Evet doğru söylüyorsun ama bunun için canını sıkma artık.
Bizim de bi akrabamız doğum yapıp 40'ı için bize gelmişti. Ben de 9 10 yaşlarında falandım. Ranzanın alt katında bebeği kucağıma alıp severken annesi gelip kucağımdan altı ve kaldırdığı anda bebeğin kafasını ranzanın üstüne vurdu ve bebek ağlamaya başladı. Sonra telaşla içeri gidip anneme "× abla, queen bebeğin kafasını ranzaya çarptı ne yapmamız lazım?" diye sordu. Annemden bir ton azar yemiştim. Ben yapmadım desem de annem inanmamıştı ve bütün gece ağlamıştım.
Okuyunca o geldi aklıma
Olsun sağlık olsun artık siz de bundan böyle başka çocukları bilinçlendirirsiniz:)Anneme bile anlatamadım ki ne şikayeti
Zaten şu yaşlı kadınları oldum olası hiç sevmem! Nedense hep bir memnuniyetsiz sinirli oluyorlar!
Ah canım,Alman mıydı arkadaşınız?Irkçılık yapanlara insan deniyor mu hala...Benimde en acıklı yaşadığım olay ilk okuldayken evin önünde oynadığım arkadaş ile babasının gelip çocuğun kolundan tutup sürüklemesi ve kızına bağırmasına bir daha bu pis Türkü ile oynarsan seni döverim oldu arkadaşımda ağlıyordu olay yeri almanya
Belki menopoza girmiş olduklarından ötürüdür belki de artık orgazm olamadıkları içindir kim bilir :)acaba neden
evet birde ortaokulda evimize biraz uzak geçtiğim sokakta bisikletimle geçen caddede bana yumruk atmaları sırf Türküm diye birde tehdit etmişlerdi bir daha geçme diye babamla polise gittik onlara para cezası gelmişti en acıklı hatıralarım çocukluğumdaAh canım,Alman mıydı arkadaşınız?Irkçılık yapanlara insan deniyor mu hala...
Belki menopoza girmiş olduklarından ötürüdür belki de artık orgazm olamadıkları içindir kim bilir :)
Yok şimdi ayıp olurburdan bütün suratsiz teyzelere oyuncak yollasak mi
Evet doğru söylüyorsun ama bunun için canını sıkma artık.
Bizim de bi akrabamız doğum yapıp 40'ı için bize gelmişti. Ben de 9 10 yaşlarında falandım. Ranzanın alt katında bebeği kucağıma alıp severken annesi gelip kucağımdan altı ve kaldırdığı anda bebeğin kafasını ranzanın üstüne vurdu ve bebek ağlamaya başladı. Sonra telaşla içeri gidip anneme "× abla, queen bebeğin kafasını ranzaya çarptı ne yapmamız lazım?" diye sordu. Annemden bir ton azar yemiştim. Ben yapmadım desem de annem inanmamıştı ve bütün gece ağlamıştım.
Okuyunca o geldi aklıma
Yok şimdi ayıp olur
Ah canım,iyi olmuş şikayet ettiğiniz...evet birde ortaokulda evimize biraz uzak geçtiğim sokakta bisikletimle geçen caddede bana yumruk atmaları sırf Türküm diye birde tehdit etmişlerdi bir daha geçme diye babamla polise gittik onlara para cezası gelmişti en acıklı hatıralarım çocukluğumda
tuhaf olan ne biliyormusun o yumruk atan gencin dedesi bizi çok severdi harçlık verirdiAh canım,iyi olmuş şikayet ettiğiniz...
