- Konu Sahibi DeveKuxsxu
-
konuyu biraz gec okudum ama cocuklarinizda alerji olma riski var..benim oglumda da oluyor ozellikle alerjisi yogun oldugu donemlerde terlemeyle atiyor cocuk..geniz eti yok,kansizlk ya da demir eksikligide yok cok sukur..sadece alerjisi var..eger sezeryan dogum yaptiysaniz olasi muhtemel bir durum.
Acaba çocuklarınızı üşümesinler diye çok mu giydiriyorsunuz?Normalde kemik gelişimi zayıf olursa bebeğin özellikle başı terler.Benimde şu an 21 yaşında olan oğlum var bebekken aylık kontrolu için dr na götürdüğümüzde ilk sorusu yastığı ıslak oluyor mu olurdu.Bende olmadığını söylerdim.Bir gün sordum terlemesinin sakıncası nedir diye,o da kemiklerin zayıf olmasından kaynaklanır dedi ve gece yatarken fanila ve pijamadan başka giydirmemi tehbihledi bende anama ve kaynanma rağmen fazla giydirmezdim ve diş çıkartmasının dışında su çiçeği olmasının dışında bir sorun yaşamadım.Bir de lütfen çocuklarınıza antibiotik vermeyin.Bırakın nezlesini normal seyrinde geçirsin şimdi okula gidecek sınava hazırlanacak kaygısıyla çabuk atlatması için verilen her antibiotik ilerki yaşlarda özellikle karaciğer olmak üzere diğer organlarının yıpranmasına sebeb olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?