bilmezler...doğru zamanlamada kaç derece arkaya doğru eğilmeli,saniyelik olarak karar vermeli,öne mi eğiliğim kenara mı zıplayayım...biz bu stratejilerle büyüdük...

matrix'teki sahneler demek bu yüzden hep çocukluğumu çağırıştırıyoooo...hııııı bakın bilinçaltıma ne kadar kazımışım bu olayları.bi kaç cvp uğuruna değer miydi acep?ne manyak bi çocukmuşum yaaa,sonu biliyon ne diye şansını hep zorluyon dimi?

emin olun o yolu da denedim,ilk tıkandığı noktada:annene sor...diye adres değişikliği yapardı

bizim danışma merkezimiz hep babam olmuştur allaha şükür o da insan olamayacak kadar sabırlı bir adam olduğundan ben her işimi onunla hallettim mümkün mertebe... allah uzun ömürler versin hala bile öyle diyebilirim

aynen aynen :13: neyse sonra tv çıktı terlik bozuldu ben tvnin arkasına saklanırdım ayazda kalan abim yerdi terliği iki terlik arasında tvnin arkasından fırlayıp yapar tekrar saklanırdım... 2. de fırlatılıp mühimmat bitince rahat eder oynamaya giderdim geçerken de ayakları üşümesin diye anneme terliklerini götürürdüm talebi üzerine

karsi komsumuzda beni ya$itim olan bir kiz vardi, bir de cadi mi cadi uyuz mu uyuz kucuk bir kiz kardesi vardi.
bu aptal kucuk kiza ne zaman bir sey desem ya da soyle azicik eline falan vursam annesine gider UyuyanGuzel benii dovdu dermis aglarmis, annesi de anneme sikayet edermis
annem de bunlari burnumdan fitil fitil getirirdi
sikayet aliyor diye uzulurdu kadincagiz cunku her Allah'in gunu ayni sikayeti almaktan bikardi zavalli

ama gercek su ki ben ne o kizi ne de kizkardesini dovmezdim.
uydururlardi giciklar!
asil dayakci onun kizlariydi, buyuk kizi yan sitede oturan kucuk bir cocugu bizim apartmana sokardi sonra da kulaklarindan havaya kaldirirdi!
cocuk cok aglardi ben yapma derdim kizardim hep kiza ama o kotu kalpli sey cocukla dalga gecer gulerdi

Son düzenleme:
ben herseyi ağlayarak elde ederdim..yerlere atardım kendimi o an istedigim sey alınmazsa yolda rezil ederdim annemde kıyamazdı bana hiç her istedigim olurdu ( laf aramızda hala kıyamaz )
ablalarıma cok çektirirdim.sevgilileriyle buluşurlardı ben peşlerinde zehir hafiye genelde parkta buluştukları için elim koymus gibi bulurdum ve o zamanki enişte adaylarıma limonatalar,dondurmalar aldırırdım biraz rüşvet verirlerdi yalnız kalalım diye ( bir defol git velet hesabı) ben eve döner anneme yetiştirirdim akşamda onları annem kapıda cok iyi karşılardı yanlış anlaşılma olmasın bizim ailede şiddet olayı yoktur. yer silme,cam silme, bilimum temizlik işleri çoktur
mahalledeki cocuklarla cok kavga ederdim bisiklet kavgalarım meşhurdu..bir komsumuzun oglu vardı adını dün gibi hatırlıyorum emre onun bisikleti vardı benim bisikletim yoktu bende izin istedim binerbilir miyim ? diye.. - tabi dedi..bindim dolandım dolandım... istedi vermedim, istedi vermedim, istedi yine vermedim..beni sen it ben yeri öp..kalktıgımda hatıra olarak bana anı olarak bıraktıgı ön iki dişimden birisinin yarısı bende o kırık dişimi elime alarak anneme çık kadın panik o iz suan hala dişimde mevcut her nekadar takmada olsa yarı dişimin imitasyon adı var

neyse çok uzatmayayım..annemi bitkisel hayata sokacak konularım cok anlat anlat bitmez

*kuyuya düştüm..
*ikinci bisiklet vakam uçtum,3 gun gözlerim şiş ,burnumun kırıldıgını gecen yıl farkettik nefes almakta zorlanıyordum doktor darbe almıssın dedi annemde o bir yerden ucmustu diyip beni rezil etmişti
*kaybolma maceraları
*ablamın nişan elbisesini kuaforden kaçırıp saklamam ( sinir etmişti ) ablamın salya sumuk aglaması canım annemin nişana az kala arkadasını arayıp elbise siparişi vermesi

vs vs...

