Çocukken içemediğim bir bardak süt

3cadianasi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2018
819
1.301
43
İyi aksamlar herkese,nedense kendimi tutamiyorum.Bugün yıllar sonra ilk kez bir bardak süt içtim .Evet sadece bir bardak süt.Çocukken içemediğim süt.Daha doğrusu bana verilmeyen süt.Simdi gitsem sayısız alırım kendime amaa olmuyor işte,yerini tutmuyor.Herkese teşekkür ederim okuduğunuz için

Geçmiş sil unut biliyorum zor ama sil.

Kimse 1 bardak sütü vermeyen affet onu affetmek değil amaç kendini özgür bırakmak. Şimdi doyasıya iç sütünü.
Allah razı olsun.Tutamadim kendimi çok çok sağol.Annem tabiki ,kim olsun.Cocukken her gece Allah'ın her gecesi erkek kardeşlerime verip bana vermeyen annem.Hatta babama bile.Yanlis anlamayın kötü bir çocuk değildim asla.Ama kız çocuğuydum ondan

İçim bir değişik oldu nerden çıktı şimdi bu
Hiç sorma ne bileyim unutamıyor insan.İkk defa süt içince bir tuhaf oldum.Bir anda Yedi yaşıma döndüm işte.Cocukken içemediğim süt dedim.İc kız dedim.Suclu hissettim kendimi icemedim

cocukken yasadigimiz seylerin yeri bi turlu dolmuyor.ne yaparsak yapalim o bosluk kapanmiyor.en iyisi dusunmemeye calismak gecmise takilmamak
Doğru, yıllar önceydi.Gecti gitti.Ama bu duygu arada yokluyor.Lanet olsun unutulmuyor.Mesela köfte .Ondada meragim var.Cunku o da bana sayılı verilirdi.Lamia gibi.Mesela bir eşortman .Don ya bildiğin Allah'ın en kötü evde giyilen don. O bile yoktu bende

Ne olur sallama evlat ayrımı yapan bir anayı çok ciddiye alma .

Şimdi çocukluğuna gidelim sen süt bekliyorsun ya, annen değil de farzet baskasi vermş o sütü, ben vermisim çocuk olan sen içmissin kana kana ...
Seni üzen ne varsa affetet kimse senden değerli degil anan baban farketmez affet gerekiyorsa 1 kaç seans terapi al.

Hiç sorma ne bileyim unutamıyor insan.İkk defa süt içince bir tuhaf oldum.Bir anda Yedi yaşıma döndüm işte.Cocukken içemediğim süt dedim.İc kız dedim.Suclu hissettim kendimi icemedim
Unutamaz tabiki kız çocuk oldunuz diye süt vermemesi tövbe yarabbim neden yapmış bunu sordunuz mu hiç bu zamanlarda kendisini nasıl hissediyor

Terapi ne iyi olur.Sagolasin.Bende ne çektim bere.İyiki gebermemisim.Hani koca ayı ile maşa çizgi filmi varya.Orda maşa diyor iyikiiii dogdummmm bennnn diye.Kizlarim izlerken ben ağlarım.Cunku derim keşke dogmasaydim.Keske dövülen ,aşağılanan,sürekli itelenen bir çocuk olucagima ,keşke dogmasaydim.

Bunların hepsi geçmişte kaldı ve izin vermezseniz bugünüzü etkileyemez. Lütfen terapi alın

Aa bak ne guzel kizlariniz varmis yasayamadiginiz herseyi yasatin onlara birlikte mutlu olun. Dogmasaydim diye dusunmeyin asabilirsiniz bence herseyin bi yolu var artik.

Unutamaz tabiki kız çocuk oldunuz diye süt vermemesi tövbe yarabbim neden yapmış bunu sordunuz mu hiç bu zamanlarda kendisini nasıl hissediyor
Tabiki sordum.Cahilmis o zaman .Ama gecenin bir yarısı oğullarına kaldırıp sit veren ama bana vermeyen bir kadın cahil değil benim gözümde.Sütyen mesela.Evet benim göğüslerim çıkarken sutyenim hiç olmadı .Arkadaşım bir tane verdi bana 14 15 yaşlarında.Haftalarca çıkarmadım.Cikarsam yokki ne takayım.Bir gün gördü annem.Bu ne iğrenç dedi ,çıkar şunu yıkayın pislik dedi.Bir hafta goguslerimi sakladım.Makineye attık ya yıkanıyor Kızlar sorsa ben takmayı sevmiyorum derdim.Yalan halbuki ne takayim

Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bende maalesef buna benzer şeyler yaşadım. Geçenlerde annemle konuştum tutamadım kendimi hesap sordum. Cevap “keşke yapmasaydım pişmanım, zaten kime değer verdiysem ondan fayda görmedim “ oldu.

Ne zaman farkına vardı yaptığı şeyin? Durup dururken mi böyle söyledi?
Hep farkında zaten hep.Babamin dovmesine izin verirdi.Babam sınırını benden çıkardı.aaamaaa ne dövmek.Bir iki tokat değil haaaa.Tekme ,yumruk ,sopa herşey.Bacaklarim mosmor oyle düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…