bu klassikleşmiş beddua bende tuttuo kadar yaramaz bi çocuktum ki annemin gözü korktu ,benden sonra 8 sene çocuk yapmadı..sesim çıkmıyorsa eğer ya kafama vazelin sürüyorumdur, ya boyumdan büyük demir makası kapmış saçımı başımı kesiyorumdur, ya kutu kutu hapları mideye indiriyorumdur, ya da burnuma gazete-dergi sayfalarını koparıp tıkıştırıyorumdur...ve yahut sokaktan bi kedi kapmış gelmişimdir..gece- gündüz canım sıkılıyo diye ağlardım,annemin başına sabah 6da dikilirdim bir gece annemi 14 kez yatağından kaldırdıktan sonra annemde film koptu
herşeye burnumu sokardım..heryere kucakta giderdim asla yürümezdim ..yazık kıyamam yaaa...neler neler..şimdi annemin bana en büyük bedduası allah sana senin gibi bi evlat versin..ALLAH KORUSUNN ANNEEEEE
amin cümlemize....aman allahım korkuyorummm:18::18::18:
allah size ve kızınıza uzun ömür versin
diyecek söz bulamadım,bravo kupa sizinKüçükken oturduğumuz mahalledeki yollar asfalt değildi. Büyük, büyük beton bloklar ve aralarında 2-3 parmak kalınlığında zift vardı. Bu ziftler de yazın iyice yumuşar bazen üstüne basınca minik baloncuklar falan oluşurdu. Ben bu baloncukları bir ince çubukla patlatmayı pek severdim. Bir gün dahiyane bir düşünce ile ziftin pekala da sakız gibi çiğnenebileceğine karar verdim ve derhal planımı uyguladım. Tabi zift bir güzel dişlerime yapıştı, bir türlü çıkaramadım.
Eve gittiğimde bizimkiler şoka girdi tabi. Kalkıp da bana tiner, benzin içirecek halleri de yok. Doktor falan arandı, mümkün olduğunca kazıyın demiş, onlar da öyle yaptılar. O akşam da yemekte patates kızartması vardı, bir kısım zifti de o kızartmalarla mideye indirdim, ve hala yaşıyorum.
Ziftin pekini ye lafı bu yüzden mi çıktı acaba?
Küçükken oturduğumuz mahalledeki yollar asfalt değildi. Büyük, büyük beton bloklar ve aralarında 2-3 parmak kalınlığında zift vardı. Bu ziftler de yazın iyice yumuşar bazen üstüne basınca minik baloncuklar falan oluşurdu. Ben bu baloncukları bir ince çubukla patlatmayı pek severdim. Bir gün dahiyane bir düşünce ile ziftin pekala da sakız gibi çiğnenebileceğine karar verdim ve derhal planımı uyguladım. Tabi zift bir güzel dişlerime yapıştı, bir türlü çıkaramadım.
Eve gittiğimde bizimkiler şoka girdi tabi. Kalkıp da bana tiner, benzin içirecek halleri de yok. Doktor falan arandı, mümkün olduğunca kazıyın demiş, onlar da öyle yaptılar. O akşam da yemekte patates kızartması vardı, bir kısım zifti de o kızartmalarla mideye indirdim, ve hala yaşıyorum.
Ziftin pekini ye lafı bu yüzden mi çıktı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?