bende küçükken inadımla çok çektirdim kadına ya bigün ilkokula gittiim zamanlar hafta sonu ben tutturdum gezmeye gidelim diye oda olmaz benim işim var dedi suraya gitcez dedi peki ozman sen görürsün dedim giydim pazar günü okul formamı bununla gezcem seni rezil etcem dedim kızdı saçmalama ayıplarlar felan dinlemedim sorarlarsa annem almıyo bana kıyafet böle formamı giyiyorum dicem dedim.nekadar bağırsada kızsada dinletemedi ogün akşama kadar sokaklarda formamla dolandım arada bir ohhhh seni rezil edicem ohhhh diyip durdum.....:79:

kucukken hep ablalarimin pesine tailip onlar nereye giderse ben de gitmek isterdim.
ablamlar cok kizarlardi tabii anneme soylenirlerdi bizle gonderme sunu diye, cok cadiydim :76:
kuzenlerimiz ablamlardan daha buyuktu, bayramlarda ya da yazin bir araya gelince ablamlari da alir gezmeye giderlerdi, tabii ben de eksik kalir miyim yirtardim kendimi ben de gitcem diye.
kuzenlerim ve ablalarim beni dondurma rusvetiyle kandirirlardi, annem de onlara yardimci olurdu bak dondurma alcaklar sana sen kal diye
tamam derdim, onlar dondurma alip giderlerdi...sonra dondurma bitince kendimi yirtardim niye gittiler ben de gitseydim keske dondurmam bitti diye
bir gun o kadar cok gitcem dedim ki artik dayanamadi kuzenlerim beni de aldilar aksam gezmesine giderken.
ama nereye gittigimizi tahmin edemezsiniz, ellerinde kucucuk sarili-turunculu tayt giymis kut sacli cadi ''benle'' diskoya gittiler zavallilar
baska arkadaslari da vardi yanlarinda.
sonra ben o gurultulu muzikten o kadar cok yoruldum ki kuzenim beni o masanin etrafinda oturdugumuz birlesik koltuga yatirdi, sen yat canim dedi ben de orada uyudum
gittigime pisman oldum tabi hic cocuklara gore bir yer degilmis
benden sirf annem degil baskalari da cekmis yazik...

çocukluğumuz benziyor birbirine.abim geldi birgün dedi ki:flocke bak önemli bi telefon bekliyorum ve duş yapmam lazım.ben banyodayken ayşe arasa evde yokum ama arayan fatmaysa eğer söyle geri aricam tamam mı?-'peki'. abim banyoya girer girmez telefon çaldı,telefonda bir kız sesi.o daha kendini tanıtmadan 'sen eğer ayşeysen abim evde olmadığını söyledi ama fatmaysan abim seni geri ariycakmış öyle dedi...' hattın öbür tarafından bir köpürme sesi geldi ve kısa bir sessizlikten sonra:'abine söyle allah belasını versin ve ben zeynep'im...!!!!' ters bişey olduğunun farkındaydım ama abim üstüme atlayana kadar durumun vehametinin farkına varamamıştım...

Ay ben çok saftirik bi çocukluk geçirmiştim
oyuncaklarımla ben hiç oynamazdım eve gelen misafir çocuklara verirdim onlar oynardı
annemle dışarı çıkardık parkın önünden geçerken mutlaka"anneeeee bi kere salıncakta sallanayım mıııııı"derdim
annem hala söyler seni çok uyumlu bi çocuktun diye ablan çok şımarıktı diye
ama ablam mıııı offff çıldırtırdı annemi babamı o çünkü dede,babaanne,hala,amca şımartılmasıyla büyümüş ilkokula kadar birlikte yaşamışlar
bende 1 yaşındayken ayrılmışız dedemlerden...
annem öyle deyince şimdi bile ablamla birbirimize girdiğimiz oluyo kocaman kadınlarız yani

kucukken cok guzel bir pot kirdim
ama vallahi hic pisman degilim
yengem (dayimin esi) rezil olmustu
ama o donemler kocaman kadin 45 vardi
restaurant isletiyorlardi ve ordaki calisanlari cok severdim
neyse yengem namaz kilardi ve benide yanina alirdi
ve bana "tum sevdiklerinin ismini say ve Allahtan onlari korumasini iste" demisti
bende tum sevdiklerimin ismini sesli bir sekilde soyledim ve tabiiki orda calisan bir amca vardi
mezhebi farkliydi onunda ismini soyledim x amcayida koru diye!
yengem ne soylse begenirsiniz "ona dua etme o bizden degil!"
neyse aileler toplanti calisan o amcada aramizda
amca soruyor "namazmi kildin sen?"
ben: -evet
x amca: ne diye dua ettin Allaha
ben: - tum sevdiklerimi saydim onlari korumasini istedim
x amca: benide soyledinmi? gulumseyerek
ben: - evet soyledim ama yengem kizdi "ona dua etme o bizden degil diye"
o an yengemin morarmasi babamin biyik altindan gulmesi ve dayimin ters ters
yengeme bakmasi ve tabii x amca hem uzulmus hem gulmustu :)
ve yengeme donup "cehennem biletinin faturasini bana kesmeseydin" gibi bir laf etmisti
yine olsa yine ayni seyi yaparim :)
insanlari ayiriyorsun bari kucucuk cocugun iyi niyetlerini kotuye kullanma
demi ama?

