çocuklarına ''dur'' demeyen anne, babalara çok kızıyorum

çocuk yapmak istemiyorum böyle çocukları görünce.

çocuk yapmak istemiyorum böyle çocukları görünce.

Yok ya ben istiyorum.
Abimin kızı da cok usluydu ama 2 yaşına gelince cekmece karistirmaya basladi. Fakat yabanci bir cizgi filmi var. Onu acinca hemen duruyor. Durdan anlamasi cok onemli.
bazi cocuklar hic anlamiyor maalesef.

çarp ağzına iki tane tenhada :) şaka şaka vallaha şımarık çocuga bende tahammül edemiyorum analarına daha da gıcıgım allah bana öyle çocuk vermesin inşallah uslu edepli olsun amin

şu an bi eltim yok ama olur 3-4 sene sonra. elti lafı bile uyuz. çocukları düşünemiyorum bile
eltimle ben farklıyız. o ev hanımı klasik, ben çalışıyorum zor vakit buluyorum evde durmaya. ama bunu bildiği halde evimi, çocuklarının talan etmesine göz yumdu. çok sinir oldum çokk...

eltimle ben farklıyız. o ev hanımı klasik, ben çalışıyorum zor vakit buluyorum evde durmaya. ama bunu bildiği halde evimi, çocuklarının talan etmesine göz yumdu. çok sinir oldum çokk...

çekememezlik işte. boşver çağır 4 ayda 1 yüz göz olma fazla sinirini de bozma

evet aynen öyle düşünüyorum bende. evine çağırır bizi bazen yemek yaptım gelin diye. ama ben gitmemeyi tercih ediyorum. gidersem benimde çağırmam lazım. sırf bu yüzden gitmiyorum.

aynen missssssss..

boşver sen kocişinle bu akşam baş başa bir gün geçir.. tırı vırı hepsi

Benimde eşimin kardeşinin oğlu öyleydi. Bilgisayarıma su dökmüstü bir kez, biz çeyiz yerlestirirkende bembeyaz sehpalarımı çizmişti. Daha kullanmadıgımiz sehpa boyalamaya gönderildi düşünün.Eşim ciddi sinirlenmişti ve söylemisti açık açık ilgilensene diye annesine. Ben aksine çocuk olduğu için kızamamıstim kimse ilgilenmiyordu çünkü o gün telaşeden. Çocuktur deyip gectim açıkçası çünkü 3 yada 4 yaşındaydı o dönem.
Benim kızımda yaramaz ama asla baskasının evinde dokunmaz izin almadan hiçbirseye ona rağmen peşinde dolanirım çocuk en nihayetinde.
Hep konuşurum bak baskalarının eşyaları izinsiz kullanılmaz vs diye. Evde heryeri karıştırabilir, oyuncaklarını dağıtabilir çok müdahale etmem ama aileden bile olsa başkasının evinde asla. Sorar alabilirmiyim diye.
Ailelerde sorun. Kendi evinde istediğini yapsın ama kimse mecbur değil arkasını toplamaya ki 10 yaşında diyorsunuz küçükte değil. Siz uyarın bak canım o çekmecede özel eşyalar var, başkasının eşyaları alınmaz vs diye gülerek uyarın.

Bence en guzeli cocuklu misafir gelince onemli esyalari ortaliktan kaldirmak ve Odalarin kapilarini kilitlemek.

kızım 21 aylık ama daha anneanne, babaanne, hala, teyze hariç bir yere gitmiyoruz. dışarda buluşuyoruz ya da bize davet ediyorum. çünkü ben kızımın başından 2 dakika ayrılamıyorum. düşer, döker, kırar diye. kocaman sofra bezi ile geziyorum her yere. olur da bir yere gittik mi hooop açıyorum örtüyü. yiyip, içiyor, dökülen oraya dökülüyor. babası kahvesini, çayını içip, ikramlardan yiyor. son 15 dakikada da ben soğumuş çayımdan bir bardak hüpletiyorum ve misafirlik bitiyor.

çok haklısınız valla. hele de 5 yaşında çocuk artık laftan, sözden anlar. siz anlatın geldiklerinde. "canım bak burda şu şu var ama bununla oynamanı istemiyorum, tehlikeli olabilir" filan deyin. kırılan da gelmesin bi daha.

ne kadar iyisiniz. şahsen ben sabredemem

Benim eşimin yeğenleriaynı şekilde..bir de benim evimde kırılacak eşya çok..ben onlar gelmeden hepsini ulaşamayacakları yere kaldırıyordum, aklıma gelen tüm önlemleri alıyordum ama en son geldiklerini oynayacak bir şey bulamayıp tüm saklama kaplarımı mutfaktan salona getirip hepsini oyuncak yapmışlardı kafayı yemiştim resmen..ertesi gün tüm günüm bulaşık yıkamakla geçti..seni çok iyi anlıyorum bizde de dur et diyen kimse yok ama benim gözüm hep üstlerinde bende yapma etme diyemesemde elinden alıyorum başka yere güzelce uyarıp yönlendiriyorum..bence sende baktın kimse karışmıyor kendin ilgilen..yoksa her geldiklerinde bir sürü stres yaşarsın..ha bu arada onlar gelmek istemedikçe ben çağırmıyorum..ve kararlıyım çocuğum olunca görgü kurallarını kesinlikle öğreticem..

benimde hafta sonu misafirim vardı. yere serdim sofrayı. kadın sofranın yanında çocuğun altını değiştirdi. pi....pi ..siyle oynadı . çocuğun altına bişi sermeden poposu halıma değe değe. sonrada çiş..li bezi kenara koyup kahvaltıya devam etti

en kötüsü benle dertleşti kocası onu pis olduğu için sevmiyormuş napcam dedi
sustum bişi diyemedim

alınırlarsa alınsınlar
kırılan eşyamı yerine koymayacaklar
ben müdahale eder gülerek uyarırım hiç dayanamam
bir ortamda eltine "falanca kadın var çocuğu talan ediyo gittiği evleri
kılını kıpırdatmıyo gıcık kapıyorum böyle tiplere. hakka giriyolar haberleri yok" gibi sokuştur.
olmadı çocukları uyarırsın yapılacak bişey yok

Çocuğun altını açacağı zaman hemen deseydiniz ya, gel içeriye örtü sereyim de orada aç, sofra var günah falan diye. Tövbe yarabbim... En çokta buna sinir oluyorum ben, kendi evinde naparsan yapda başkasının evinde dikkat et... Susmasaydın keşke. Aynı şeyi nişanlıyken, eşimin abisinin karısı yaptı. Çocuğun altını halıya değdire değdire değiştirdi, hatta annesi yeni kanepelerin tepesinde elinde kaseyle çocuğa çorba yedirmeye çalıştı, döktü falan... Sorsan çok temiz insanlar seni beni beğenmezler.

ne tesadüf benim ablamda aynı
ayrıca çocuklarına laf ta söylenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…