- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
ya eşimin şöyle bi düşüncesi var mühendisken başka yere girip çalışmak istemiyor illa kendi alanında iş olsun istiyor. inşaatta bu aralar kötüye gittiği için hiçbir yerden dönüş alamıyorYapabilirsin tabii, ama onceki konundada dedim. Kocan bi halt etmezken sen cocugunla cocuk bakmaya gideceksin. Olay bakamaman degilde kocanin rahatligi
çok gururludur ihtiyacı olsa da almaz zaten o gururu yüzünden hiçbir hatasını kabul etmiyorİnşallah üstesinden gelirsiniz bu işe çok ihtiyacınız var. Bir de paranıza sahip çıkın eşiniz elinizden alacakmış gibi geliyor bana
kızlar ben bi iş buldum bakıcılık işi. oğlumu bırakacak kimse olmadığı için oğlumla gidip gelebileceğim bi iş aradım hep. bunun seçenekleri de ya bakıcılık yapmak ya da kreşte çalışmak, başka bi iş gelmedi aklıma çocukla gidilecek. bakacağım çocuk 10 aylık, kendi çocuğum 19 aylık. ikisi de erkek. sizce yapabilir miyim? yarın deneme yapıcaz çocuklar birbirine ne tepki verecek duruma göre bakacagız. kıskançlık olursa olmayacak iş.
sizce iki çocuğa birden bakabilir miyim? uyku saatlerini falan birbirlerine göre ayarlayıp düzen kurabilir miyim yoksa çok zorlanır mıyım? ikisini de ilgisiz bırakamam ikisine de yetmem gerek. aile çocuklarının sosyalleşmesi açısından olumlu buldu çocuğumla gitmemi. yani benim oğlum beni o bebekten kıskanmazsa onlar benimle devam etmek istiyolar. ben de isterim tabi. eksileri artıları sizce neler olur?
ya eşimin şöyle bi düşüncesi var mühendisken başka yere girip çalışmak istemiyor illa kendi alanında iş olsun istiyor. inşaatta bu aralar kötüye gittiği için hiçbir yerden dönüş alamıyor
Ben anliyorumda.. illa cv sine yazmasina gerek yokki calistigi baska isleriya eşimin şöyle bi düşüncesi var mühendisken başka yere girip çalışmak istemiyor illa kendi alanında iş olsun istiyor. inşaatta bu aralar kötüye gittiği için hiçbir yerden dönüş alamıyor
Evli bir erkeğin kendi işim de kendi işim lüksü olmamalı.ya eşimin şöyle bi düşüncesi var mühendisken başka yere girip çalışmak istemiyor illa kendi alanında iş olsun istiyor. inşaatta bu aralar kötüye gittiği için hiçbir yerden dönüş alamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?