- 17 Kasım 2018
- 819
- 1.301
- 43
- Konu Sahibi 3cadianasi
-
Hala ailem demeyin gorusmeyin oyle baba mi olur yani kac yasindasiniz 60 yas falan mi hangi cagda boyle dayak boyle erkek kiz ayrimi
Ayrica don ve sutyen giydirmeyi bilmeyen anne mi olurmus 1950lerde bile millet biliyor alıyorken..Cok garip
Ben annem iŞu an üç tane prensesi varmış onlar bakacamis.Benim kızlar onlarda ayrıcaOğluşları baksın yaşlanınca.Trajikomik bir hayatım var
Sonra o değer
Sonra o değer verdikleri ogluslari tepelerine edince yine kizlarinda alıyorlar soluguSonra o değer
Bende en küçük ve istenmeyen çocuktum. Boğazım düğüm oldu okurken.ben evin kucuguydum normalde en kucukler kiymetli olur ama bizde oyle olmadi.hep digerleri on planda oldu.hatirliyorum 2.sinifta intihar etmeyi dusunuyordum artik nasi bi haldeysem o cocuk aklimla bunu dusunuyordum.bi kagita yazmistim sonra bizimkiler gorunce bana biraz iyi davranmislardi.simdi kac yasina geldim ailem icin hala digerleri gibi olamadim.aslinda seviyorlar ama kimse icin birinci planda degilim.ben o gunleri unuttum diyorum ama psikolojimde yaralari var.bu konunuzu okuyunca o gunlere gittim.bunlari yazarken agliyorum keske hersey cok farkli olsaydi
Benim annemde hep misafir ağırladı.dersimiz var desek bile bıktım sizin derslerinizden derdi.sobali evde her akşam misafir.simdi pismanmis güya neye yararBende en küçük ve istenmeyen çocuktum. Boğazım düğüm oldu okurken.
Allah razı olsun çok sağol.Unuttum gitti ama arada çıkıyor benim içimdeki velet.Bazen diyorum icmediysen icmedin nolmus sanki.Allah büyütmüş beni kız .Boyum 175 e yakın.Diyorum demekki bide süt verseler nolurmusumOnun yaralarini kizlarinizla saracaksiniz insallah,ne yazikki gecmisi silebilmek gibi bir sansimiz yok, ne kadar sildik bitti gitti desekte sozde,oyle bir anda tokat gibi vuruyorki insanin yuzune iste burdayim beni yok sayamazssin diyor..
Cok guclu bir kadinsiniz siz bunu gonulden hissettim,kizlarinizla mutlu huzurlu bir hayatiniz olsun insallah❤
Boşverin cahilliklerınden canım.Bızler hem erkek cocugumuza hem kız cogugumuza eşit davranıcaz.Allah razı olsun.Tutamadim kendimi çok çok sağol.Annem tabiki ,kim olsun.Cocukken her gece Allah'ın her gecesi erkek kardeşlerime verip bana vermeyen annem.Hatta babama bile.Yanlis anlamayın kötü bir çocuk değildim asla.Ama kız çocuğuydum ondan
Kime değer verdiysem ondan fayda görmedim. Sözü için sizi alıntıladım.Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bende maalesef buna benzer şeyler yaşadım. Geçenlerde annemle konuştum tutamadım kendimi hesap sordum. Cevap “keşke yapmasaydım pişmanım, zaten kime değer verdiysem ondan fayda görmedim “ oldu.
Benim bir küçüğüm le aram çok iyidir.Cookkkseverim .O da beni annemden çok sever.İkiside da aha bekar.Ama eline ne geçerse hâlâ onlara verir.Bana yokOkudum ama içim bir tuhaf oldu, sütü pek sevmem normalde. Arasıra içerim sırf vitamin için, ama yazdıklarınızı okuduktan sonra o bir bardak süt gözümde çok başka bir yere oturdu.
