- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
kaç senedir bunu düşünüyorsunuz?Sonra pişman olur muyum diye çok düşünüyorum
Bu sebeple hem ne düşündüğünüz konusunda emin olmaya calisiyor hem de ayrilik olursa boşanma nedeni icin hakli görülmek istiyor olabilir,tabi bu sadece benim fikrim!Ayrılıp gideceğimden korkan insanın ,çocuk yoksa bu evlilik bitsin demesi tuhaf olmaz mı sizce ?
Yani ayrılığı kendisi öne sürüyor...
Çift terapistini ise söyledim defalarca kendisine..
Kendisinin ihtiyacı olmadığını,benim bu evliliği bu hale getirdiğimi söyledi... tek suçlu benim Yani ona göre anlayacağınız.. vicdanı rahat,içi rahat..
Benim de hatalarım oldu..kaç senedir bunu düşünüyorsunuz?
Evet ona göre çok kötü bir insanım,anasından emdiği sütü burnundan getiren... ama çocuk fikrine kadar boşanmayı düşünmediği...Bu sebeple hem ne düşündüğünüz konusunda emin olmaya calisiyor hem de ayrilik olursa boşanma nedeni icin hakli görülmek istiyor olabilir,tabi bu sadece benim fikrim!
Çünkü bu gerekce ile kendisini de az cok teselli edecek ...Üzuluyorum madem bunu göze alabiliyor neden baska bir çaba yok!Evet ona göre çok kötü bir insanım,anasından emdiği sütü burnundan getiren... ama çocuk fikrine kadar boşanmayı düşünmediği...
Dediğiniz gibi benim de aklıma geliyor ,ayrılırsa çocuk istemiyordu diye bir gerekçe sunacak...
Çalışıomusunuz peki maddi durumu elverişlimi.Konuşulmuosa büyük problem.Saçlarını yolmasıda sinir katsayısının yuksek olduğunu gösterir.Allah yardımcın olsun.Söyleyemedim çünkü kafasına vurarak ortamı terk etti.. hiçbir şey değil,düşüncelerimi söylediğim için yapıyor bu hareketi... hiçbir tartışma normal sohbet havasında geçmiyor.. ses tonu yükselir,ortam gerilir,bir şeyi yere atar,çeker gider...
Çok isterdim içimdeki her şeyi dökebilmeyi...
Sevgim öyle yoğun değil, 7 yıldır hayatımda alışkanlık daha ağır basıyor sanki..
Benim de hatalarım oldu..
Onu üzdüm,kırdım,yordum... şuan onların cezasını mı çekiyorum bilmiyorum...
Hak ettim belki bunları, O yüzden Canım yanıyor benim de..
Dün bana diyor, evlenmeden önce en fazla 2 sene çocuk beklerim daha sonra çocuk isterim demiştim dedi..Çünkü bu gerekce ile kendisini de az cok teselli edecek ...Üzuluyorum madem bunu göze alabiliyor neden baska bir çaba yok!
Siz hep bunu söylüyorsunuz.Benim de hatalarım oldu..
Onu üzdüm,kırdım,yordum... şuan onların cezasını mı çekiyorum bilmiyorum...
Hak ettim belki bunları, O yüzden Canım yanıyor benim de..
Evlenmeden önce sevgiliyken onu hayatımda istemiyordum.. kendisine bunu söylüyordum, ağlayıp yalvarıp yakarıp beni vazgeçiriyordu..ben merhametli biriyim,karşımda ağlayan birini görünce dayanamam.. sevmediğim için onunla devam etmek istemiyor,mesajlarına aramalarına cevap vermiyordum.. askerdeyken de üzdüm.. ayrılmak istedim hep..Siz hep bunu söylüyorsunuz.
Ama nasıl üzdünüz mesela?
Bunları telafi ettiniz mi ?
Bilerek isteyerek mi üzdünüz?
