Çocukken içemediğim bir bardak süt

Bende en küçük ve istenmeyen çocuktum. Boğazım düğüm oldu okurken.

Allah razı olsun çok sağol.Unuttum gitti ama arada çıkıyor benim içimdeki velet.Bazen diyorum icmediysen icmedin nolmus sanki.Allah büyütmüş beni kız .Boyum 175 e yakın.Diyorum demekki bide süt verseler nolurmusum

Boşverin cahilliklerınden canım.Bızler hem erkek cocugumuza hem kız cogugumuza eşit davranıcaz.

Kime değer verdiysem ondan fayda görmedim. Sözü için sizi alıntıladım.
Gerçektende bu hayatımızın her alanında,Allahın bize gösterdiği, sınandığımız bir noktadır.Kime veya neye çok değer verirsek, onunla sınanırız. Ya, o çok değer verdiklerimizden darbe yeriz. Ya da elimizden alınır kaybederiz.
Adil olamamak, hele de evlat ayırt etmek ne kötü bir davranıştır.Bence sadece cahillikle açıklanamaz. Merhametsizlik, vicdansızlık, sevgisizlik de alakalı bir durum bu.

Benim bir küçüğüm le aram çok iyidir.Cookkkseverim .O da beni annemden çok sever.İkiside da aha bekar.Ama eline ne geçerse hâlâ onlara verir.Bana yokÖlünce verecekmiş.Yani ölünce miras koyacakmis.Manevi yöndense sever ama dilde

Yalnız değilsin benim annem de aynı erkek çocuk delisi bana kola dondurma pek alınmazdı ama kardeşlerime Herşey alınırdı şuan iki kardeş kaldık yine de aynı annem

Gecmışı dusunursek boğuluruz.Hangı akla yapıomardı ama yapıolardı işte

İnek sütü insan saglığı için gerekli değil zaten

Al sutu eline ben ikram ediyorum afiyet olsun yap kofteyide ben getrdim kapi komsun ye ic be guzelim inadina inadina tadini cikara cikara ye gozlerine soka soka ye unutma gecmisini onla yasa ama seni uzmesine izin verme bunlar seni kamcilasin sende inadina mutlu ol yaptgin hersyden zevk al ne yapmak istyrsan ne yasamak istyrsan yasa hayat kisa kendine zehir etme

Benim annemde hep misafir ağırladı.dersimiz var desek bile bıktım sizin derslerinizden derdi.sobali evde her akşam misafir.simdi pismanmis güya neye yarar
Cahillik ve sanırım çok doğurmaktan oluyor. Sekiz kardeşiz biz mesela. Benim çocukken odam hiç olmadı. Ders yapmamı istemezdi sağolsun sürekli iş yaptırırdı. Tenefüste yapardım

Rabbim iste bak nede guzel koruyup kollamis seni:))
Boyunda selvi gibiymis masallah:)
Arada yoklar bu his seni,ama sen derinn bir nefes alip elhamdullillah deyip herseyin ustesinden geleceksin❤❤

Cahillik ve sanırım çok doğurmaktan oluyor. Sekiz kardeşiz biz mesela. Benim çocukken odam hiç olmadı. Ders yapmamı istemezdi sağolsun sürekli iş yaptırırdı. Tenefüste yapardım
Cok özür dileyerek anlamak için soruyorum. Su an yüzüne bakıyor musunuz? Bakınca ne hissediyorsunuz. Ben bunları okuyunca bile kanım donuyor hepinize sarılmak istedim.

Rabbim iste bak nede guzel koruyup kollamis seni:))
Boyunda selvi gibiymis masallah:)
Arada yoklar bu his seni,ama sen derinn bir nefes alip elhamdullillah deyip herseyin ustesinden geleceksin❤❤
He valla annem vermedikçe Allah icirmis sütümü.Haklisin valla,arada yokluyor beni anılar.Gecti geçti.Ne iyi insanlarsiniz,iyiki varsınız.Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…