Ne güzel sizin kız evlatlarınız olmuş şimdi, onlarla yaşayın içinizde kalan her ukteyi. Cahil değil de çok acımasız geliyor bana bu tarzdaki anneler. Henüz anne değilim tanımadığım çocuklara bile bir şeyi verirken eşit bölerim, nasıl sizden sakınarak içi rahat etmiş acaba. Merak ettim o kıymetli erkek evlatlar annelerine hayırlı birer evlat oldular mı acaba?Annenizin şuan onlarla arası nasıl.
Yalnız değilsin benim annem de aynı erkek çocuk delisi bana kola dondurma pek alınmazdı ama kardeşlerime Herşey alınırdı şuan iki kardeş kaldık yine de aynı annemAllah razı olsun.Tutamadim kendimi çok çok sağol.Annem tabiki ,kim olsun.Cocukken her gece Allah'ın her gecesi erkek kardeşlerime verip bana vermeyen annem.Hatta babama bile.Yanlis anlamayın kötü bir çocuk değildim asla.Ama kız çocuğuydum ondan
Gecmışı dusunursek boğuluruz.Hangı akla yapıomardı ama yapıolardı işteKime değer verdiysem ondan fayda görmedim. Sözü için sizi alıntıladım.
Gerçektende bu hayatımızın her alanında,Allahın bize gösterdiği, sınandığımız bir noktadır.Kime veya neye çok değer verirsek, onunla sınanırız. Ya, o çok değer verdiklerimizden darbe yeriz. Ya da elimizden alınır kaybederiz.
Adil olamamak, hele de evlat ayırt etmek ne kötü bir davranıştır.Bence sadece cahillikle açıklanamaz. Merhametsizlik, vicdansızlık, sevgisizlik de alakalı bir durum bu.
İnek sütü insan saglığı için gerekli değil zatenAllah razı olsun çok sağol.Unuttum gitti ama arada çıkıyor benim içimdeki velet.Bazen diyorum icmediysen icmedin nolmus sanki.Allah büyütmüş beni kız .Boyum 175 e yakın.Diyorum demekki bide süt verseler nolurmusum
Cahillik ve sanırım çok doğurmaktan oluyor. Sekiz kardeşiz biz mesela. Benim çocukken odam hiç olmadı. Ders yapmamı istemezdi sağolsun sürekli iş yaptırırdı. Tenefüste yapardımBenim annemde hep misafir ağırladı.dersimiz var desek bile bıktım sizin derslerinizden derdi.sobali evde her akşam misafir.simdi pismanmis güya neye yarar
Rabbim iste bak nede guzel koruyup kollamis seni:))Allah razı olsun çok sağol.Unuttum gitti ama arada çıkıyor benim içimdeki velet.Bazen diyorum icmediysen icmedin nolmus sanki.Allah büyütmüş beni kız .Boyum 175 e yakın.Diyorum demekki bide süt verseler nolurmusum
Cok özür dileyerek anlamak için soruyorum. Su an yüzüne bakıyor musunuz? Bakınca ne hissediyorsunuz. Ben bunları okuyunca bile kanım donuyor hepinize sarılmak istedim.Cahillik ve sanırım çok doğurmaktan oluyor. Sekiz kardeşiz biz mesela. Benim çocukken odam hiç olmadı. Ders yapmamı istemezdi sağolsun sürekli iş yaptırırdı. Tenefüste yapardım
Boşver rrr.Allah bizi mutlu olacagimiz hayırlı evlatlar nasip etsin.Evimizde eşinizle,çocuklarımızla mutlu olalımBende en küçük ve istenmeyen çocuktum. Boğazım düğüm oldu okurken.
He valla annem vermedikçe Allah icirmis sütümü.Haklisin valla,arada yokluyor beni anılar.Gecti geçti.Ne iyi insanlarsiniz,iyiki varsınız.Allah razı olsunRabbim iste bak nede guzel koruyup kollamis seni:))
Boyunda selvi gibiymis masallah:)
Arada yoklar bu his seni,ama sen derinn bir nefes alip elhamdullillah deyip herseyin ustesinden geleceksin❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?