Eşiniz size her olumsuz bir şey söylediğinde veya kötü davrandığında ama ben de onu üzdüm vs.mi diyip duracaksınız?
Hayatınızda istemediğiniz, ayrılmak istediğiniz, onunla olmak istemediğiniz biriyle merhametli olduğunuz için mi evlendiniz?Evlenmeden önce sevgiliyken onu hayatımda istemiyordum.. kendisine bunu söylüyordum, ağlayıp yalvarıp yakarıp beni vazgeçiriyordu..ben merhametli biriyim,karşımda ağlayan birini görünce dayanamam.. sevmediğim için onunla devam etmek istemiyor,mesajlarına aramalarına cevap vermiyordum.. askerdeyken de üzdüm.. ayrılmak istedim hep..
Ama blöf değildi,onunla olmak istemediğimdendi..
Evlendik, sonra dediğim gibi bu okul olayı çıktı piyasaya 2 kişilik hayatında tek başına karar alarak,bana sormadan etmeden yazdı..
Ondan sonra tek hedefi okulu oldu,hayatında her şeyini ona göre planladı,ben hep 2.planda kaldım..
Bunlar beni hırçınlaştırdı hırçınlaştırdı...
Hayatımda hiç görmediğim ve Sadece 2 günlüğüne gitmek istediğim bir il var,benim için 2 gün işinden izin alamadı ama şuan bile 10 günlüğüne okuluna gitti mesela.. bunlara ben doldum hep,sonra beş karış suratlı oldum ona göre,anasından emdiği sütü burnundan getirir oldum...
Böyle işte... benim de hatalarım var,ben kendimi hatasız ilan edemem..
Yoo ben sizi hatalı bulmadım.Evlenmeden önce sevgiliyken onu hayatımda istemiyordum.. kendisine bunu söylüyordum, ağlayıp yalvarıp yakarıp beni vazgeçiriyordu..ben merhametli biriyim,karşımda ağlayan birini görünce dayanamam.. sevmediğim için onunla devam etmek istemiyor,mesajlarına aramalarına cevap vermiyordum.. askerdeyken de üzdüm.. ayrılmak istedim hep..
Ama blöf değildi,onunla olmak istemediğimdendi..
Evlendik, sonra dediğim gibi bu okul olayı çıktı piyasaya 2 kişilik hayatında tek başına karar alarak,bana sormadan etmeden yazdı..
Ondan sonra tek hedefi okulu oldu,hayatında her şeyini ona göre planladı,ben hep 2.planda kaldım..
Bunlar beni hırçınlaştırdı hırçınlaştırdı...
Hayatımda hiç görmediğim ve Sadece 2 günlüğüne gitmek istediğim bir il var,benim için 2 gün işinden izin alamadı ama şuan bile 10 günlüğüne okuluna gitti mesela.. bunlara ben doldum hep,sonra beş karış suratlı oldum ona göre,anasından emdiği sütü burnundan getirir oldum...
Böyle işte... benim de hatalarım var,ben kendimi hatasız ilan edemem..
Yemin ederim ki onu çok üzdüm,hakkına girdim diye evlendim... evlendiğimiz ilk zamanlar sevmiyordum zaten kendisini...Hayatınızda istemediğiniz, ayrılmak istediğiniz, onunla olmak istemediğiniz biriyle merhametli olduğunuz için mi evlendiniz?
Eğer yanlış anlamadıysam bence bırakın çocuğu, evliliğinizin temellerinin sağlamlığını gözden geçirin. Zira merhametten yaptığınız evlilik çok sürmez bence.
Yoo ben sizi hatalı bulmadım.
Sizce bunlar hata mi ?
Sonuçta kendisi zorla sizi ikna etmiş.Ve sizin çok da sevmediğinizi bilerek evlenmiş zaten.
Ama şurada kafam karıştı önceden bu kadar sevmediğiniz istemediğiniz adamı evlenince mi sevmeye başladınız?
Kaçan kovalanır gibi bi durum mu oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?