- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
kızlar ben bi iş buldum bakıcılık işi. oğlumu bırakacak kimse olmadığı için oğlumla gidip gelebileceğim bi iş aradım hep. bunun seçenekleri de ya bakıcılık yapmak ya da kreşte çalışmak, başka bi iş gelmedi aklıma çocukla gidilecek. bakacağım çocuk 10 aylık, kendi çocuğum 19 aylık. ikisi de erkek. sizce yapabilir miyim? yarın deneme yapıcaz çocuklar birbirine ne tepki verecek duruma göre bakacagız. kıskançlık olursa olmayacak iş.
sizce iki çocuğa birden bakabilir miyim? uyku saatlerini falan birbirlerine göre ayarlayıp düzen kurabilir miyim yoksa çok zorlanır mıyım? ikisini de ilgisiz bırakamam ikisine de yetmem gerek. aile çocuklarının sosyalleşmesi açısından olumlu buldu çocuğumla gitmemi. yani benim oğlum beni o bebekten kıskanmazsa onlar benimle devam etmek istiyolar. ben de isterim tabi. eksileri artıları sizce neler olur?
sizce iki çocuğa birden bakabilir miyim? uyku saatlerini falan birbirlerine göre ayarlayıp düzen kurabilir miyim yoksa çok zorlanır mıyım? ikisini de ilgisiz bırakamam ikisine de yetmem gerek. aile çocuklarının sosyalleşmesi açısından olumlu buldu çocuğumla gitmemi. yani benim oğlum beni o bebekten kıskanmazsa onlar benimle devam etmek istiyolar. ben de isterim tabi. eksileri artıları sizce neler olur?