cocuklarima karsi bencillik mi?

Canım sıkıntılarını çok iyi anlıyorum basından beri böyle sorunlar yaşayan ve 19 sene sonra artık dayanamayıp boşanan biri olarak söylüyorum evlilik oyun değil hele çocuk varsa ayrılınca 2 kat büyük sorunlarla yuzlesiyorsun yağmur dan kaçarken doluya tutulmak daha zor inan olan çocuklara oluyor ama tükenmiş olduğun için dayanamıyorsun diyorsunki niye katlanıyorum ama o öyle değil bu sefer farkli bi hayat seni sıkıntı ile sınıyor Rabbim evinde yüzünü güldürsün eşine akıl fikir versin emin ol etraftan etkileniyo aldatan eşleri duyması onu etkiliyordur hakkında hayırlısı ne ise o olsun

dedigini gore duygusal cokuntude imiş.

Söylediklerinden belli zaten. Evliliğinizi sizi hiç tanımıyorum, sadece bu konunuzdan yola çıkarak yazıyorum, eğer çok yorulduysanız bir süre ayrı kalıp kafanızı dinleseniz, şu anki bıkkınlık yorgunlukla sağlıklı karar alabilir misiniz bilmiyorum. Sonra aile danışmanından yardım alıp net kararınızı verseniz.

Canım çok üzüldüm yazdıklarını görünce genel olarak çocuk olunca ilgi alaka tabi ki çocukta olacak ki sende 2 tane var Allah yardımcın olsun en doğru kararı verirsin inşallah arkadaşım rabbim eşine akıl fikir vicdan merhamet versin.. umarım herşey sen ve evlatların için en hayırlısı olur..

onlarin duyacagi gorecegi hicbirsey yapmadik ama atmosferi hissediyorlardir elbette..
bitirme karari aldim ben, o daha kabul edememe asamasinda..enine boyuna konusacagiz.
Allah kurtarsın.
Asıl boşanma aşamasında size hayatı zindan edecek gibi.
Nice normal koca, karısını boşarken eşiniz gibi çirkinleşirken, sizin kocanız neler yapar düşünemiyorum bile.

O yüzden şimdiden kararlı ve güçlü durun. Çünkü zor bir süreç sizi bekliyor.

evet cok agir ithamlar.. iftira resmen. kaldiracak gucum kalmadi..

sadece kayinpederim cok rahatsiz beklemem gerek gibi.
Bence beklemeyin.
Kocanızda merhamet göremedim çünkü.
Babası iyi olsa da boşanırken sizi çok üzecek gibi geliyor.
Çocuklara ve size zerre saygı ve merhameti yok.

bence eşinizle konuşun eminim ki sizinde sinir anında aşırı tepkileriniz oluyordur, tabi eşinizin payı büyük ama iyi tarafllarını da görmezden gelmemek gerek..

çocuksuz olsanız anında boşanın hayatınıza devam edin derdim ama 2 küçük çocuk var düşünmeniz gereken..

anne kadar babanında sevgisine ihtiyaçları var, çalışıyor musunuz bilmiyorum ama öncelikle boşanma karraı alırsanız ailenizle yaşamayı düşünmeyin ne kadar destekte olsalar sizde yeri gelecek köstek olacaklar..

ayrı eve çıkacak maddi imkanlarınızı sağlayın, çocukların haklarını almadan ayrılmayın, eşinizden soğusanız bile çocuklarla arasına set örmeyin, herşeyi garantiye almadan ayrılmayın ve çocuk olduğu için eşinizden de destek gelirse çift taraflı terapiye gidin herşeyi deneyin son karar olarak olmuyorsa ayrılın derim.

sevindim iyi olmaniza.. sizde zorlu sureclerden gecmissiniz..

lakin onun duzeldigini sizde gormek istediniz degil mi? bu yuzden caba gosterdiniz . benim icimde istek yok sogudum ondan ve degisse bile gormek istemiyorum..

Allah şifa versin

Babasına da eşinede ne diyelim

kiskancligi hep vardi.. bastan beri tolere edebiliyordum.. lakin artik kaldiramiyorum .sizde cok zorlu sureclerden gecmissiniz suan mutlu olmaniza sevindim. ama bunu sizde istediniz di mi degistigini gormek istediniz? ben istemiyorum, ben cok sogudum ..degissem bile isinamam diyorum..

evet dusununce bende cekinmiyor degilim. maddi anlamda sikintim olmaz ama, manevi anlamda ikisine yetebilir miyim tam kestiremiyorum. elimden gelenin en iyisini yapmaya calisacagim. tesekkur ederim cumlemizin hakkinda hayirlisi olsun insallah.

suan ayriyim zaten annemlerin yanina geldim 3 haftadir cocuklarla burdayiz. 1 aralik a bilet almis . simdi yalvariyor beraber cozelim vs diye. lakin icim buzdan ote. istemiyorum duzelmesini. kendi icin duzelirse duzelsin ama ben yasamak istemiyorum birdaha.

sagol canim benim amin insallah..

bosanirken cirkinlescegini sanmiyorum hatta eminim.. icine cekilir. oyle gercekten zor.. elalemi takan bir insan degilim ama onlarin soylicekleri bile beni dusunduruyor.
Bence beklemeyin.
Kocanızda merhamet göremedim çünkü.
Babası iyi olsa da boşanırken sizi çok üzecek gibi geliyor.
Çocuklara ve size zerre saygı ve merhameti yok.
kayinpederim cocuklara cok duskun.. bir yanim kiyamiyor gotur goster gorsun torunlarini diyor bir yanim bosver sende kotusun diyor arafta kaldim..

var ayri eve cikar maddi olarak sorun yasamam.
evet haklisiniz hicbir zaman koparmadim cocuklarindan her gun goruntulu ararim gorurler konusurlar. videolarini resimlerini atarim. bilirim cok sever cocuklarini esirgemem. derdi benim derdi benimle..

bunu kolay kolay kimseye demem yazmam
ama bir erkek namusum helalim dediği kadına ithamlarda bulunuyorsa o adam tırt olmuştur artık!!!
bide şunu hatırlatayım kişi kendinden bilir işi

annesine babasına kendi ailenize durumu bildirip
özellikle varsa kp inize eşinizin ne ithamlarda bulunduğunu anlatın
mutlu anne mutlu çocuklar

kp iniz rahatsızmış Allah şifa versin görmedim o yazınızı
ona söylemeyim madem ama bir abisi vs varsa olabilir

Anladığım kadarıyla buz gibi soğumuşsunuz. Ben mesela birinden tamamen soğuduysam asla tekrar ısınmam ama soğumam için bir çok şeyi tüketmem, verdiğim şansları kullanamaması ve kötü niyetli olması lazım.

Siz de sanırım böylesiniz ?

simdi yalvariyor ozur diliyor ben ondan ilgimi azalttigim icin onlari dusunmeye sevk etmisim dedigine gore..

evet ne yazikki.
son yere kadar tukettim icimde. sustum yeri geldi kavga ettim ama bittim artik.
3 haftadir ayriyim insan kocasini ozlemez mi ozlemedim gormek istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…