çocukları sevemiyorum

Aslında sorun çocuklarda değil ailelerinde özellikle annelerinde şımarık sürekli ağlayan çocuğu kim sever Allah aşkına bide öyle kudururken ortalığı dağıtırken aman benimki hiperaktif doktor ellemeyin gibi konuşmaları yok mu ne hoş ne hoş bütün çocuklar hiperaktif biz neydik acaba

Aynen benim eşimde kedileri pek sevdiği söylenemez ama kuşları çok sever veya yavru hayvanları daha sever ama evimizde canım bibim var (kedim) sevmesin yeterki zarar vermesin banada karışmasın

Çocuk sevmiyorsun ama çocuğum olmaz diye korkuyorsun ? Bence sen çocuk seviyorsun :)

biliyorum bende alıp kır demiyorum benim çocuğum ellemez bile ,karşıdan gelen bunu öğretmediyse ne yapıyım kırsın yani yenisi alınır sonuçta
çocuk alsın kırsın ne demek ya.. çocuklar zaten bu gibi ebeveynler yüzünden bu hale geldi. Çocuklara az çok bir dur denmesi lazım. Çocuğa dur denmezse bu yaptığının doğru olduğunu düşünür. Sonra bütün herşeyi kırar döker şımarık olur.Sen hoş karşılayabilirsin ama bakalım karşı tarafın maddi durumu var mı kırılınca alabilecek çok yanlış bir düşünce..

Bebekler ,(belli bir yaşa kadar çocuklar ) dünyanın en masum şeyleri sevilmez mi hiçç??
Ben de insanları sevmiyorum ,çevremde çocuk falan olsa da sevsem

Yani çocuklara tahammülün çocuğun olmasın zaten bence.

Herkesin çocuk sevmek zorunda olduğunu zannetmiyorum.
İsteyen sever isteyen sevmez.
Bu dünyada sevgisiz olan, merhametsiz olan pek çok insanın anne sevgisi verememiş, Çocuk sevmeyen anneler tarafından büyütüldüğünde için bu halde olduğu aşikar iken, bunu bile çocuk istemeyen ve bunu belirten birinin üstüne gitmek ne diye?

Ben kendinizi yanlış ifade ettiğinizi düşünüyorum. Çocuk sevmemek değilde belki tahammülsüzlük demek daha doğru olur. Özellikle çocuk sahibi olmayan insanların çocuklara tahammülsüz olması çokta tuhaf değil. Bazı şeyler annelikle kazanılır.

Gerçi ben oldum olası severim çocukları.

Çocukların olmadığı bir hayat düşünemiyorum onlar enerji kaynağı sadece onlara nasıl davranmalı onu bilmek gerek.

Artık çocuk sesine dahi katlanamıyorum yazmışsın
bir sebebi mi var bu durumunuzun merak ettim
bebekleri herkes sever masum ve zararsızlar sen de bebekleri sevdiğini yazmışsın
Kendi evladın olursa belki diğer çocuklara karşı da sevgin olur belliki yaşın genç illaki sevmek zorunda değilsin ama hayat sevdikçe güzel:)

Vay be :) Sevmediğiniz bir şeyin yokluğuyla sınanmaktan korkuyorsunuz.... Acayip! Çocuk gözlerine bakın bolbol; öğrenecek çok şeyiniz var...

Sizdeki bu hırs saldırganlık nedir ya ? Sevmeyenlere resmen saldiracak gibisiniz? Hayırdır noluyor? Bende sevmiyorum özellikle elalemin cocuklarini sevmiyorum. Niye seveyim ki? Masumiyetmiş biseymiş. Buyuduklerinde senden, benden, ondan ne farkı oluyor masumluk mu kalıyor Allah aşkına. Hatta belkide buyudugunde en nefret ettigim insan sifatlarina sahip olacak biri olacaktir. Bebekleri hic buyumeyen hatta insan dışı özellikler yukluyorsunuz farkinda olmadan. O da insan işte, gunahsız ve masum olmasinin sebebide gunah işlemek için yeterince buyumemis olmasidir. :))) Merak ermeyin sonrasinda gunahsiz ve tamamiyla masum insan su zamanda yok zaten. Tek masum varlıklar hayvanlardır. Abartip durmayin insan yavrusu işte. Size kendi cocugunuz tabiki cok kutsal, masum vsvs dunya kadar ozellikte guzellikte gorunebilir dogaldir. Ama ben oyle gormuyorum. Bu da doğal.

Etrafındaki çocuklarda sorun var bence. Yoksa çok şirin oluyorlar. Yetiştirmeye bağlı. Bazıları sadece şımarık değil, fesat bile oluyorlar. Laf taşıyorlar, laf dinliyorlar arkadaşlarına iftira atıyorlar. Ama çocuk gibi çocuk sevilir. Çok naif şeyler söylüyorlar insanın kalp gözünü açıyorlar. Huzurlu, mutlu çocukları severim.

Ne desem boş çocukları sevmemenin bir hak olduğunu savunuyorsunuz, yani ben de zaruri bir saygı duyuyorum klavyeye burdan sert basınca bir şey farketmiyor...[/QUOTE]

Ne desem boş çocukları sevmemenin bir hak olduğunu savunuyorsunuz, yani ben de zaruri bir saygı duyuyorum klavyeye burdan sert basınca bir şey farketmiyor...
[/QUOTE] Tabikide hak kimseye zorla birseyi sevdiremessiniz. Sen cok seviyorsun, senin icin dunya cocuktan ibaret, cocuksuz yasayamassin diye baskasi buna mecbur olamaz. O yüzden klavyeye ister sert bas ister yavaş. Cokta umurunda degilsin kimsenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…