Oyun oynuyorlar çünkü ben kaç kere deşdim prize gitme diye dinlemiyodu ama artık gitmiyo söyleye söyleye anladı beni işte sabırla anlatmak gerekiyo bazen sabır bitiyo ama işte bağırmak da çözüm değil16 aylik ve bazen yaramazlik yapiyor ufak tefek onubla güzelce konusuyorum hayir oglum diyor öyle yaparsan söyle böyle olur diye oyalamaya calisiyorum yasak seyi yapmasin diye 5 dakka sonra gene ayni terane. Ben ona hayir dedikce oda elini kaldirip hayir bagirip gülüyor ya cocuk resmen benimle dalga geciyor
Evet o zamanda aynıydı yolda düşersin kimse bakmaz buranin insanları böyle diyoduEsiniz önceden nasildi bebek olmadan ve ya evlenmeddn önce? Ozaman da mi öyle düsünüyordu senin yalniz cikmani istemiyormuydu?;
Oyun oynuyorlar çünkü ben kaç kere deşdim prize gitme diye dinlemiyodu ama artık gitmiyo söyleye söyleye anladı beni işte sabırla anlatmak gerekiyo bazen sabır bitiyo ama işte bağırmak da çözüm değil
Evet o zamanda aynıydı yolda düşersin kimse bakmaz buranin insanları böyle diyodu
Her istediğini yapmıyorum nasıl bagiriyorum mesela salonda masada sus eşyaları var mumluklari kırdı bende bağırdım otur oraya kalkma dedim yaptığı hatayi da biliyo kalkmadı yerinden aglamadı da bunun gibi şeyler işte. Evet bende çoğu zaman bunu yapıyorum her ağladığında herseyi yapmıyorum. Bazen ağlamasın diye yapıyorum işte tutarlı olmak da lazim nazlari annelere geçiyo. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Siz cocuğa doğruyu ve yanlışı empoze edersiniz o hala yanlış olan harekete devam ediyorsa uyarırsınız tekrarlarsa bir yaptırımı olmalı ufak bir ceza gibiBenim bi oğlum var 22 aylik oldu Allah bağışlasın. Bazen çok sinirleniyorum tutturuyo bazen herseye kendini geri atıyo. Yapılmaması gereken şeyleri yapıyo uyarıyorum güzellikle ama beni çok dinlemiyor arkadaşlar nasıl bi anneyim ben sesimi de yükseltiyorum biliyorum çok küçük daha ama niye bubkadar kızıyorum. Ne olur bi akıl verin nasıl yapıcam. Güzellikle ve sabırla konuşarak mi davranmaliyim her zaman.
Daima empati halinde büyüttüm 3 yavrumu da asla bağırmadım ve vurmadımBenim bi oğlum var 22 aylik oldu Allah bağışlasın. Bazen çok sinirleniyorum tutturuyo bazen herseye kendini geri atıyo. Yapılmaması gereken şeyleri yapıyo uyarıyorum güzellikle ama beni çok dinlemiyor arkadaşlar nasıl bi anneyim ben sesimi de yükseltiyorum biliyorum çok küçük daha ama niye bubkadar kızıyorum. Ne olur bi akıl verin nasıl yapıcam. Güzellikle ve sabırla konuşarak mi davranmaliyim her zaman.
Çok güzel söylemişsiniz evet hata olduğunu biliyorum zaten mümkün olduğu kadar sakinligimi koruyucagim inşallah Allah razı olsun
o zaman bi komsu arkadas bi tanidigida al yanina oyle git yada bi zahmet beyefendi gotursun sizi.esin senin gercekten zor bi insan..cocuk yarin krese anaokuluna basladigindadami sulalesini toplucakmisKadın tek başına olmazmis başımıza bişey gelirmiş çok efhamli bende kafayı yicem artik abuk subuk rüyalar görüyorum sayesinde yanımızda biri olmaliymis muhakkak
Asla bagirmayin. Bagirinca ne olacagini zannediyosunuz ki hemen duzelecek mi? Cocugunuzun yapisi boyle siz bagirarak cocugunuzu daha cok agrefsizlestirirsiniz.Benim bi oğlum var 22 aylik oldu Allah bağışlasın. Bazen çok sinirleniyorum tutturuyo bazen herseye kendini geri atıyo. Yapılmaması gereken şeyleri yapıyo uyarıyorum güzellikle ama beni çok dinlemiyor arkadaşlar nasıl bi anneyim ben sesimi de yükseltiyorum biliyorum çok küçük daha ama niye bubkadar kızıyorum. Ne olur bi akıl verin nasıl yapıcam. Güzellikle ve sabırla konuşarak mi davranmaliyim her zaman.
Ben olsaydım elimdekileri yere bırakır onun o minik elini elime alır birlikte açradım kapıyı onunla..
En fazla üç dakika geç girerdim eve..
Lütfen başka kızgınlıklarınızı çıkarmayın evladınızdan..
Sizi huzursuz eden neyse emin olun onu da huzursuz ediyor..
Siz ne kadar huzurlu olursanız o da o kadar güvende hissedecek kendini..
Bu yaptıkları aslında size yolunda gitmeyen bişeyler olduğunun işareti..
Kesinlikle sakin olmalısınız.çocugum yok ama annem böyleydi;iş zor gelince babam ile tartışınca bize olan sabrı azalırdı.bunları unutmadım,annem unuttu babam unuttu ama ben unutmadım.unutulmuyor hele çocukken yaşadıklarımız bir ömür bizimle kalıyor.Onun suçu yok asla her zaman sabırlı olmam lazım ama yapamıyorum bazen . Yapma etme diye bagiriyorum sakin sakin konuşmak lazım yine de.
Bazen beni de cildirtiyo 21 aylik kiziyorum bendeBenim bi oğlum var 22 aylik oldu Allah bağışlasın. Bazen çok sinirleniyorum tutturuyo bazen herseye kendini geri atıyo. Yapılmaması gereken şeyleri yapıyo uyarıyorum güzellikle ama beni çok dinlemiyor arkadaşlar nasıl bi anneyim ben sesimi de yükseltiyorum biliyorum çok küçük daha ama niye bubkadar kızıyorum. Ne olur bi akıl verin nasıl yapıcam. Güzellikle ve sabırla konuşarak mi davranmaliyim her zaman.
Laf sokuyorsa sen de laf sok diyeceğim ama eşin anlayacak mı bir de durduk yere tekrar gerileceksin.anlayışsız eşle çok zor olur.ama eşine gösterdiğin sabrın bin katını evladına göster.yapabildiğin işi yap yapamadığın artık kalacak.sen sakinleşmeden oğlun sakinleşemez.her dediğini tabi ki yapma ama sakince anlayacağı bir dille oğlunun göz hizasna eğilerek tekrar tekrar anlat zamanla düzelir.Laf sokan koca olunca diyo bana çocuğu bahane etme işi bırak diyo uyuyunca yap diyo ama yetişmiyo da uyuyunca süpürge yapamıyorum mesela dedesi alıyo bazen götürüyor gezmeye evlerine o zaman rahat is yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?