- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Yasiniz cok genc. Ustelik daha geciminiz oturmamis. Cocuk icin annenin kendini hazir hissetmesi lazim cunku cok buyuk bir sorumluluk. Baba olmak kolay. Yata yata baba oluyorlar. Ama annelik oyle bir sey degilOkulu evlendikten sonra kendi fikriyle yazdı...
Yaşlar 26 ikimiz de ...
Ne zaman ben 40 a gelince mi baba olacam diyor...
Küçücük cocukla ugrasmak kolay mi .O birakip birakıp gidecek .Bence seni mecbur etmek kendine baglı yapmak icin cocuk diye tutturuyor .Evet evlendik, 2. Ayında başladı bu okul meselesi...
Ve 2. Ayından beri bizim evlilik bozuk...
Çünkü bir ayağı hep o ilde,benim için iş yerinden izin alıp 2 gün bir yere gitmiyor ama okuluna gidip sınav zamanı 1 hafta kalıyor orda...
Bunlar beni hep hırçınlaştırdı,birikti birikti .. 2.5 yılda...
Bana başta deseydi bu okul meselesini şuan evli olmazdık çok iyi biliyor...
madem eşinizden bu kadar şikayetçisiniz e çocuk da istemiyorsunuz sorumluluk sahibi oluşuna da güvenmiyorsunuz, o zaman neden boşanmayı kuru tehdit olarak kullanıp evlilik mi hapis mi belli olmayan bu hayatı yaşıyorsunuz?boşanın o zaman.bırakın adam yaşı geçmeden idealleri aynı olan birini bulsun baba olsun, siz de kendi mutluluğunuzu bulun.
:))Ay al yine 26 yaşındaki çocuk baba olmak istiyor. Ya sabır. Niye evleniyorsunuz çoluk çocukla yahu siz? Erkekler 30 dan önce kendileri çocuklar.
Valla bana göre hala çocuk 26 yaşındaki bir erkek. Erkekler çok gec olgunlaşıyor ama istisnalar da var.:))
Ama iş karar almaya gelince de "22 yaşındaki koca adam anne ben evlenmeye kararlıyım diyemiyor mu"deniyor...
Konu sahibinin sorunu farkı ve haklı,yoksa 26 yaşındaki neden çocuk olsun:)
Kocan o hareketleri yaparken bı an bı bebeği orada hayal ettim. Çok haklısın istememekleSöyleyemedim çünkü kafasına vurarak ortamı terk etti.. hiçbir şey değil,düşüncelerimi söylediğim için yapıyor bu hareketi... hiçbir tartışma normal sohbet havasında geçmiyor.. ses tonu yükselir,ortam gerilir,bir şeyi yere atar,çeker gider...
Çok isterdim içimdeki her şeyi dökebilmeyi...
Sevgim öyle yoğun değil, 7 yıldır hayatımda alışkanlık daha ağır basıyor sanki..
Hayır 26 değil 36 yaşında olsa bi nebze anlayabilirim ama kendisi daha çocuk.
Ki 24 yaşında evlenmiş bu da cok erken mesela evlilik için.
Eşiniz çok bencil sadece kendisini düşünen biri.
Çocuğu da sırf o duyguyu da yasayayım aman ondan da eksik kalmayayım diye istiyor.
Zaten kendisini hiç etkilemeyecek siz hamile kalıp sıkıntı çekeceksiniz mesela 4 gün evde yokmuş sizi o halde bırakıp gidecek ici nasıl rahat edecekmiş?
Boşanırım demesi de kofti tamamen çok boş beleş laflar bunlar.
Sizden boşanıp napacakmis hemen briini bulup çocuk mu yapacakmış??
Zaten biriyle tanışsa etse bilmem be gene 2 seneyi bulacak yani çocuk muhabbeti.
Kendisi çalışan biri zaten,para kazanıyor, fakat vize final zamanlarında komple okulda.. mesela Bugün gitti 10 gün kadar o ilde kalacak...Kendini yumruklayan babaya şahit olan çocuk kulağınıza hoş geliyorsa tamam doğurun hele bu ekonomik krizde çocuk doğurma cesaret ister ki bu daha okulunu bitirip düzgün para kazanan biri değil neyin kafası bu? O çocuğa yazık değil mi? Ortamlarda baba olma havası için mi istiyor olayı ne çözemedim.Acelesi ne acaba? Bence para kazanamayınca psikolojisi bozuldu siz ayrılabilirsiniz diye düşünüyor bu yüzden de çocuğu köprü görevi olsun ilişkide diye istiyor yazık!
Baba olacak nitelikte biri olmadığını sanmıyorum,çocukları sever,küçük bir bebek gördün bana gösterir vs. Ama tabi bunlarla ölçülmez,bilemiyorum o yüzden bu konuyu..Lütfen dediğimi yanlış anlama..
Eğer eşin baba olacak nitelikte bir adam değilse ve değişmeyecek gibiyse; kendine haksızlık etme.
Bence bahaneleri ne olursa olsun esiniz, iliskiniz icin cocugu baglayici unsur görüyor,yani altta yatan neden bir gun ayrilip gideceginiz korkusu ve bunu aşmak icin çocuk istemesi oldukça düşündürücü!Yerinizde olsam cift terapistini düşünürdüm...konularinizdan edindigim izlenim bu yönde yinede esinizi en iyi siz tanirsiniz.
Sonra pişman olur muyum diye çok düşünüyorumniye evlisiniz, hala seviyor musunuz bu adamı? eski konularınıza baktım da bi sürü var. 2017de zaten çok mutsuzum evliliğimde demişsiniz. sonra da konuların ardı arkası kesilmemiş. bi düzelme olmadı ise niye devam ediyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?