- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Okulu evlendikten sonra kendi fikriyle yazdı...Olmaz tabi..sanirim esiniz okulu bitiremedi..beklesin ne olacak yaşlar kaç?
Keske evlenmeden cocuk meselesi konusulsaymis
Anlattığım şeylerde ne bir eksik ,ne bir fazla var..Kötü tarafları oldugu için babalıgı da yapamayacagına inanıyorsunuz.
Siz bu adam dan çocuk yapmayıp kendi annelik duygunuzu da geçiktirip duruyorsunuz.
Bukadar yanlış huyları içinde barındıran insanı kendi hayatınızı zehir etmesi için mi bekliyorsunuz
Eger bukadar kötü ise yaşadıklarım iyi bir hayat için burda bitirirdim
Yani 30 da olsun 4senede cok sey degisir..kazanci garanti olmadan mama bez vb alabilecek mi maddi sorumluluk da sart .Siz oyalayin mantikli bosverin beklesin..Okulu evlendikten sonra kendi fikriyle yazdı...
Yaşlar 26 ikimiz de ...
Ne zaman ben 40 a gelince mi baba olacam diyor...
Oyalanacak gibi değil...Yani 30 da olsun 4senede cok sey degisir..kazanci garanti olmadan mama bez vb alabilecek mi maddi sorumluluk da sart .Siz oyalayin mantikli bosverin beklesin..
Şu halleri yaşamanız sabretmeniz için çok seviyor olmalısınız.Anlattığım şeylerde ne bir eksik ,ne bir fazla var..
Söylediği kırıcı sözleri söylemedim daha... mesela devamlı Benden şikayet edip anasından emdiği sütü burnundan getirdiğimi söyler devamlı fixtir bu sözü.. akşam yine söyledi,ve dedim ki.. “ ben çok körüyüm ya benden daha kötü biriyle de evlenebilirdin” dedim.. ve bana “ Allah benim belamı vermiş” dedi....
Sinirle söylediği söz diye çok üstelemedim ... ama çok yaralayıcı değil mi..
Bir zamanlar benim için ne çok mücadele etti.. şimdi beni “bela” olarak görüyor...
Söyleyemedim çünkü kafasına vurarak ortamı terk etti.. hiçbir şey değil,düşüncelerimi söylediğim için yapıyor bu hareketi... hiçbir tartışma normal sohbet havasında geçmiyor.. ses tonu yükselir,ortam gerilir,bir şeyi yere atar,çeker gider...Şu halleri yaşamanız sabretmeniz için çok seviyor olmalısınız.
Yada alışkanlık
Onun baba olmasına neyin engel oldugunu söylediniz mi
Biliyor mu düşüncelerinizin hepsini
Böyle bi adama çocuk yapmaya korkar insanSöyleyemedim çünkü kafasına vurarak ortamı terk etti.. hiçbir şey değil,düşüncelerimi söylediğim için yapıyor bu hareketi... hiçbir tartışma normal sohbet havasında geçmiyor.. ses tonu yükselir,ortam gerilir,bir şeyi yere atar,çeker gider...
Çok isterdim içimdeki her şeyi dökebilmeyi...
Sevgim öyle yoğun değil, 7 yıldır hayatımda alışkanlık daha ağır basıyor sanki..
Beklemeyecek... biraz daha bekleyelim desem boşanma sözü ile karşılaşıyorum....Böyle bi adama çocuk yapmaya korkar insan
Bu arada bekleyebilir biraz daha 26 yaş çok erken bence bir erkek için
Daha kendi büyüyememiş ergen ergen hareketler...
Öyle pişmanım ki...Ay al yine 26 yaşındaki çocuk baba olmak istiyor. Ya sabır. Niye evleniyorsunuz çoluk çocukla yahu siz? Erkekler 30 dan önce kendileri çocuklar.
Ben asla kimseye boşan demekten haz etmiyorum. Ama canım lütfen herseyi her adimini 10 kez düşün böyle bir çocukla.Öyle pişmanım ki...
O zamanlar bana böyle davranmıyordu ki .. bu davranışlarının binde birini hissetseydim keşke....
Beklemeyecek... biraz daha bekleyelim desem boşanma sözü ile karşılaşıyorum....
Durum böyle olunca çocuk İçin beni terkeden varsın terk etsin diyorum ...
Onun açısından bakınca da “baba olmak en doğal hakkıymış” öyle diyor... doğru ..ama ben bu durumlarla nasıl çocuk düşünebilirim,haksız mıyım
Allah vermez olmazsa,tek kelime etmezmiş,ağzına çocuk lafını hiç almazmış ..Çocuk olmayacaksa bu evlilik de olmasın derken sizin olası bi sağlık durumunuzda da mı evliliği bitirecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?