- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi 3cadianasi
-
Hay Allahım ya daha neler cahillik değil bence de adı ya kız çocuk kabulleniş emiş resmen peki şuan görüşü ne yani öyle bir. Tip anne baskı kuruyor mu size ya da umrumda değil gibi mi davranıyor. Çalışıyor musunuz şuan. İçin bir kötü oldu bana cahil bir anneden çok acımasız bir amme gibi geldiTabiki sordum.Cahilmis o zaman .Ama gecenin bir yarısı oğullarına kaldırıp sit veren ama bana vermeyen bir kadın cahil değil benim gözümde.Sütyen mesela.Evet benim göğüslerim çıkarken sutyenim hiç olmadı .Arkadaşım bir tane verdi bana 14 15 yaşlarında.Haftalarca çıkarmadım.Cikarsam yokki ne takayım.Bir gün gördü annem.Bu ne iğrenç dedi ,çıkar şunu yıkayın pislik dedi.Bir hafta goguslerimi sakladım.Makineye attık ya yıkanıyor Kızlar sorsa ben takmayı sevmiyorum derdim.Yalan halbuki ne takayim
Banada aynısını söylüyor annem .Ama maalesef unutamiyor insan .Ben bir gün dayanamayıp ağlayarak sordum.Ne olur kapat konuyu çok pişmanım dedi.Bende kapadım ne yapayimSeni o kadar iyi anlıyorum ki! Bende maalesef buna benzer şeyler yaşadım. Geçenlerde annemle konuştum tutamadım kendimi hesap sordum. Cevap “keşke yapmasaydım pişmanım, zaten kime değer verdiysem ondan fayda görmedim “ oldu.
Yazık, empati duygusundan yoksun insanlar çocuk sahibi olamasa keşke. O kadar kinleniyorum ki böyle şeylere keşke kendime engel olabilsem, benim babaannem de babama kötü bir çocukluk yaşatmış. Ama şu an çok aklı başında, o zaman cahildim diyor. Babamla da arası iyi ama ben affedemiyorum ister istemez soğuk duruyorumHep farkında zaten hep.Babamin dovmesine izin verirdi.Babam sınırını benden çıkardı.aaamaaa ne dövmek.Bir iki tokat değil haaaa.Tekme ,yumruk ,sopa herşey.Bacaklarim mosmor oyle düşünün
Üç kızım var Şu an çalışmıyorum kizlarimi büyütüyorum.Onlarla ilgileniyorum.Calismaya ihtiyacım yok şükür.Kucuk kızım biraz büyüsün calisicam gene insAllah.Simdide annem benden korkar.En ufak şeyde tepkimi veririm.Eyvallahim yoktur.Siler atarım annem bile olsa.Bunu bilir ona göre dikkat ederHay Allahım ya daha neler cahillik değil bence de adı ya kız çocuk kabulleniş emiş resmen peki şuan görüşü ne yani öyle bir. Tip anne baskı kuruyor mu size ya da umrumda değil gibi mi davranıyor. Çalışıyor musunuz şuan. İçin bir kötü oldu bana cahil bir anneden çok acımasız bir amme gibi geldi
Nolur okuyup kendini kurtardığını bu aileye muhtaç olmadığını söyleİyi.Eskiyi hatırlamamayı,unutmami istedi.Sakin geçmişi anma dedi.Bende anmiyorum gene en son plandayim ama iyi.Cunku ihtiyacım yok
Hala ailem demeyin gorusmeyin oyle baba mi olur yani kac yasindasiniz 60 yas falan mi hangi cagda boyle dayak boyle erkek kiz ayrimiHep farkında zaten hep.Babamin dovmesine izin verirdi.Babam sınırını benden çıkardı.aaamaaa ne dövmek.Bir iki tokat değil haaaa.Tekme ,yumruk ,sopa herşey.Bacaklarim mosmor oyle düşünün
Vallabende ağlaya ağlaya canim çıktı.Dedim kendi kendime iyi halt ettin ne güzel yat uyu.Niye gene hatırladın.İçimi ezdin be çocuk nasıl uyuyacağım ben şimdi... Annenin tek açıklaması bu mu oldu cidden. Sadece eskileri açma mı dedi.... yazıklar olsun
Çok çok teşekkür ederim.Kizlarim herşeyim.Onlarla geziyorum, eğleniyorum.Ama içimdeki çocuk durmuyor.O hep yaralıOkurken gozyaslarimi tutamadim
Cocuklara hic dayanamiyorum,simdi o 7 yasindaki kiza size kocamaaann sarilmak isterdim!
