- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de 2,5 yaşında erkek. Arabalarla oynamayı pek sevmiyor. Daha çok yapboz ve legolarla oynamayı seviyor. Böyle olunca da yaşıtlarıyla beraber vakit geçiremiyor. Ben de teşvik etmek için yapboz tahtalarından yollar, köprüler, tüneller yapıp arabaları gezdiyoruz.
Çorap fikri iyiymiş. Ben de deneyeceğim :)
yaptığınız oyunlar çok güzel bazı çocuk şarkılarını öğretebilirsiniz puzzel larla oynatabilirsiniz bunlar da zihinsel gelişimine faydalı olacaktır
evet en kısa zamanda almalıyız bizde :)fakat bu tür faaliyetler çocukların ezber yeteneğini güçlendiriyor bunları unutmayın :)))
Eğitici etkinliklerin bulunduğu site adını paylaşmamızda sakınca yoktur sanırım..
krokotak diye aratıp incelemenizi tavsiye ediyorum..
evet en kısa zamanda almalıyız bizde :)
AA teşekkürşer faat bakalım hemen siteye
22 martta oglumu akbank sanata götürmeyi düşünüyorum yaş grubuyla ilgili bir aktiviteye katılsın diye dün yazmışmıydım suyun içinde sulu boya etkinlik istanbulda olanlar değerlendirmeli akbank sanat istanbul modern ve müzeler özellikle![]()
6-12 yaş aralığı ama ben gitmeden önceki gün arayıp mutlaka gelmek istediğimizi söylicem :)aynı gun cocuk tıyatrosu var 4-6 yaş aralığında sonrasında veya öncesinde onada devam ederizYaş aralığı nedir biliyor musunuz? Belki ben de katılabilirim