Hayvan sevmeyebilirsiniz.
Hayvanları sevip belli bir türü sevmeyebilirsiniz.
Hayvanları sevip belli bir türün sadece bir cinsini sevmeyebilirsiniz.
Kimse kimseyi bir şeyi sevmeye zorlayamaz.
Zarar vermediğiniz, sevenlere müdahale etmediğiniz sürece neyi sevip sevmediğiniz kimseyi ilgilendirmez.
Çocuk sevmiyorsun ama çocuğum olmaz diye korkuyorsun ? Bence sen çocuk seviyorsun :)Arkadaşlar benim sorunum çocukları sevememem.Yanı çocuk sevilmez mi diyeceksiniz belki.Ama elimde değil artık çocuk sesine dahi katlanamıyorum neden bilmiyorum aksine çocuklar da beni çok sever.Onlara karşı bir nefretim bir şiddet eğilimim yok ama bir sevgim de yok.Bebek severim ama çocuğa katlanamıyorum üstelik yaşım daha genç ve korkuyorum bundan ötürü Rabbim çocuk vermezse diye..
çocuk alsın kırsın ne demek ya.. çocuklar zaten bu gibi ebeveynler yüzünden bu hale geldi. Çocuklara az çok bir dur denmesi lazım. Çocuğa dur denmezse bu yaptığının doğru olduğunu düşünür. Sonra bütün herşeyi kırar döker şımarık olur.Sen hoş karşılayabilirsin ama bakalım karşı tarafın maddi durumu var mı kırılınca alabilecek çok yanlış bir düşünce..biliyorum bende alıp kır demiyorum benim çocuğum ellemez bile ,karşıdan gelen bunu öğretmediyse ne yapıyım kırsın yani yenisi alınır sonuçta
Belki de uzaktan seviyorum ama seslerine ağlamalarına katlanamıyorum. :)Çocuk sevmiyorsun ama çocuğum olmaz diye korkuyorsun ? Bence sen çocuk seviyorsun :)
Hemen dön o yoldan mümkünse. İlerleyen zamanlar da daha da katlanılmaz olacak çünkü.Canim çocuk gelişimi okumuşsun. Bende okuyorum. Bendede ayni durum var.
Yani çocuklara tahammülün çocuğun olmasın zaten bence.Arkadaşlar benim sorunum çocukları sevememem.Yanı çocuk sevilmez mi diyeceksiniz belki.Ama elimde değil artık çocuk sesine dahi katlanamıyorum neden bilmiyorum aksine çocuklar da beni çok sever.Onlara karşı bir nefretim bir şiddet eğilimim yok ama bir sevgim de yok.Bebek severim ama çocuğa katlanamıyorum üstelik yaşım daha genç ve korkuyorum bundan ötürü Rabbim çocuk vermezse diye..
Sizdeki bu hırs saldırganlık nedir ya ? Sevmeyenlere resmen saldiracak gibisiniz? Hayırdır noluyor? Bende sevmiyorum özellikle elalemin cocuklarini sevmiyorum. Niye seveyim ki? Masumiyetmiş biseymiş. Buyuduklerinde senden, benden, ondan ne farkı oluyor masumluk mu kalıyor Allah aşkına. Hatta belkide buyudugunde en nefret ettigim insan sifatlarina sahip olacak biri olacaktir. Bebekleri hic buyumeyen hatta insan dışı özellikler yukluyorsunuz farkinda olmadan. O da insan işte, gunahsız ve masum olmasinin sebebide gunah işlemek için yeterince buyumemis olmasidir. :))) Merak ermeyin sonrasinda gunahsiz ve tamamiyla masum insan su zamanda yok zaten. Tek masum varlıklar hayvanlardır. Abartip durmayin insan yavrusu işte. Size kendi cocugunuz tabiki cok kutsal, masum vsvs dunya kadar ozellikte guzellikte gorunebilir dogaldir. Ama ben oyle gormuyorum. Bu da doğal.Bu tür konulara girmemeye özen gösterdiğim halde dayanamadım.Ne kadar çok cocuk sevmeyen var ya.Sevmiyorum ayrı bir şeydir tahammül edemiyorum demek ayrı bir şeydir ikisi aynı duyguyu ifade etmez.Valla ürküyorum yorumları okudukca.Bu çocuklar bizim geleceğimiz.Bi ben mi böyle düşünuyorum anlamadim ki.
Ne desem boş çocukları sevmemenin bir hak olduğunu savunuyorsunuz, yani ben de zaruri bir saygı duyuyorum klavyeye burdan sert basınca bir şey farketmiyor...[/QUOTE]Sizdeki bu hırs saldırganlık nedir ya ? Sevmeyenlere resmen saldiracak gibisiniz? Hayırdır noluyor? Bende sevmiyorum özellikle elalemin cocuklarini sevmiyorum. Niye seveyim ki? Masumiyetmiş biseymiş. Buyuduklerinde senden, benden, ondan ne farkı oluyor masumluk mu kalıyor Allah aşkına. Hatta belkide buyudugunde en nefret ettigim insan sifatlarina sahip olacak biri olacaktir. Bebekleri hic buyumeyen hatta insan dışı özellikler yukluyorsunuz farkinda olmadan. O da insan işte, gunahsız ve masum olmasinin sebebide gunah işlemek için yeterince buyumemis olmasidir. :))) Merak ermeyin sonrasinda gunahsiz ve tamamiyla masum insan su zamanda yok zaten. Tek masum varlıklar hayvanlardır. Abartip durmayin insan yavrusu işte. Size kendi cocugunuz tabiki cok kutsal, masum vsvs dunya kadar ozellikte guzellikte gorunebilir dogaldir. Ama ben oyle gormuyorum. Bu da doğal.
[/QUOTE] Tabikide hak kimseye zorla birseyi sevdiremessiniz. Sen cok seviyorsun, senin icin dunya cocuktan ibaret, cocuksuz yasayamassin diye baskasi buna mecbur olamaz. O yüzden klavyeye ister sert bas ister yavaş. Cokta umurunda degilsin kimsenin.Ne desem boş çocukları sevmemenin bir hak olduğunu savunuyorsunuz, yani ben de zaruri bir saygı duyuyorum klavyeye burdan sert basınca bir şey farketmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?