bu sözü bulanı ben var ya....(şşşşşşşşş flocke zaten sabıkan var sus istersen...)
şanslı nesil işte...benimkiler de terlikten gereken kurtulma tekniklerini bilmezler...doğru zamanlamada kaç derece arkaya doğru eğilmeli,saniyelik olarak karar vermeli,öne mi eğiliğim kenara mı zıplayayım...biz bu stratejilerle büyüdük...ama son 10 yıldır falan uyarlandı biliyorsunuz nush ile uslanmayanı etmeli nush yine uslanmıyorsa yine etmeli nush hiç uslanmıyorsa hiperaktiftir
emin olun o yolu da denedim,ilk tıkandığı noktada:annene sor...diye adres değişikliği yapardı
şanslı nesil işte...benimkiler de terlikten gereken kurtulma tekniklerini bilmezler...doğru zamanlamada kaç derece arkaya doğru eğilmeli,saniyelik olarak karar vermeli,öne mi eğiliğim kenara mı zıplayayım...biz bu stratejilerle büyüdük...
*ablamın nişan elbisesini kuaforden kaçırıp saklamam ( sinir etmişti) ablamın salya sumuk aglaması canım annemin nişana az kala arkadasını arayıp elbise siparişi vermesi
vs vs...
çok korkunç bi kardeşmişsinelbise kaçırılır mı yahu ?
çocukluğumuz benziyor birbirinekucukken hep ablalarimin pesine tailip onlar nereye giderse ben de gitmek isterdim.
ablamlar cok kizarlardi tabii anneme soylenirlerdi bizle gonderme sunu diye, cok cadiydim :76:
kuzenlerimiz ablamlardan daha buyuktu, bayramlarda ya da yazin bir araya gelince ablamlari da alir gezmeye giderlerdi, tabii ben de eksik kalir miyim yirtardim kendimi ben de gitcem diye.
kuzenlerim ve ablalarim beni dondurma rusvetiyle kandirirlardi, annem de onlara yardimci olurdu bak dondurma alcaklar sana sen kal diye
tamam derdim, onlar dondurma alip giderlerdi...sonra dondurma bitince kendimi yirtardim niye gittiler ben de gitseydim keske dondurmam bitti diye
bir gun o kadar cok gitcem dedim ki artik dayanamadi kuzenlerim beni de aldilar aksam gezmesine giderken.
ama nereye gittigimizi tahmin edemezsiniz, ellerinde kucucuk sarili-turunculu tayt giymis kut sacli cadi ''benle'' diskoya gittiler zavallilar
baska arkadaslari da vardi yanlarinda.
sonra ben o gurultulu muzikten o kadar cok yoruldum ki kuzenim beni o masanin etrafinda oturdugumuz birlesik koltuga yatirdi, sen yat canim dedi ben de orada uyudum
gittigime pisman oldum tabi hic cocuklara gore bir yer degilmis
benden sirf annem degil baskalari da cekmis yazik...
çok korkunç bi kardeşmişsinelbise kaçırılır mı yahu ?
evet itina ile saklanır kaçırılırşimdide ikisi yeğenlerimden çekiyorlar kaderleri böyle yazık ya
buna pot kırma denmez ki,yapabileceğin en güzel şeyi yapmışsın.allah'ın sopası yok işte...senin ağızından onca millet arasında vermiş cezasınıkucukken cok guzel bir pot kirdim
ama vallahi hic pisman degilim
yengem (dayimin esi) rezil olmustu
ama o donemler kocaman kadin 45 vardi
restaurant isletiyorlardi ve ordaki calisanlari cok severdim
neyse yengem namaz kilardi ve benide yanina alirdi
ve bana "tum sevdiklerinin ismini say ve Allahtan onlari korumasini iste" demisti
bende tum sevdiklerimin ismini sesli bir sekilde soyledim ve tabiiki orda calisan bir amca vardi
mezhebi farkliydi onunda ismini soyledim x amcayida koru diye!
yengem ne soylse begenirsiniz "ona dua etme o bizden degil!"
neyse aileler toplanti calisan o amcada aramizda
amca soruyor "namazmi kildin sen?"
ben: -evet
x amca: ne diye dua ettin Allaha
ben: - tum sevdiklerimi saydim onlari korumasini istedim
x amca: benide soyledinmi? gulumseyerek
ben: - evet soyledim ama yengem kizdi "ona dua etme o bizden degil diye"
o an yengemin morarmasi babamin biyik altindan gulmesi ve dayimin ters ters
yengeme bakmasi ve tabii x amca hem uzulmus hem gulmustu :)
ve yengeme donup "cehennem biletinin faturasini bana kesmeseydin" gibi bir laf etmisti
yine olsa yine ayni seyi yaparim :)
insanlari ayiriyorsun bari kucucuk cocugun iyi niyetlerini kotuye kullanma
demi ama?
çocukluğumuz benziyor birbirine.abim geldi birgün dedi ki:flocke bak önemli bi telefon bekliyorum ve duş yapmam lazım.ben banyodayken ayşe arasa evde yokum ama arayan fatmaysa eğer söyle geri aricam tamam mı?-'peki'. abim banyoya girer girmez telefon çaldı,telefonda bir kız sesi.o daha kendini tanıtmadan 'sen eğer ayşeysen abim evde olmadığını söyledi ama fatmaysan abim seni geri ariycakmış öyle dedi...' hattın öbür tarafından bir köpürme sesi geldi ve kısa bir sessizlikten sonra:'abine söyle allah belasını versin ve ben zeynep'im...!!!!' ters bişey olduğunun farkındaydım ama abim üstüme atlayana kadar durumun vehametinin farkına varamamıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?