İyi ki boşandım dedim.Hala da diyorum.Çocuklu olupta bosananlardan fikir alabilir miyim? Pişman oldunuz mu, iyi ki boşandım mi dediniz? Çocuğunuz nasıl etkilendi bu durumdan? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Beni en çok düşündüren şeylerden biri eşimin yeniden evlenmesi ve evleneceği kadının çocuğuma kötü davranma ihtimali. Yani sonuçta bende olacak çocuk ama en azından hafta sonları görüştüklerinde falan.
Teşekkür ederim aciklamalariniz için. Yani babası yanında olan çocukları falan kiskandimi hiç çocuğunuz, ya da sordumu babamla niye ayrıldınız niye bizimle yaşamıyor falan diye. Eski konumu biliyorsunuz. Sizce haklimiyim boşanma istegimde?İyi ki boşandım dedim.Hala da diyorum.
Tabi ki güllük gülistanlık olmadı süreç.Çocuklar çabuk atlatıyor endişe etme.Çocuk psikoloğundan yardım alabilirsin.Ben aldım.
Yeniden evlenir diye düşünüp,yürümeyen bir evliliği devam ettirmek hata.Eşim boşandıktan 7 ay sonra beni aldattığı kadınla evlendi.Kızımla pek ilgili olmadılar.Ne zaman ki ben evlendim,çocuk kıymete bindi.
Tatillerde yanlarına gidiyor kızım.İlk zamanlar,geri döndüğünde günlerce ağlardı."seni orda bırakmıycaz,gelip bizimle yaşayacaksın" diyormuş babası.Darmadağın olurdu çocuk.Eşimle toparlıycaz diye yapmadığımız kalmazdı.Bu durum ben salon kadını çizgimden çıkıp haddini bildirene kadar sürdü.Sonra bıçak gibi kesildi.Şimdi yine aynı eski hallerindeki kafadalar.Çocukla pek ilgili değiller.Tatillerde yalandan alışverişler,gezdirmeler..Bunu ilgilenmek sanıyorlar.
Kötü davranma vs olmadı ama benden uzaklaştırmaya çalıştılar özetle.Yürek yemişler sanıyorum.O yüreği midelerinden tırnaklarımla söküp uygun olan yere yerleştirdim bende.Mutluyum.
Hayır sormadı.Çünkü gerek olmadı.Sürecin başından sonuna psikolog eşliğinde,yaşına uygun bir şekilde anlatıldı hep yaşananlar.Teşekkür ederim aciklamalariniz için. Yani babası yanında olan çocukları falan kiskandimi hiç çocuğunuz, ya da sordumu babamla niye ayrıldınız niye bizimle yaşamıyor falan diye. Eski konumu biliyorsunuz. Sizce haklimiyim boşanma istegimde?
Çocuk varmıydıGururla söylüyorum
Boşandım ve yaşadığımı nefes aldığımı hissettim !
Ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum. İnan herkesin annesi kendine dünya güzeli gelir ya bunun için söylemiyicem annem hakikaten çok güzel ve alımlı bir kadındı hayatta babamdan başka bir çok seçeneği var olmasına rağmen boşandıktan sonra maddi imkanları bile çok iyiyken bile, boşandıktan tam 12 yıl sonra yani şuan hala ayrılıklarında yüzde yüz haklı fakat keşke ayrılmasaydım diyor. Çevrede de gördüğüm kadarıyla boşanan çiftler dikiş tutturamıyor. Canım hayat her şekilde sabr'ı/tahammül'ü sınar. Eğer ortada büyük bir zulm yoksa boşanmayı düşünme. Asla 4'4 lük insan yok asla 4'4 lük bir yaşam yok..Çocuklu olupta bosananlardan fikir alabilir miyim? Pişman oldunuz mu, iyi ki boşandım mi dediniz? Çocuğunuz nasıl etkilendi bu durumdan? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Beni en çok düşündüren şeylerden biri eşimin yeniden evlenmesi ve evleneceği kadının çocuğuma kötü davranma ihtimali. Yani sonuçta bende olacak çocuk ama en azından hafta sonları görüştüklerinde falan.
Peki kızının küçük hatalarını ya da beğenmedikleri huylarını sana kesme durumu oldu mu ? Bende bu durum oldu da..İyi ki boşandım dedim.Hala da diyorum.
Tabi ki güllük gülistanlık olmadı süreç.Çocuklar çabuk atlatıyor endişe etme.Çocuk psikoloğundan yardım alabilirsin.Ben aldım.
Yeniden evlenir diye düşünüp,yürümeyen bir evliliği devam ettirmek hata.Eşim boşandıktan 7 ay sonra beni aldattığı kadınla evlendi.Kızımla pek ilgili olmadılar.Ne zaman ki ben evlendim,çocuk kıymete bindi.
Tatillerde yanlarına gidiyor kızım.İlk zamanlar,geri döndüğünde günlerce ağlardı."seni orda bırakmıycaz,gelip bizimle yaşayacaksın" diyormuş babası.Darmadağın olurdu çocuk.Eşimle toparlıycaz diye yapmadığımız kalmazdı.Bu durum ben salon kadını çizgimden çıkıp haddini bildirene kadar sürdü.Sonra bıçak gibi kesildi.Şimdi yine aynı eski hallerindeki kafadalar.Çocukla pek ilgili değiller.Tatillerde yalandan alışverişler,gezdirmeler..Bunu ilgilenmek sanıyorlar.
Kötü davranma vs olmadı ama benden uzaklaştırmaya çalıştılar özetle.Yürek yemişler sanıyorum.O yüreği midelerinden tırnaklarımla söküp uygun olan yere yerleştirdim bende.Mutluyum.
Yok olmadı.Hatalarını görecek kadar ilgilenmedi ki çocukla.O daha çok arkamdan beni sağa sola kesmekle meşguldü:)Peki kızının küçük hatalarını ya da beğenmedikleri huylarını sana kesme durumu oldu mu ? Bende bu durum oldu da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?