Son düzenleme:
buna pot kırma denmez ki,yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın.allah'ın sopası yok işte...senin ağızından onca millet arasında vermiş cezasını...ilahi adalet işte buna derim...

evet canim benziyormus hakikaten
sen de benim gibi biraz cadiymissin sanirim

bir animi daha anlaticam...
ayni apartmanda otururken anne ve babamin arkadaslari olan ailenin kizi ile cok yakin arkadastik.
onlar tasindilar ve baska yere gittiler...
bir aksam ziyerete gittik...
anneler babalar oturuyor biz arkadasimla oynuyoruz...
cok guzel bir evi vardi arkadasimin.
dugmenin birine basiyordun bacadan adam cikiyordu, evin kapisini acip iceri oyuncak adam sokuyorduk, ya da evin catisini acip oradaki yumurtalarla ve tavuklarla oynuyorduk
kalkma vakti geldi...ama ben oyuncak evden ayrilamadim...
aldim oyuncak evi elime, bu benim dedim gidiyorum misafirlerin evinden...
arkadasim agliyor hayir benim diyor evini cekistiriyor, basladik kavgaya...
ikimiz de nasil agladik aman aman anlatamam, ama kizin sucu yok ben cok cadilik yaptim ev benim alcam goturcem diye
sonra beni tum buyukler aynisindan sana da alacagiz diye ikna etti, uzun bir sure cabaladilar tabii
zavalli anne ve babam ne utanc verici bir durumda kalmislardir...

neyse aradan 2-3 gun gecti evin aynisindan arkadasimin babasi bana da yollamisti, kirtasiyeciydi kendisi oyuncak ta satardi da hemen gonderdi Allahtan yoksa ben cingar cikaracaktim sanirim

Son düzenleme:
ablalarim okula giderken ben de her sabah kalkardim, okula gidecegim ben diye aglardim.
az buz degil ama her sabah yani bizimkilere gina gelirdi!
onlar kapidan cikana kadar arkalarinda dolanirdim, cok ozenirdim...

bir de okul acildimi ogrencilere kitap defter alma zamani geldi mi gorun siz cadiligi...
ablamlara kirtasiye esyasi alirken ben de kendime zorla beslenme cantasi aldirmistim, zavalli annem off neler cekmis yazdikca ben bunaldim

abim 6 yaşında başlayınca okula bende onunla birlikte öğrenmişim okuma yazmayı 4 yaşında. abimi her okula götürüşümüzde benim boyumda kızları zorla kolundan tutup anneme bak buda benimle aynı bende okula gidecem diye çıldırırmışım. sonra banada önlük alın çanta alın felan.
birgün pazara çıkmışız terlikleirmi çıkarmış yeni terlikleri giymiş yürümüşüm annem olmaz öyle alınmaz babana söyleriz alırız felan ben cadı tabi aman o terliklerde(ayağımdan çıkardılarım) onun olsun yani terlikçinin olsun demişim annem tabi napsın almış. pazarın ortasında soyunup pijama istemişim felan. tam bir cadıymışım yani her istediğimi aldırırdım.
sonradan çok sessiz birisi oldum herkes beni ezmeye çalıştı hiçbir istediğim yapılmadı o ayrı bir konu

bende küçükken çok yaramazmışım.annemin konsolundan yemek takımlrını çıkarıp evcilik oynarmışım.sonuç tabi şangır şungur caaaaaanım yemek takımı paket hayırlı işler.annemde kadıncağız çok üzülürmüş.evdeki örgü şişlerini elime alıp annemin topuklu terliklerini giyermişim.bikeresinde bir düşmüşüm şişler kıl payı gözüme saplanmamış.bende macera çok 1,5 yaşındaykende balkondan atlamışım ama hiç bişey olmamış.zavallı annem benim yüzümden panik atak olmuş
ama başkasının evine gidince yerimden kıpırdamıyomuşum .herkes ne kadar uslu kızın var diyomuş.annemde
hııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ay flocke valla alemsinn burda payylaşılacak okadar anı varki
abimle aramızda iki yaş var genelde evde kimse yokken abim zorla beni kaleci yapıp şut çekerci ufacık salon topa dokunmasıyla gözümde patlaması bir olurdu. tabii ben zaten oynamak istemiyorum ya basardım çığlığı . acıyoooooooo.. abim oralı değil üst katımızda halam oturuyodu o zamanlar annemin çığlığı duyup aşağı ineceğini anladığında abim ayaklarıma kapanırdı özür dilerim diye annem gelene kadar inletir sonra susardım. anneme de yok birşey derdik 3-4 kere inip çıktığını biliyorum..
annem bizimle baş edemezdi bama atardı topu başlardım ben de abim şöyle yaptı böyle vurdu. ağlardım bi de babam da getirin şu oğlanı kızımı nasıl dövdüyse ben de onu dövcem diye ağlama faslına devam ederdim ama bu sefer abimi dövme diye sadece o gece huzurlu geçerdi ertesi gün herşey kaldığı yerden devam..
haaaaa unutmadan abimin şimdi 4 yaşında bi oğlu var eşim çok seviyo onu geçen geldiklerinde ev kalabalık eşim çocuğu kaleci yapmış şut çekiyo bi yandan da bağırıyo .....babasının sana yaptıklarının intikamını alıyorum hayatım için rahat olsun ..... di,ye tabi herkes yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…