Çocukların Da Kalbi Kırılır

Benimde en acıklı yaşadığım olay ilk okuldayken evin önünde oynadığım arkadaş ile babasının gelip çocuğun kolundan tutup sürüklemesi ve kızına bağırmasına bir daha bu pis Türkü ile oynarsan seni döverim söylemesi oldu arkadaşımda ağlıyordu olay yeri almanya

Ah canım,Alman mıydı arkadaşınız?Irkçılık yapanlara insan deniyor mu hala...

Ah canım,Alman mıydı arkadaşınız?Irkçılık yapanlara insan deniyor mu hala...
evet birde ortaokulda evimize biraz uzak geçtiğim sokakta bisikletimle geçen caddede bana yumruk atmaları sırf Türküm diye birde tehdit etmişlerdi bir daha geçme diye babamla polise gittik onlara para cezası gelmişti en acıklı hatıralarım çocukluğumda

Ben de anlatıyım bi tane.
Bigün babamla büyük bi markete gitmiştik.O zamanlar maksimum 6-7 yaşlarındayım ve benle büyüyen kedim yeni ölmüştü.Markette kedi mamalarına bakarken bi mamanın üstündeki fotoğrafı görüp “aa baba bak, bu kedi çok benziyo benim kedime” demiştim.Ama babam yokmuş o sırada, başka reyona geçmiş farketmemişim.Bunu duyunca arkada reyonları düzenleyen gerizekalı bi kadın gelip “kedin de çok çirkinmiş” diyip gülmüştü pis pis.Ben de hiçbişey diyemeden üzülüp gitmiştim.Hala unutmam.

Bundan nası bi şizofren keyif alabilir ki yani?bu tür insanlar kötü kalpli ve mutsuz insanlar. Allah bildiği gibi yapsın bunları.

Ahh ya

Ah canım,iyi olmuş şikayet ettiğiniz...

Daha çok anı var bende esasında.Benim annem beni 43-44 yaşında dünyaya getirmiş haliyle yanımda bayağı yaşlı gözüküyor.Bir gün küçükken annemle bir mağazaya girmiştik.Annem bana seslendi bir ara.Ben duymamışım mağazadaki görevli abla bana şöyle dedi:Bak sana sesleniyor.Annen mi,anneannen mi bilmiyorum ama.'Onu da hiç unutmam.Gerçi kadının bir suçu yoktu o ne bilsin ama yine de bu olay da benim içime oturan olaylardandır...

Ben de yazları babaannemlere ziyarete giderdim. Dışarıda çocuklar vardı indim oynadık. Dedenin biri geldi kolumdan tuttu "Git kendi mahallende oyna" dedi. Sonra bizimkiler geldi kurtardı beni. Adam öldü gitti. Allah rahmet eylesin ama çocuklara çok kötü davranırdı. Pencerenin önünden geçsen bile ses yapıyorsun buradan geçmeyin diye bağırırdı.

Gürültü yapıyoruz diye polis çağıran psikopat bir kadın bile vardı biz çocukken sitede.

gerçekten öyle çocuk Kalbi kıranlar asıl mesele . Bende köyde büyüdüm bununla gurur duyuyorum neyse babaannemle şehirde duran halamın yanına giderdik küçükken babaannemden hiç ayrılmazdım o zamanlar komşumuzun kızı vardı benden büyük kot elbisesi küçük geliyormuş komşumuz bana vermişti çok beğendiydim çocukluk işte onu giyip gitmiştim hiç unutmuyorum halam bana bi baktı bu elbise ne böyle diye üzerimden asıldı çıkardı ve gözümün önünde çöpe koydu o kadar çok canım yanmıştı kı hiç unutmuyorum bi çocuğa bunu yapmak ne kadar vicdansızca bişey ya sonra kendi kızının eskilerini giydirdiler bu halam ki o kadar zengin madem üzerimdekini beğenmedin git güzel bişey al halacım bak sana güZel bişey aldım gel giydireyim filan de çok mu zor ama iyi oldu bunu yaşadığım bi yandan çünkü sunu çok iyi öğreniyorsun çocuklar biz büyüklerden daha duygusal ve akıllı onlara gerçekten değerli olduklarını hissettirmek lazım

Evet kesinlikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…