Kizlariniza sarilin,yasayamadigiiniz her ne varsa doya doya yasatin onlara, emin olun icinizdeki o 7 yasindaki kizin bir nebze olsun yaralarini saracaksiniz ve kizlarinizla iyileseceksiniz..
Birde bir onerim olacak,bir uzmandan yardim alin bilinc alti temizligi,affetme meditasyonlari yapabilirsiniz faydasi olacagina inaniyorum bir deneyin derim..
Offf yeter ben bu konudan çıkıyorum dayanamayacağım.... Bana da tüm bunları babam yaptı kız olduğum için. Ben hatırlamak istemiyorum zaten yeterince de soğuktur aramız. Iyi geceler dilerimVallabende ağlaya ağlaya canim çıktı.Dedim kendi kendime iyi halt ettin ne güzel yat uyu.Niye gene hatırladın.Basım ağrıdı ağlamaktan.İste çok şükür mutluyum hemde çok.Ama bu otuz yasndaki kadın mutlu.İcindeki çocuğu susturamiyorki.Saclarim geliyor aklıma .Popoma kadar uzanan ,altın saçlarım.Bir gecede annemin kazidigi altın saçlarim
Geçmişi anma deyince her şey geçiyormuymuş? Ruhumda açılan yaralar geçemeyecek ama deseydin. Ben kötü müyüm bilmiyorum ama. Kötülük yapan insanların bu dünyada da cezasını çekmesini istiyorum. Affetmek çok zor....İyi.Eskiyi hatırlamamayı,unutmami istedi.Sakin geçmişi anma dedi.Bende anmiyorum gene en son plandayim ama iyi.Cunku ihtiyacım yok
Konuyu bir kereye mahsus açtım içimi döktüm ve kapadım çünkü annem yaşlı ve hasta. Ona birşey olursa kendimi asla affetmem. Keşke olmasaymış yapmasaymış ama oldu zamanı geriye alamıyoruz. gene de iyi ki benim annem diyebiliyorum. Seçme şansım olsa onu seçerdim. Ben affettim onu.şimdi anneyim çocuklarım arasında asla ama asla ayrımcılık yapmamBanada aynısını söylüyor annem .Ama maalesef unutamiyor insan .Ben bir gün dayanamayıp ağlayarak sordum.Ne olur kapat konuyu çok pişmanım dedi.Bende kapadım ne yapayim
Bu gece beni mahvettin...Ama bu otuz yasndaki kadın mutlu.İcindeki çocuğu susturamiyorki.Saclarim geliyor aklıma .Popoma kadar uzanan ,altın saçlarım.Bir gecede annemin kazidigi altın saçlarim
Sonra o değerTabiki sordum.Cahilmis o zaman .Ama gecenin bir yarısı oğullarına kaldırıp sit veren ama bana vermeyen bir kadın cahil değil benim gözümde.Sütyen mesela.Evet benim göğüslerim çıkarken sutyenim hiç olmadı .Arkadaşım bir tane verdi bana 14 15 yaşlarında.Haftalarca çıkarmadım.Cikarsam yokki ne takayım.Bir gün gördü annem.Bu ne iğrenç dedi ,çıkar şunu yıkayın pislik dedi.Bir hafta goguslerimi sakladım.Makineye attık ya yıkanıyor Kızlar sorsa ben takmayı sevmiyorum derdim.Yalan halbuki ne takayim
Onun yaralarini kizlarinizla saracaksiniz insallah,ne yazikki gecmisi silebilmek gibi bir sansimiz yok, ne kadar sildik bitti gitti desekte sozde,oyle bir anda tokat gibi vuruyorki insanin yuzune iste burdayim beni yok sayamazssin diyor..Çok çok teşekkür ederim.Kizlarim herşeyim.Onlarla geziyorum, eğleniyorum.Ama içimdeki çocuk durmuyor.O hep yaralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?