Gürültü yapıyoruz diye polis çağıran psikopat bir kadın bile vardı biz çocukken sitede.Ben de yazları babaannemlere ziyarete giderdim. Dışarıda çocuklar vardı indim oynadık. Dedenin biri geldi kolumdan tuttu "Git kendi mahallende oyna" dedi. Sonra bizimkiler geldi kurtardı beni. Adam öldü gitti. Allah rahmet eylesin ama çocuklara çok kötü davranırdı. Pencerenin önünden geçsen bile ses yapıyorsun buradan geçmeyin diye bağırırdı.
gerçekten öyle çocuk Kalbi kıranlar asıl mesele . Bende köyde büyüdüm bununla gurur duyuyorum neyse babaannemle şehirde duran halamın yanına giderdik küçükken babaannemden hiç ayrılmazdım o zamanlar komşumuzun kızı vardı benden büyük kot elbisesi küçük geliyormuş komşumuz bana vermişti çok beğendiydim çocukluk işte onu giyip gitmiştim hiç unutmuyorum halam bana bi baktı bu elbise ne böyle diye üzerimden asıldı çıkardı ve gözümün önünde çöpe koydu o kadar çok canım yanmıştı kı hiç unutmuyorum bi çocuğa bunu yapmak ne kadar vicdansızca bişey ya sonra kendi kızının eskilerini giydirdiler bu halam ki o kadar zengin madem üzerimdekini beğenmedin git güzel bişey al halacım bak sana güZel bişey aldım gel giydireyim filan de çok mu zor ama iyi oldu bunu yaşadığım bi yandan çünkü sunu çok iyi öğreniyorsun çocuklar biz büyüklerden daha duygusal ve akıllı onlara gerçekten değerli olduklarını hissettirmek lazım4-5 yaşlarındaydım.Tek çocuktum,hala da öyle.Bu yüzden içimde hep bir kardeş özlemi vardı.Annemle birlikte bir arkadaşının bebeğini görmeye gidecektik.Nasıl da heyecanlanmıştım bebek göreceğim diye.Gittik.Zaten uslu bir çocuktum.Oturdum sakince annemin yanında.Sonra bebeğin beşiğinin yanından geçerken merak ettim yaklaşıp yüzünü seyrettim.Sadece seyrettim ama.O sırada sert bir sesle uyarıldım.Bebeğin anneannesiydi.Çekil bakayım çocuğun başından!dedi.Daha başka azarlar da savurdu.Ne dediğini çok hatırlamıyorum ama kalbimin çok kırıldığını hatırlıyorum.Hatta başka bir kadın daha vardı o da benim ağlamaklı olduğumu görünce teselli etmeye filan çalıştı.Hiç unutmuyorum.Sonra gittim,annemin yanına oturdum ve bir daha bebeğin beşiğinin kenarından bile geçmedim.Annem üzgün olduğumu görünce ne oldu diye sordu,hiçbir şey söylemedim.O kadar net hatırlıyorum ki.Hani bazı çocukluk anıları vardır ya bu da benim her hatırladığımda içimi cızlatır.Nedense çok etkilemiş beni.O çocuk halimle benim kendi kardeşim olsaydı keşke diye çok üzülmüştüm.Bazı insanlar ne acımasız...Şimdi düşünüyorum da ben o minicik halimle ne yapabilirdim ki?Sadece yanına gidip seyretmişim.Yanımda başka insanlar da vardı zaten,hatırlıyorum.Çocuk da olsa her insanın bir kalbi var...
Evet kesinlikle...gerçekten öyle çocuk Kalbi kıranlar asıl mesele . Bende köyde büyüdüm bununla gurur duyuyorum neyse babaannemle şehirde duran halamın yanına giderdik küçükken babaannemden hiç ayrılmazdım o zamanlar komşumuzun kızı vardı benden büyük kot elbisesi küçük geliyormuş komşumuz bana vermişti çok beğendiydim çocukluk işte onu giyip gitmiştim hiç unutmuyorum halam bana bi baktı bu elbise ne böyle diye üzerimden asıldı çıkardı ve gözümün önünde çöpe koydu o kadar çok canım yanmıştı kı hiç unutmuyorum bi çocuğa bunu yapmak ne kadar vicdansızca bişey ya sonra kendi kızının eskilerini giydirdiler bu halam ki o kadar zengin madem üzerimdekini beğenmedin git güzel bişey al halacım bak sana güZel bişey aldım gel giydireyim filan de çok mu zor ama iyi oldu bunu yaşadığım bi yandan çünkü sunu çok iyi öğreniyorsun çocuklar biz büyüklerden daha duygusal ve akıllı onlara gerçekten değerli olduklarını hissettirmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?