çocuk yapmak istemiyorum böyle çocukları görünce.Benim eltimin kızı da boyle. Ben oturma odasina hepsini tikip kapilari kilitliyorum hicbir yere gidemiyor. koridorda bir o yana bir bu yana koşuyor
Ne yapayim dayanamiyorum, okul notlarimi yirtmisti zor elinden aldik.
Benim çocuğum nasil olur bilmem ama inşallah böyle olmaz. Sessiz, sakin bir bebek olur inşallah
aynen öyle...bu tipler öyle yaparlar yaparlar kendilerine gelince de alınırlar
aynen öyle...
çocuk yapmak istemiyorum böyle çocukları görünce.
eltimle ben farklıyız. o ev hanımı klasik, ben çalışıyorum zor vakit buluyorum evde durmaya. ama bunu bildiği halde evimi, çocuklarının talan etmesine göz yumdu. çok sinir oldum çokk...şu an bi eltim yok ama olur 3-4 sene sonra. elti lafı bile uyuz. çocukları düşünemiyorum bile
eltimle ben farklıyız. o ev hanımı klasik, ben çalışıyorum zor vakit buluyorum evde durmaya. ama bunu bildiği halde evimi, çocuklarının talan etmesine göz yumdu. çok sinir oldum çokk...
valla ne yalan söyliyim, içimden çarpmak geldi iki taneçarp ağzına iki tane tenhada :) şaka şaka vallaha şımarık çocuga bende tahammül edemiyorum analarına daha da gıcıgımallah bana öyle çocuk vermesin inşallah uslu edepli olsun amin
evet aynen öyle düşünüyorum bende. evine çağırır bizi bazen yemek yaptım gelin diye. ama ben gitmemeyi tercih ediyorum. gidersem benimde çağırmam lazım. sırf bu yüzden gitmiyorum.çekememezlik işte. boşver çağır 4 ayda 1 yüz göz olma fazla sinirini de bozma
evet aynen öyle düşünüyorum bende. evine çağırır bizi bazen yemek yaptım gelin diye. ama ben gitmemeyi tercih ediyorum. gidersem benimde çağırmam lazım. sırf bu yüzden gitmiyorum.
Geliyor....pcyi ve cdyi aldiginda sana oyun acmami ister misin diye ilgisini cekeceği şeyleri kendim aciyorum
Çekmeceleri karistirinca kagit kalem getirip çizim yaptırmaya calisiyorum.
Ya da cekmeceleri bosaltip eğlenmesini izliyorum. Annesi yapma diye bagirinca ben annesine birak oynasin diyorum vs..
Cocuk neticede
iyide hangi cocuk birbirini ısırmıyokı ya senınkıde sacma olmus tamam cocugunun canı yanmıs ama kadın ii senin sacına yapısmamıss
Valla kimi misafir çocuğunun peşinde dolanmaktan oturup bir bardak çayını içemezken sorumsuz olanları bende anlamıyorum. Arkadaşım 2 küçük çocuğuyla gelmişti. Masada yedik içtik, hoş sohbet. Kızlardan birisi 5 yaş civarı işte, elleriyle yedi ve elleri yağ içinde kaldı. Sonra sofradan indi. Annesi de çocuk yerken "yeter ki ye kızım nasıl yersen ye karnın doysun da" dedi. Çocuk, elbette herkesten önce onların karnı doysun isterim. Ama yemekten sonra annesi de bir zahmet ellerini siliversin. Baktım sandalyeye sürüyor, böyle olmaz annesi hadi ellerini yıkayın dedim. Arkadaşım biraz alınır gibi oldu ama napayım, çok titiz değilim ama arkasından içten içe kızacağıma ellerini yıkattım oldu bitti.
benimde hafta sonu misafirim vardı. yere serdim sofrayı. kadın sofranın yanında çocuğun altını değiştirdi. pi....pi ..siyle oynadı . çocuğun altına bişi sermeden poposu halıma değe değe. sonrada çiş..li bezi kenara koyup kahvaltıya devam etti
en kötüsü benle dertleşti kocası onu pis olduğu için sevmiyormuş napcam dedi
sustum bişi diyemedim
Yanliss.. nedenmi..
Ne bu rahatlik ya emijim kendi evlerinde de cocuklar diken ustundedir. Elleme dokunma kirma ... bu ne ya... insanlarin evinde bu kadar rahat edn insanlardan hic hoslanmam.. aynisi bende de var... ablam evlerinde gik cikmaz yigenlerim bize gelince.. horraaa allah kerim.. cok ayip ister kussun ister kirilsin... ne bu canim bence yenge hanimla konusmaniz gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?