cocuklarima karsi bencillik mi?

Allah yardımcınız olsun.
Şansı herkes hak eder fakat eşiniz size edilmeyecek küfürler etmiş ve en önemlisi ise İFTİRA Rabbim korusun.Çok sevdiğinden saçmalıyormu desem ama bir adım yaklaştığğı özür dilediği de yok.Amacı szce ne peki ayrılmak istiyor mu .Eğer değilse çocukların hatrına son bir kez alın karşınıza konuşun .BU böyle gitmez diye başlayın bakalım ozaman ne olacak....

Benim bi arkadaşımın eşi sizin eşiniz gibiydi kıskançlık konusunda ama o şizofren hastasıydı

denascim esin yaptiklarim karsisinda... demis ya.
ben de bunu soracaktim sana,
yani sen cocuklardan oturu ilgini azalttigin donemde, gercekten cabaladi mi esin?

evet ne yazikki.
son yere kadar tukettim icimde. sustum yeri geldi kavga ettim ama bittim artik.
3 haftadir ayriyim insan kocasini ozlemez mi ozlemedim gormek istemiyorum..

Anladım sizin için en iyisi olsun bundan sonra o zaman. Biz burda ne desek boş aslında önemli olan siz ve sizin duygularınız. İçinizden geleni yapın, umarım çok mutlu olursunuz.

yani sen cocuklardan oturu ilgini azalttigin donemde, gercekten cabaladi mi esin?
yok orda sey kastediyor evime baktim esirgemedim isi ile sikintilar oldu zar zor toparladi vs. bizim gelecegimiz icin yaptim demeye calismis..

simdi yalvariyor ozur diliyor ben ondan ilgimi azalttigim icin onlari dusunmeye sevk etmisim dedigine gore..
Hala kendinde hata görmediği için değişmez.
Sizin değişmenizi bekler ve rol yapar.

Çünkü tavrı hala sizi suçluyor. Pisman değil.
Siz güvenilir ve ilgili olsaydınız -hakettiğinizi düşündüğü- o çirkin sözleri etmezmiş. Çünkü kendisi mükemmel demek ki.

dun yazdiklari.. benim duzelmem icin cabalicakmis oda bi ayri trajikomik:/
Eki Görüntüle 2205754

senin düzelmen için..
yok denas bu adam düzelmez.
düzelir gibi olur sonra tekrar başa sarar.
zira onunda elbet hataları insan olduğu için varmış. her insanın olabilecek hataları için büyütüyorsun, onları bile affedemiyorsun, ez cümle sorun sende diyor hala.
ha onu da bu hale sen getirmişsin.
yaptım ama niye yaptım bir sor vakası.

Benim bu konulardan okuduklarımdan anladığım tek şey ---EŞİN SENİ HASTALIK DERECESİNDE SEVİYOR---
O hastalıklı aşka sabredip sığınıp sığınmamak senin elinde tabi . Ama eşini sağlıklı insan kategorisine koyma bence .
Eşin senin ilgisizliklerine kendince kulp takarak,zihninde senin onu aldatabildiğin inancıyla yaşıyor.
Senin sevginin kalmayışının oda farkında,buna tahammül edemiyor bence.
Bilmiyorum ayrılmalı mısın ?
Söyleyeceğim tek şey kimseyi asla düşünme,çocuklar her şekilde büyüyor etraf alışıyor düzen eski haline dönüyor.
Keyfin nasıl istiyorsa onu yap.
Ve tek ricam çocukları sadece kendin yapmışsın gibi,illa bende kalsınlar diye ısrar etme'!
Ya eşine ver yada aralıklarla bakımlarını üstlen .
Umarım en hayırlı kararı verirsin

Kadın 2 çocukla perişanken sevgili bulup, o...puluk yapmış. Evet çok mantıklı bir tepki.
Kocası haklı.

Son mesajlari simdi okudum, aslinda o kadar cikmaz bir durum ki denasim.. cinnet gecirsen bak delisin iste diyecek, sakin kalsan sorunun sende oldugunu kabullendigine inanacak o kadar zor bir durum ki tahmin ediyorum.. o yuzden ilk mesajda yazdigimi yazayim yine, su an cok gerginsin ve bu adam omuzlarinda bir yuk.. akil sagligin icin, cocuklarin ama en onemlisi kendin icin ayril denasim, insallah kolay ve sikintisiz bir surec olacak inaniyorum.

çok kaba bir tabir belki ama bekara karı boşamak kolay derler ya o tabiri kullanacağım lakin burada hemen boşan diyenlerin çogu evli üyeler ....
öncelikle Allah kolaylık versin belli ki çok zor günler geçiriyorsunuz ,kendinizi güzel ifaden aklı başında bir kadınsınız Allah yardımcınız olsun
Evet durum zor iki küçük çocuk bir tanesi özel ilgi bekliyor üstüne birde psikolojik sorunları olan bir koca hayat arkadaşlarımızdan yükümüze omuz verip ,hafifletmelerini beklerken bazen birkaç agırlıkta onlar koyabiliyor ne yazık ki hayatın gerçeği bu tıpkı boşanma sonrası her şeyin güllük gülistanlık olmayacağı gerçeği gibi
Lütfen acele kara vermeyin ve mutlaka evlilik danışmanına gidin eşiniz normal olmayan derecede takıntıları var obsesif olabilir . Söylediği laf evet fazlasıyla ağır fakat cok kötü bir insan olduğunu düşünmedim nedense buradan bakınca ne yapacağını bilemeyen bir zavallı gibi görünüyor.
Hem kendimin hem cocukların ve dahi onunda yükünü taşıyamam derseniz sizin bileceginiz iş fakat aksi durumda çok mükemmel bir sonuç çıkmayacak ortaya zamanla kadınsı hisleriniz ,sevilme onaylanma vb ortaya çıkacaktır ve bunu çocuklarınızın babası olmayan başka bir adamla yasarken başka başka sıkıntılar sizi bekliyor olacak yada üçüncü seçenek ömür boyu yalnızlık inanın üç yoldan üçü de hiç kolay değil umarım sizin için en doğru yolu seçersiniz

evet en cok ona takildim. hala duzelmesi gereken benim. evet buz gibi bir kadin vardi karsisinda . cinsel adimi aylar once ben attim birdaha ondan ne caba geldi ne birsey. uyudu gitti farkli odada yatti vs. neyime isinayim ben. tabi kadin soguk olur. bir kere alip karsisina konusmadi. o bir adim atsaydi ben on adim giderdim belki bu noktaya gelmeden once. beni tukettikten sonra beni sucluyor simdi. hep boyle yapiyor psikolojik baski ile sindirme politikasi.

insallah ofisim. hala beni tuketmeye suclamaya calisiyor. sut de leke var onda yok. icsel dunyasinda herseyi ben yaptim diye dusunuyor biliyorum.

insallah sancisiz bir surec olur. onunla cirkinlesmek istemiyorum. cunku omur boyu bagimiz olan 2 kizimiz var. muhatap olamayacagim sekilde ipleri koparmaz umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…