Çocuklarınıza nasıl davranıyorsunuz?

nimesay çocuğa sabrının kalmamasının sebebini biliyoruz. o ortamda çocuğa sakin kalabilmen zor zaten. senin çocuğa da uygun olmayan ortamdan kurtulman lazım
Boşanmak istemiyo ben Allaha söz verdim diyo gecengun konuştuk bu yol yanlış biliyorum diyo ikimizin de toparlanmasi lazım oğlumuz var diyo maddiyat tan dolayi çok gergin bana da yansıtıyor hep o da farkında tek çözüm benim ise girmem heralde

Bende de var bi tane ondan. 2.5 yasinda sayilir.Acayip inat. Ben tisortunu cikartip temiz giydireyim diyorum cikartmiyor bu temiz o kirli diyor. Gidiyor alt ust takimin ustunu illa bacaklarina gecirmeye calisiyor oyle giyecekmis. Ya da kendi kiyafetlerine bu benim degil diyor kardesininkine el atiyor bugun iki cocuga kiyafet alisverisine ciktik tablo aynen boyle. Fazlasi var eksigi yok. Ben de arada bagiriyorum yalan yok. Ama genel tavrim kendini yerden yere atiyorsa hiic kaale almiyorum birazcik kendini koyverince gidip sariliyorum konusuyorum. Napalim bu donem de boyle gececek iste.

Bende istiyorum zaten onunla daha fazla zaman geçirmem gerektiğini ama işler de bitmiyo hiç ben bitiyorum enerjim de kalmiyo oğlum sağolsun da en önemlisi bu

Evet dikkatini dağıtmaya çalışıyorum aynı şekilde zarar göreceği şeyleri anlatıyorum caydanliga o da gitmiyo cis diyo biliyo ama gözüm hep üstünde Allah bizlere sabır versin insallah

Allah razı olsun canım dikkat ederim inşallah

Huylari da degisiyo günden güne Allah yardımcımız olsun

Evet dikkatini dağıtmaya çalışıyorum aynı şekilde zarar göreceği şeyleri anlatıyorum caydanliga o da gitmiyo cis diyo biliyo ama gözüm hep üstünde Allah bizlere sabır versin insallah

Yaptıklarında çok mantık aramamak lazım ve güvenmemek lazım bugün yapmadığı şeyi yarın yapmak için hevesleniyor analık zor zanaat :)

oda bir birey bunu unutmayın sizi dinlemek zorunda değil hoşgörülü olun ben ne yaparsa yapsın çocuk o diyorum.heleki çocuğunuzla inatlaşma yoluna gitmeyin yemek istemiyorsa yedirmeyin mesela ne zaman isterse o zaman yedirin.oyun alanındaki zararlı şeyleri kaldırın ki dur elleme gibi engelleyici cümleler kullanmayın özgür bir şekilde oynayabilsin.

İyi bi anne olmasan zaten burda bu konuyu açmazdın.. için rahat olsun.. kendini küçümseme yoksa daha sarpa sarıyo işler o zaman.. Rabbim yardımcımız olsun..
Sen ilgili ve sevgiyle yaklaşırsan seni dinliyceği zamanlar da gelicek biraz sabır

Herkes ne kadar sabirliymis yahu benden anne filan olmaz yine anladim bunu. Bekarim ozamanlar kucuk kuzenim bizde kalmisti yaklasik 2 hafta kadar benimde en katlanamadigim seydir bebek, cocuk sesi. Durmadan tutturuyor, durmadan, biseyler yapiyor, susmuyor, anlamiyor... En sonunda bir tane patlattim hafiften, baya sakinlesmisti.

Tonla kitap okuduk eşimle bir sürü hikaye dinledik sabırlı bir insanda sayılırim titiz falanda değilim ama

Oluyor bazen insanın tutamadığı zamanlar... bazen kızıyor insan ama bunu en aza indirmek lazım

Yaptıklarında çok mantık aramamak lazım ve güvenmemek lazım bugün yapmadığı şeyi yarın yapmak için hevesleniyor analık zor zanaat :)
Tonla kitap okuduk eşimle bir sürü hikaye dinledik sabırlı bir insanda sayılırim titiz falanda değilim ama

Oluyor bazen insanın tutamadığı zamanlar... bazen kızıyor insan ama bunu en aza indirmek lazım
Şimdi meme ye çok bağlı sürekli peşimde mizmizlaniyo nasıl biraktiricam bilmiyorum senin bebeğin kaç aylık canım

Amin canım bütün annelerin Allah yardımcısı olsun insallah

Oturma Odamda zaten zararli şeyler yok alanı rahat yani bazen misafir odasında ıvır zıvırları elliyo kaldirmiyorum uyarıyorum gezmeye gittiğimız zamanda kaldıramam diye çok sukur anlıyo bu ara sanırım memeye çok düştüğü için böyle herkes öyle diyor

Çocuklakin hepsi böyle ama sen neden vicdan yapıyorsun ki canım benim tabi ki enerjisini atamayacak dur yapma demekten anlamayacak senin tahammül sınırlarını zorlaması çok normal arada sesini yukselttin diye hemen kötü anne olmazsın merak etme. Benimki daha 6 aylık bir an önce büyüse de etrafı dağıtsa diye heyecanlaniyoruz eşimle:)

Evet şu an çok sevimli hareketleri yarım yarım konuşmaları işte bazı sıkıntılar da oluyo Allah bagislasin yavrunu zu da dünyanın en güzel şeyi evlat Allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…