Çocuklara meselesi part 2..

Bu sebeple hem ne düşündüğünüz konusunda emin olmaya calisiyor hem de ayrilik olursa boşanma nedeni icin hakli görülmek istiyor olabilir,tabi bu sadece benim fikrim!

Bu sebeple hem ne düşündüğünüz konusunda emin olmaya calisiyor hem de ayrilik olursa boşanma nedeni icin hakli görülmek istiyor olabilir,tabi bu sadece benim fikrim!
Evet ona göre çok kötü bir insanım,anasından emdiği sütü burnundan getiren... ama çocuk fikrine kadar boşanmayı düşünmediği...
Dediğiniz gibi benim de aklıma geliyor ,ayrılırsa çocuk istemiyordu diye bir gerekçe sunacak...

Çünkü bu gerekce ile kendisini de az cok teselli edecek ...Üzuluyorum madem bunu göze alabiliyor neden baska bir çaba yok!

Çalışıomusunuz peki maddi durumu elverişlimi.Konuşulmuosa büyük problem.Saçlarını yolmasıda sinir katsayısının yuksek olduğunu gösterir.Allah yardımcın olsun.

Benim de hatalarım oldu..
Onu üzdüm,kırdım,yordum... şuan onların cezasını mı çekiyorum bilmiyorum...
Hak ettim belki bunları, O yüzden Canım yanıyor benim de..

siz daha iyi bilirsiniz tabi. ama düzelme umudu yoksa çocuk için kavga etmek saçma.

Çünkü bu gerekce ile kendisini de az cok teselli edecek ...Üzuluyorum madem bunu göze alabiliyor neden baska bir çaba yok!
Dün bana diyor, evlenmeden önce en fazla 2 sene çocuk beklerim daha sonra çocuk isterim demiştim dedi..
Ben de evlenmeden önce bana okul okuyacağını söylememiştin hatırlatırım..
Bizim çocuğumuz yoksa senin seçimlerinden dolayı yok,belli bir düzen olmayacağı İçin yok dedim.. gel bırak okulunu KPSS hazırlanalım,nereye atanırsan orda düzen kuralım dedim,ben KPSS den o kadar yüksek puan alamam diyor bana...

Kafasına koyduğu bir şey var,onun dışında her şeye kapalı aklı,beyni...
Tercihlerin Ankara içi olmayacaksa git boşan dedim,tamam Ankara içi yazarım dedi ama sınava girip,Ankara dışına yetecek bir puan alırsa başıma kakacağından,her zamanki gibi anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdin vs beni devamlı lavlarıyla döveceğinden eminim..
Ankara içi yazacağını söylediği için devamlı çocuk yapmaya başlayabiliriz diyor bir de ...
Ben ne yapcam bilmiyorum

Benim de hatalarım oldu..
Onu üzdüm,kırdım,yordum... şuan onların cezasını mı çekiyorum bilmiyorum...
Hak ettim belki bunları, O yüzden Canım yanıyor benim de..
Siz hep bunu söylüyorsunuz.
Ama nasıl üzdünüz mesela?
Bunları telafi ettiniz mi ?
Bilerek isteyerek mi üzdünüz?
Eşiniz size her olumsuz bir şey söylediğinde veya kötü davrandığında ama ben de onu üzdüm vs.mi diyip duracaksınız?

Evlenmeden önce sevgiliyken onu hayatımda istemiyordum.. kendisine bunu söylüyordum, ağlayıp yalvarıp yakarıp beni vazgeçiriyordu..ben merhametli biriyim,karşımda ağlayan birini görünce dayanamam.. sevmediğim için onunla devam etmek istemiyor,mesajlarına aramalarına cevap vermiyordum.. askerdeyken de üzdüm.. ayrılmak istedim hep..
Ama blöf değildi,onunla olmak istemediğimdendi..
Evlendik, sonra dediğim gibi bu okul olayı çıktı piyasaya 2 kişilik hayatında tek başına karar alarak,bana sormadan etmeden yazdı..
Ondan sonra tek hedefi okulu oldu,hayatında her şeyini ona göre planladı,ben hep 2.planda kaldım..
Bunlar beni hırçınlaştırdı hırçınlaştırdı...
Hayatımda hiç görmediğim ve Sadece 2 günlüğüne gitmek istediğim bir il var,benim için 2 gün işinden izin alamadı ama şuan bile 10 günlüğüne okuluna gitti mesela.. bunlara ben doldum hep,sonra beş karış suratlı oldum ona göre,anasından emdiği sütü burnundan getirir oldum...
Böyle işte... benim de hatalarım var,ben kendimi hatasız ilan edemem..

Hayatınızda istemediğiniz, ayrılmak istediğiniz, onunla olmak istemediğiniz biriyle merhametli olduğunuz için mi evlendiniz?
Eğer yanlış anlamadıysam bence bırakın çocuğu, evliliğinizin temellerinin sağlamlığını gözden geçirin. Zira merhametten yaptığınız evlilik çok sürmez bence.

Yoo ben sizi hatalı bulmadım.
Sizce bunlar hata mi ?
Sonuçta kendisi zorla sizi ikna etmiş.Ve sizin çok da sevmediğinizi bilerek evlenmiş zaten.
Ama şurada kafam karıştı önceden bu kadar sevmediğiniz istemediğiniz adamı evlenince mi sevmeye başladınız?
Kaçan kovalanır gibi bi durum mu oldu ?

Yemin ederim ki onu çok üzdüm,hakkına girdim diye evlendim... evlendiğimiz ilk zamanlar sevmiyordum zaten kendisini...
Hayatımı mahvettim... ama bana “başkasıyla güleceğim e seninle ağlarım” diyen insan şimdi her şeyden dert yanar oldu .. hayatında beni “bela” olarak görüyor...
Ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum ...

Evet evlendikten sonra sevmeye başladım..
Onu benimsemeye başladım..
Zaten ondan sonra yaptıkları,lafları daha çok kırmaya başladı..
Duygularım konusunda ona hiç yalan söylemedim,sevmezken hiç seviyorum bile demedim ,Allah biliyor.. şimdi ise ufacık bir sıcaklığa,merhamete o kadar açım ki,bana en ufak merhametli bir davranışını hissetsem gözlerimden istemsiz yaşlar süzülüyor...
Ben çok güçlü biriydim.. uzaktan şu yaşadığım hayatın kısa bir şeridini görsem,bana umursamaz,kayıtsız davranışlarını görsem yok ya ben buna tahammül edemem derdim...
Ama şimdi çocuk meselesi yüzünden benden ayrılmasını sessiz sessiz izleyeceğim galiba...
Çünkü okulu var ve Ankara içi yaz o zaman dedim ve tamam dedi ama ,eline puanı geçtiğinde ve il dışlarına yettiğinde yetinmeyecek,tercih yapmak isteyecek diye düşünüyorum .. nasıl çocuk isteyebilirim..

İşte evlenmeden önce düzen oturtturmanın şart olduğunu gösteren bir örnek. Keşke hiç evlenmeseydiniz sevmeden evlenmek de ayrı cesaret niyeyse sizin kendi ailenizde mutlu olmadığınızı sezdim.Denize düşen yılana sarılır falan gibi burda çözüm kendinize gereken değeri verin kendinizle birlikte bir masumun geleceğini de karartmayın ekonomik düzenimiz iyi olmadıkça çocuk yok diyin net ifadeyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…