- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
Arkadaşlar benim sorunum çocukları sevememem.Yanı çocuk sevilmez mi diyeceksiniz belki.Ama elimde değil artık çocuk sesine dahi katlanamıyorum neden bilmiyorum aksine çocuklar da beni çok sever.Onlara karşı bir nefretim bir şiddet eğilimim yok ama bir sevgim de yok.Bebek severim ama çocuğa katlanamıyorum üstelik yaşım daha genç ve korkuyorum bundan ötürü Rabbim çocuk vermezse diye..
olabilir. herkes çocuk sevmek zorunda değil. nefret duyma yeter.Arkadaşlar benim sorunum çocukları sevememem.Yanı çocuk sevilmez mi diyeceksiniz belki.Ama elimde değil artık çocuk sesine dahi katlanamıyorum neden bilmiyorum aksine çocuklar da beni çok sever.Onlara karşı bir nefretim bir şiddet eğilimim yok ama bir sevgim de yok.Bebek severim ama çocuğa katlanamıyorum üstelik yaşım daha genç ve korkuyorum bundan ötürü Rabbim çocuk vermezse diye..
Hayır benim çocuğum yok başkalarının çocuklarını kastettimBu ne demek sizin caninizdan bi parça onlar bebek tabiki daha çok sevilir ama sizin çocuğunuz kaninizdan yani....!!!
22 yaşındayımyaşın kaç?
Bende öyle yeğenim 10 yaşında ama ben ona katlanamıyorum insanlar çok üstüme geliyo.sen nasıl teyzesin diye.ama içimden gelmiyor. En azından yalnız değilmiş.Bir zamanlar benim de hiç tahammülüm yoktu o küçük yaramazlara.. taa ki kendi evlatlarımı doğurana dek.. şimdi fikrim değişti mi?? Evet.. ama sadece kendi çocuklarıma karşı.. nedense diğer çocukları hala sevemedim.. kendi yeğenlerim olsa dahi.. :) sanırım bu his kalıcı..
Hayır hatta çocuk gelişimi okudum anaokulunda 2 sene staj gördüm. Tabi döndüm artık o yoldan da.o çocukların bağırışları şımarıkları mı beni bu hale getirdi bilmiyorum .Fikrine saygim sonsuz zira bunun bir nedeni var mi? Yasadigin bir olay yüzünden mi bu duyguyu yasadın
Ama insanlari sev hele bebekleri cocuklari daha cok sev cunku en masum varlik onlar :)
Hayır 3 kardeşiz ama 12 yaşımdayken yeğenim oldu ve 10 senedir çocuk çekiyorum..Çocukken eviniz çok mu kalabalıktı? Yani çok kardeş olup anne babanın maddi manevi anlamda yetemediği durumlarda bu sendrom olur.
Arkadaşım aynen katılıyorum sana bende öyle inan yaşlıları çok severim onlara hep merhamet ederim üzülürüm birine muhtaç olmak ne kadar zor diye. Çocuklara karşı nefretim yok hani böyle alıyım kucağıma öpeyim diye birşeyim de yok.. ama bende kendi çocuğum olursa eğer severim..Bu arada Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..bende mesela cocuklardan ziyade yaşlılara ilgiliyimdir çünkü her çocuğa bakacak biri elbet vardır ama yaşlılar yalnızdır diye düşünürüm..
elime cocuk alıp sevmişliğim yoktur , güler geçerim ama mesela kendi kanım canımdan biri ise iş değişir kan çekiyor derler yaa bağrıma basasım gelir, şimdi kendim anne adayıyım doğmadan bile seviyorum minnakımı hatta o benim en yakın dodtum arkadasım olacak, zor olacak ama onunla hayatı en eğlenceli hale getirebilmek için elimden geleni yapacağım...
yani çocuk sevmek zorunda değilsiniz, bu yanlış yada kötü birşey değil sonuçta duygular söz konusu ama kendi çocuğunuz olsa eminimki hepimizden iyi bir anne olursunuz sadece zamanı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?